Neler Yeni

Türknetten Comnete geçilirmi?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Hangi soruna kopyala yapıştır ile cevap vermişim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İş altyapının kalitesinde bitiyor altyapın düzgün olmadıktan sonra firmanın anlamı olmadığını anladığın zaman sorunun çözülecek.
Müşteri hizmetleri konusunda onu tüm firmalar yapıyor biraz mantıklı düşünürseniz altyapı onlara ait olmadığı için altyapında yaşadığın sorunu göremezler onların altyapınla alakalı yapacağı tek şey ttnete bildirmek.
İp kopma sorunu millenide 2 ayda bir yaşıyordum demişsin 1 yılı geçtim kullanalı 1 kere bile yaşamadım şimdi firma ile alakalı olsa bende yaşamaz mıyım yaşardım ayrıca bakıyoruz firma değişmene rağmen sorunun devam ediyor ttnetin altyapısı der geçerim.
İlla birisine suç atıcaksan telekoma gidip şikayette bulun.

Ekşi sözlükten bahsetmiyorum şikayet varda bir sürü şikayetler var sizin orada kaç tane internet şirketi var

Adamların altyapı yoğunluğu ile olan sorununa siz gibi firma değiştir mi yazayım veya kendi kullandığım firmayı mı önereyim
hocam google yorumları ile şikayet var yorumları farklı yerler biliyosunuz dimi :kekw:

şikayet varda anlayabileceğiniz üzere insanlar sadece şikayetlerini yazıyorlar :kekw:

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
hocam google yorumları ile şikayet var yorumları farklı yerler biliyosunuz dimi :kekw:

şikayet varda anlayabileceğiniz üzere insanlar sadece şikayetlerini yazıyorlar :kekw:
Şikayet varda çok şikayet varsa haliyle aynı şey oluyor ama yine sen bilirsin.
Ayrıca google yorumlarda firma derken telekom firmalarından bahsediyordum senin etrafında bulunan bakkalcının yorumundan bahsetmiyordum.

kırmızışarapp

80+ Silver
Türk Telekom altyapısında çok bir fark olmayacaktır diye düşünüyorum. Daha uygunsa geç.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Comnet berbat bişey kullandım biliyorum şuan en fiyat performans seçenek bence Netspeed

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Hocam hala kullanıuor musunuz comnet nasıl gidiyor
Farklı uygulamaları var gelirsen gel gelmezsen çokta şeyim de havasında çalışıyorlar, müşteri odaklı değiller. ama şuana kadar sorun yaşamadım

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Farklı uygulamaları var gelirsen gel gelmezsen çokta şeyim de havasında çalışıyorlar, müşteri odaklı değiller. ama şuana kadar sorun yaşamadım
Hız kısmında ve kopma konusunda sorun yaşamadıysanız geçmem için yeterli hocam 500tl 100mbye vermektense 500mbye vereyim bari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,416
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom