Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Dairemdeki cat6yı baska daireye ek yapmıslar

Kırnet diye bişeymis söyledi
  2. Kürşat K.T.K

Bu kablo direk Cat6 internet kablosu binada bir ünite vs mi var bu kablo geliyor VDSL olsaydı yandaki VDSL portuna dsl kablosu takılırdi çünkü bu direk üniteden geliyor cihazdan evlere dağılmış olmalı firmanın altyapısı nasıl bilmiyorum ama ona benziyor çünkü kablo direk wan portuna takılmış bu...
  3. Kürşat K.T.K

Boş port yoksa sistemden altyapı yok bilgisi de çıkabilir hangi firma bu adını verebilirsin yasak vs yok
  4. Kürşat K.T.K

O kablo ona ait ise sadece onun kablosunu kullanmışlar demektir eğer binanın ise zaten yapacak bişey yok kendisi kendine yeni kaliteli hat çekecek hat derken kablo dedim zaten tabii ki aynı interneti kullanamazlar
  5. Kürşat K.T.K

Öyle bişey mümkün olmuyor modem hat bilgilerini girmeden İnternet erişimi mümkün olmaz bu yapılan yeni aboneye kablo çekmemek için çocuğun kablosundan ek almışlar devam etmişler bu da mevcut kablo üzerindeki gerilimi artırıyor parazitlenmeye , hat zayıflamasina yol açıyor yerinde olsam o kabloyu...
  6. Kürşat K.T.K

millenicom mu netspeed mi

Türk Telekom fiber var netspeed kullanıyorum dükkanimda çok memnunum
  7. Kürşat K.T.K

Bilgili arkadaşlar toplanin

Taahhüt bittiyse iptal et
  8. Kürşat K.T.K

Bilgili arkadaşlar toplanin

İptal ettir fiber de hızların zaten güzel olur boşuna 500 verme
  9. Kürşat K.T.K

Binamda 100 mpbs Fiber altyapısı olmasına rağmen 30-40 alıyorum

Altyapın VDSL modemin de VDSL eve gelen kablo Cat6 ise 100mpbs lik pakette santrale olan mesafede göz önüne alınır iç tesisata da bakılır ona göre bir hız alırsın Cat6 değilse düşük hızları alman kaçınılmaz olur
  10. Kürşat K.T.K

Türknetten Comnete geçilirmi?

Comnet berbat bişey kullandım biliyorum şuan en fiyat performans seçenek bence Netspeed
  11. Kürşat K.T.K

Yardım Türknet Zam Konusunda Türk Telekomu Sollamış Durumda Çare Netspeed !

Sitesinden altyapı istiyorum diye alan var oraya yazın baksrlar Sitesinden altyapı istiyorum diye alan var oraya yazın bakarlar
  12. Kürşat K.T.K

Sitesinden altyapı istiyorum diye alan var oraya yazın baksrlar Sitesinden altyapı istiyorum diye alan var oraya yazın bakarlar 1720178383 Sitesinden altyapı istiyorum diye alan var oraya yazın baksrlar Sitesinden altyapı istiyorum diye alan var oraya yazın bakarlar
  13. Kürşat K.T.K

Yoo ben ne zaman arasam hep iyiydi hiç sorun yoktu ama şuan bilemem
  14. Kürşat K.T.K

Geçen oyun indirdim 45gb 10dk sürdü 😁
  15. Kürşat K.T.K

İnternet önemli abi ucuz olacak diye de bile bile lades demenin bir alemi yok ama Netspeed kullandım birkaç sene sorun yaşamadım müşteri hizmetleri de gayet ilgili tavsiye ederim Allah tan turknet yıllık abonelik yapmıştım 300 TL den 1000mbps
  16. Kürşat K.T.K

FİBER PROJESİ GENEL MÜDÜRLÜĞE GÖNDERİLDİ

Babamlarin evinde fiber hat var hangi firmayı aradiysam boş port yok altyapı yok dediler türk Telekom dan aldım hemen işlem yaptılar port açtılar kendi kullanıcılarına öncelik tanıyor port açılmış olması gayet normal
  17. Kürşat K.T.K

ALTYAPIM FİBER DESTEKLİYOR MU?

Sistemsel olarak kabul edilmez diyorum ya çekmezler belki TTNET i arayıp sorabilirsin bunun için
Top Bottom