Neler Yeni

Binamda 100 mpbs Fiber altyapısı olmasına rağmen 30-40 alıyorum

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Kemal
Bakabilirsin dostum belli eder kendini. Şöylemmrnek vereyim eğer 3 telli eski kablolardan ise verim net hızın en az 40 mgbt az alıryorsun . Cat 6 kablosuna soket bağlatıp bina girişinden yeni hat çekebilirsen çok farkedecektir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Altyapın VDSL modemin de VDSL eve gelen kablo Cat6 ise 100mpbs lik pakette santrale olan mesafede göz önüne alınır iç tesisata da bakılır ona göre bir hız alırsın Cat6 değilse düşük hızları alman kaçınılmaz olur

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Kemal
IMG_7855.jpeg

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak Balta
Bakabilirsin dostum belli eder kendini. Şöylemmrnek vereyim eğer 3 telli eski kablolardan ise verim net hızın en az 40 mgbt az alıryorsun . Cat 6 kablosuna soket bağlatıp bina girişinden yeni hat çekebilirsen çok farkedecektir.
bu hizmeti internet sağlayıcıları yapıyor sanırım müşteri hizmetleri ile görüşüp talep oluşturmak bi işe yarar mı?

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Kemal
bu hizmeti internet sağlayıcıları yapıyor sanırım müşteri hizmetleri ile görüşüp talep oluşturmak bi işe yarar mı?
Mişteri hizmetleri kapıya kadar bakar kapıdan içerisine bakmaz. Kapıdan kastım bina ise bina girişine kadar.

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Kemal
Modeme giren soketi çıkarıp yakından resim atabilirmisin.

Top Bottom