Ben 2014 den beri kablotv ile kablonet kullanıcısıyım şimdi bu internet markası iyi midir alınmaya değer mi vs. sorularınıza bir nevi yanıt vereceğim .
KABLONETİN DİĞER İSS`lerden FARKI NEDİR :
+ TAM HIZ VERİR
+ PİNG DEĞERLERİ OLDUKÇA İYİ
+ VERİLEN MODEM FENA DEĞİL
+ KULLANDIĞI EVE KADAR FİBER ÇALIŞMALARI VAR
- YOK
Kablonet son zamanlarda gpon bursa güzelyalıda ve başka bir ilde mevcuttur eski kablonet yapıları ile yeni kablonet yapıları artık ankastreye kadar fiber olacaktır kablonet eski altyapılarında binaya kadar fiber bina kutusu ve daire ye kadar koaksiyel kablo idi fakat son zamanlarda sıkıntı yaşadıkları için bu plana geçeceklerini söylediler şuan ben testi paylaşıyorum şuan altyapı çalışmaları sırasıyla alındığını benim bölgeme 2-3 aya kalmaz tamamlanacağını söylediler kesinlikle öneririm 7 senedir kullanıyorum memnun olmasam zaten bırakırdım oyunlarda en iyi ping genellikle bende oluyor yurt dışı bağlantılarda da üzmüyor.
NOT: testler farklıdır sebebi ip değişimidir aşağıdaki ıp de değişmiştir . max test sonucundaki pingler 5-9 arasıdır kesinlikle kablonet altyapısı olan direk atlasın geçenlerde nitro paketim vardı İLK fotoğraftaki testimdeki upload o yüzden yüksektir.
.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
FİYAT :
HD ÜST YAYIN + UYDU KUTUSU / MODEM KİRALAMA ÜCRETİ (9TL) + İNTERNET 100/5 AKILLI SINIRSIZ + SİNEMA PAKETİ = 90 TL
FİYAT KONUSUNDA ASLA ÜZMÜYOR 90 TL ÇOK DİYENLERİ KINAMAK LAZIM ADAMLAR SADECE İNTERNET VERMİYOR BU KONUDA ÜZMÜYORLAR KESİNLİKLE EKİPLERİ EN GEÇ 5 SAATTE SORUNU ONARIYORLAR VEYA SİZE BİLGİ VERİYORLAR .
SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI BEKLİYORUM.
Alıntıyı görüntüle