Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Türknet 100 TL'ye 100 mbps internet veriyorken çok akıl kârı değil bu paketler.Vallaha yok.Turksat Kablonet Yetkili Başvuru Sitesi
Kablonet Fiber İnternet ve HD TV kanallarını bütçe dostu kampanyalarla deneyimleyin. Film ,gaming ,surfing deneyimlerinizi zirveye taşıyın.www.kablonetdunyasi.com
Doğru havadan sudan yayın geliyor spor kanalları vs geldiği için sen sadece fiyatta internete veriyorsun kardeşim birşeyi bil gel düzgünce adam gibi.Türknet 100 TL'ye 100 mpbs internet veriyorken çok akıl kârı değil bu paketler.
Herkes Tv kanalları veya spor kanalları kullanmıyor fazladan 60 TL ile bunları zorunlu satıp üstüne 7/12 hızları yarı yarıya düşüren bir hizmet çok iyi değil bunu kabul edin lütfen.Doğru havadan sudan yayın geliyor spor kanalları vs geldiği için sen sadece fiyatta internete veriyorsun kardeşim birşeyi bil gel düzgünce adam gibi.
Sana şunu söyliyim ben oradaki internet fiyatını biliyorum 50 tl internet ücreti var geri kalanı yayın vs. Ozaman alma kardeşim zorlayan yok akıllı sınırsız alırsın oturursun türknet 100 mbps veriyor diyorsn fiberi her yerde yok sıkıntılar yaşanıyor kablonette sıkıntı yaşaman nadir. Ama bir yanın haklı sadece interneti ucuz satsalar iyi olur ama onu geçtim bari paketi azaltıp satsalar .Herkes Tv kanalları veya spor kanalları kullanmıyor fazladan 60 TL ile bunları zorunlu satıp üstüne 7/12 hızları yarı yarıya düşüren bir hizmet çok iyi değil bunu kabul edin lütfen.
Başka ve daha ucuz paketler var.
7/12 olayı çok bozuyor ya üstüne istemeden bir ton içerik ile satıp yüklü miktar para alıyorlar fln.Başka ve daha ucuz paketler var.
TT ile yakın fiyatlar. Normaldir.7/12 olayı çok bozuyor ya üstüne istemeden bir ton içerik ile satıp yüklü miktar para alıyorlar fln.
Aslında bunu sana çok ucuz şekilde satıyor.7/12 olayı çok bozuyor ya üstüne istemeden bir ton içerik ile satıp yüklü miktar para alıyorlar fln.
Aslında evet TT'ye göre daha ucuz diyebiliriz.Aslında bunu sana çok ucuz şekilde satıyor.
Ucuz şekilde sattığı konusunda hak veriyorum ama istemeden fazla fiyat ödüyorsun diğer hizmetleride kullanan için iyidir ama sadece internet istiyen için kötü maalesef.Aslında bunu sana çok ucuz şekilde satıyor.
Kablonet 160 tl ye 100/5 bütün kanallar açık sinema spor belgesel ayrıca filmbox üyeliği natgeo modem kiralama ücreti ve interaktif kutu ynai akıllı smart kutu bu fiyata mükemmel.Aslında evet TT'ye göre daha ucuz diyebiliriz.
TT'de 100Mbps sınırsız + Tivibu Süper paket almak isteyince 210TL civarı ödeniyor. Kablonet 180TL civarı istiyor, yanında ev telefonu da veriyor.