Neler Yeni

Türknet 50 mbs vs Kablonet 100 mbs Hangisini seçmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
hocam ileride 10 mbps upload paketleri gelecekmiş dediğim gibi hatta size linkini atayım oradan inceleyin. https://www.turksatkablo.com.tr/Servisler
burdan nitro plus hizmetine falan bakın upload paketler vs orada yazar normal paketler 5 mbps bakın kablonet fiber altyapısına değişiklik getiriyor hatta benim bölge sıraya sokulmuş konuştuk il müdürlüğünle adamlar bu çalışmaların %65 i tamamlandığında bu paketleri çıkarıcaz şuan yatırımımız altyapı dediler.
upload olayını anladım ancak Akşam 19.00 ile 23.59 arası 25 mbpsye düşmesini istemiyorum çünkü ağırlıklı olarak bu saatlerde kullanıyorum, bunu kaldıracak bir opsiyon var mıdır?
100 güldüren tarife kullanıyorum
Önceden taahhüt verdiğim için 79 TL benimki.
Gece değil kopma veya sınırlama.
Akşam 19.00 ile 23.59 arası 25 mbpsye düşüyor sadece. Pingde bi artış olmuyor. + Tv kanallarında nat geo discovery channel dmax sinema tvler falanda açık oluyor. Müşteri hizmetleri 24 saat aktif. Ve ciddi bir sorun olursa 10 sene 2 kere oldu bana. Eve 1 saat içinde ekip yolluyorlar. Yoğunluğa göre. 15 dk da da gelebiliyor ekip.
Evet, memnuniyeti oldukça yüksek gördüğüm kadarıyla ama bu Akşam 19.00 ile 23.59 arası 25 mbpsye kısıtlamasını istemem, bunu kaldıracak bir opsiyon vb. eklenmeli diye düşünüyorum.

shcoun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Serkan Cengiz
Şuan aktif olarak türknet 50mbs hızında ve 1000 dk her yöne ev telefonu olan paket kullanmaktayım, memnunum lakin kablonet ikamet ettiğim yere altyapı çalışması yapıyor ve kısa süre içerisinde tamamlayacak. Kablonet kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Türknet ile kıyaslandığında avantajlı olur mu? Bildiğim kadarıyla Türknet ve Kablonet firmalarının tarifelerinin özelliklerini yazayım (eksiklerim varsa tamamlayım) :

TÜRKNET;
Aylık 85 TL ücret ödemekteyim,
50 mbs indirme / 8mbs yükleme hızı,
Taahhüt yok,
1000 dk her yöne ev telefonu,
Kota ve kısıtlama yok,

KABLONET;
Aylık 119 TL ücret talep ediyor,
100 mbs indirme / ? mbs yükleme hızı,
12/24 ay taahhüt talep ediyor,
Kablo TV ve Kablo Bulut hizmeti sunuyor,
Kotası yok ancak gece kullanımında sınırlamaya yapıyor,
Aynı paketi kullaniyorum kablonet 100 e 5 aliyorum 19:00 ve 24:00 arasi download 25 e dusuyo uploud sabit memnunum

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
upload olayını anladım ancak Akşam 19.00 ile 23.59 arası 25 mbpsye düşmesini istemiyorum çünkü ağırlıklı olarak bu saatlerde kullanıyorum, bunu kaldıracak bir opsiyon var mıdır?

Evet, memnuniyeti oldukça yüksek gördüğüm kadarıyla ama bu Akşam 19.00 ile 23.59 arası 25 mbpsye kısıtlamasını istemem, bunu kaldıracak bir opsiyon vb. eklenmeli diye düşünüyorum.
Düşmesi kullanıma bir etki etmiyor oyunlarda ping yükselmesi falan olmuyor. Aktif olarak kullanıyorum dediğin oyun oynamak sanırım. bir şey indireceğin zaman 7 ile 12 arası indirmezsin sadece o kadar. Biz 5 kişi kullanıyoruz kullanıma bir etkisi yok rekabetçi oyunlar oynadığım halde sorun olmuyor yani. Konuşabilirsin kablonet müşteri hizmetler ile istersen belki vardır bir yolu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Düşmesi kullanıma bir etki etmiyor oyunlarda ping yükselmesi falan olmuyor. Aktif olarak kullanıyorum dediğin oyun oynamak sanırım. bir şey indireceğin zaman 7 ile 12 arası indirmezsin sadece o kadar. Biz 5 kişi kullanıyoruz kullanıma bir etkisi yok rekabetçi oyunlar oynadığım halde sorun olmuyor yani. Konuşabilirsin kablonet müşteri hizmetler ile istersen belki vardır bir yolu.
müşteri hizmetleri ile görüştüm ama altyapı çalışmasının tamamlanıp sisteme işlendikten sonra bilgilendirme yapacaklarını söylediler

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
müşteri hizmetleri ile görüştüm ama altyapı çalışmasının tamamlanıp sisteme işlendikten sonra bilgilendirme yapacaklarını söylediler
Çoğu firmadan iyi bence. Ping değerlerim lolde 28. Csde 60 civari geziyor. Yer yer bayileri var dediğim gibi gece bi sıkıntı olsa hemen bağlanabiliyosun. Seçim senin tabi yinede.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emirhan akkuş
kabloneti öneririm kanka aynısını kullanıyorum 100e 5 bir eksiği 7-12 arası hız düşüyor bunun haricinde daha bir sorun yaşamadım

TALHA MURAT

80+ Silver

evet paket seçiminde ona ayrı hız düşmeyen paketlerde vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,598
Üyeler
164,704
Son üye
gasdasassa
Top Bottom