Neler Yeni

Öneri Kablonet İyi midir Nasıl Hizmet Verir?

war20anty

80+ Bronze
Hocam KabloNet iyi de siz abartıyorsunuz biraz. Eksisi yok demek yanlış. Fiber altyapısı olmayan adama başvurun, gelsin yapsınlar KabloNet geçin diyorsunuz. Başka bir firma önermiyorsunuz bazen. KabloNet sanki sizi fonluyormuş gibi davranıyorsunuz.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Hocam KabloNet iyi de siz abartıyorsunuz biraz. Eksisi yok demek yanlış. Fiber altyapısı olmayan adama başvurun, gelsin yapsınlar KabloNet geçin diyorsunuz. Başka bir firma önermiyorsunuz bazen. KabloNet sanki sizi fonluyormuş gibi davranıyorsunuz.
Casper ve kablonet kırmızı çizgisi biraz.

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Ben 2014 den beri kablotv ile kablonet kullanıcısıyım şimdi bu internet markası iyi midir alınmaya değer mi vs. sorularınıza bir nevi yanıt vereceğim .

KABLONETİN DİĞER İSS`lerden FARKI NEDİR :

+ TAM HIZ VERİR

+ PİNG DEĞERLERİ OLDUKÇA İYİ

+ VERİLEN MODEM FENA DEĞİL

+ KULLANDIĞI EVE KADAR FİBER ÇALIŞMALARI VAR

- YOK :)

Kablonet son zamanlarda gpon bursa güzelyalıda ve başka bir ilde mevcuttur eski kablonet yapıları ile yeni kablonet yapıları artık ankastreye kadar fiber olacaktır kablonet eski altyapılarında binaya kadar fiber bina kutusu ve daire ye kadar koaksiyel kablo idi fakat son zamanlarda sıkıntı yaşadıkları için bu plana geçeceklerini söylediler şuan ben testi paylaşıyorum şuan altyapı çalışmaları sırasıyla alındığını benim bölgeme 2-3 aya kalmaz tamamlanacağını söylediler kesinlikle öneririm 7 senedir kullanıyorum memnun olmasam zaten bırakırdım oyunlarda en iyi ping genellikle bende oluyor yurt dışı bağlantılarda da üzmüyor.

NOT: testler farklıdır sebebi ip değişimidir aşağıdaki ıp de değişmiştir . max test sonucundaki pingler 5-9 arasıdır kesinlikle kablonet altyapısı olan direk atlasın geçenlerde nitro paketim vardı İLK fotoğraftaki testimdeki upload o yüzden yüksektir.
.Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

FİYAT :

HD ÜST YAYIN + UYDU KUTUSU / MODEM KİRALAMA ÜCRETİ (9TL) + İNTERNET 100/5 AKILLI SINIRSIZ + SİNEMA PAKETİ = 90 TL

FİYAT KONUSUNDA ASLA ÜZMÜYOR 90 TL ÇOK DİYENLERİ KINAMAK LAZIM ADAMLAR SADECE İNTERNET VERMİYOR BU KONUDA ÜZMÜYORLAR KESİNLİKLE EKİPLERİ EN GEÇ 5 SAATTE SORUNU ONARIYORLAR VEYA SİZE BİLGİ VERİYORLAR .

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI BEKLİYORUM.Alıntıyı görüntüle
BEN istanbul ataşehir de 18 ping alıyorum

Ratorest

80+ Silver
Eline sağlık ama Karabük'te kablonet yok maalesef :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada -'si her ilde yok

TALHA MURAT

80+ Silver
BEN istanbul ataşehir de 18 ping alıyorum
17-18 pin alıyorum bursada.

Kablonet en iyi firma neredeyse. Başvur dememin sebebi az talepte bile altypaı getiriyorlar sen git bakalım de tt ye veya sole ben altypaı istiyorum işte şart koşuyorlar sokakta yoksa işte 25 en az imza topla vs. Bu firma devlet firması işlerinde yamuk yapma olasılıklarını biliyorum mesela küçük bir yerde ise millenicom öneriyorum @Mehmet Yılmaz hocamız da aynı fikirde bu adamlar 1 günde altyapı çalışması yapan firma . hiçbir firma 1 günde bitiremiyor arıza olarakta çok nadir oluyor. Bu yüzden öneriyorum ben millenicomda kullanıyorum memnunum mesela adam gpon var diyor ben direk geç diyorum o gponu kullanabilicek bir firmaya eğer abartsam boşver işte altyapı başvursu yap işte falan filan derim bilgisiz insanlar varki çok abarttığımı söylüyorlar.

Casper ve kablonet kırmızı çizgisi biraz.
Al bak çocuklar gelip gelip sataşıyor sonra. Sen imzandaki klübün ismini değişitirp boş ve gereksizler kulübü "başkanı" vurgulayarak değiştir isminin hakkını veriyorsun.

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,861
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Kablonet en iyi firma neredeyse. Başvur dememin sebebi az talepte bile altypaı getiriyorlar sen git bakalım de tt ye veya sole ben altypaı istiyorum işte şart koşuyorlar sokakta yoksa işte 25 en az imza topla vs. Bu firma devlet firması işlerinde yamuk yapma olasılıklarını biliyorum mesela küçük bir yerde ise millenicom öneriyorum @Mehmet Yılmaz hocamız da aynı fikirde bu adamlar 1 günde altyapı çalışması yapan firma . hiçbir firma 1 günde bitiremiyor arıza olarakta çok nadir oluyor. Bu yüzden öneriyorum ben millenicomda kullanıyorum memnunum mesela adam gpon var diyor ben direk geç diyorum o gponu kullanabilicek bir firmaya eğer abartsam boşver işte altyapı başvursu yap işte falan filan derim bilgisiz insanlar varki çok abarttığımı söylüyorlar.

Al bak çocuklar gelip gelip sataşıyor sonra. Sen imzandaki klübün ismini değişitirp boş ve gereksizler kulübü "başkanı" vurgulayarak değiştir isminin hakkını veriyorsun.
Neyle aynı fikirdeyim anlamadım :D

TALHA MURAT

80+ Silver
Neyle aynı fikirdeyim anlamadım :D
Siz olmayabilirdiniz ben siz diye hatırlıyorum ama bu kablonet pratik çözümü sorunlarının az olması ve özellikle yaptığı çalışmaları kısa sürede bitirmesi ile alakalı.

war20anty

80+ Bronze

Hocam KabloNet'e laf eden yok. Siz ilahlaştırıyorsunuz firmayı. Ayrıca 1 günde nereye fiber döşemişler? Rüyalarında döşemişler herhalde.

TALHA MURAT

80+ Silver
Hocam KabloNet'e laf eden yok. Siz ilahlaştırıyorsunuz firmayı. Ayrıca 1 günde nereye fiber döşemişler? Rüyalarında döşemişler herhalde.
Bilmiyor olabilirsin ama karşı taraftaki sokakta fiber geçmiyorlardı 1.5 günde neredeyse bitti . 19 kişi vardı altyapı çalışmasında adamlar hızlı saat 7 de başlamışlardı saat akşama kadar sürdü.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,861
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Siz olmayabilirdiniz ben siz diye hatırlıyorum ama bu kablonet pratik çözümü sorunlarının az olması ve özellikle yaptığı çalışmaları kısa sürede bitirmesi ile alakalı.
Türkiye'deki HİÇBİR internet servis sağlayıcısı başarılı DEĞİLDİR.

TALHA MURAT

80+ Silver
Türkiye'deki HİÇBİR internet servis sağlayıcısı başarılı DEĞİLDİR.
O zaman siz değilsiniz ki bu sözü söylediniz ben bir bakayım. Başarılı değildirden kastınız ? Ne gibi başarı beklerdiniz?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,861
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O zaman siz değilsiniz ki bu sözü söylediniz ben bir bakayım. Başarılı değildirden kastınız ? Ne gibi başarı beklerdiniz?
Kablonet altyapısı ülkenin %1'inde var yok, hani başarı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,902
Üyeler
160,900
Son üye
Rasuga
Top Bottom