Arama sonuçları: *

1. KARMA

Millenicom sizce nasıl altyapı da sorguladım

bence 25 tl daha verip 100 mbps olanı almanız daha iyi olur
  2. KARMA

en fazla 100 tl bandında alabileceğim internet sağlaıcısı

%98 pakey kaybı görünüyodu bende pek anlamıyorum zaten
  3. KARMA

en fazla 100 tl bandında alabileceğim internet sağlaıcısı

türknet kullandım hız iyidi ama çok paket kaybı vardı
  4. KARMA

TurkTelekom İnternet Portunu Nasıl Değiştiririm ?

Merhaba. TurkTelekom kullanıcısıyım. İnternet portumu değiştirmek istiyorum Arkadaşımla aynı internetten mc oynmak için bu işlem nasıl yapılır
  5. KARMA

Hangi İnternet Sağlayıcısına Geçmeliyim (Telefonda)

bende kullanı yorum çok sıkıntılı
  6. KARMA

peki daha önce turktelekom kullandınız mı
  7. KARMA

buna nereden bakabilirim
  8. KARMA

TurkTelekom veya Turkcell düşünüyorum ama başka varmı iyi bilmiyorum. Vodafone kullanıyorum nefret ettim. hangi internet sağlayıcıya geçmeliyim. Başlıkta da dediğim gibi telefon hattı olarak kullanıcağım
  9. KARMA

NetSpeed vs Millenicom

altyapımın desteklediği en yüksek hız 72 mb hangisine geçmemi önerirsiniz
  10. KARMA

Hangi İnternet sağlayıcıya geçmem lazım ?

turktelekomda tivibu var ve bize onun gibi bir şey lazım
  11. KARMA

İnternet Altyapım Fiber Mi ?

millenicom bana bu hızın tamamını verir mi
  12. KARMA

Netspeed Altyapı Sorgulama Sonucunuz Adresinizde Alabileceğiniz Maksimum Hız 72 Mbps Santral/Saha Dolabı Tahmini Mesafe 160 Metre Port Durumu Port Var Bunları söylüyor
  13. KARMA

evet bu onun resmi
  14. KARMA

Altyapım fiber midir fiber 100 ve fiber 35 diyor ama başka hiç bir sağlayıcı fiber internet vermiyordu. Bu fiber mi vdsl mi fiberse bu modemle kullanılıyor mu...
  15. KARMA

siz millenicom mu kullanıyosunuz 1616068440 dizi tekrarı izlenicek bir şeyi var mı
  16. KARMA

TurkTelekom kullanıyorduk 1 yıl boyunca çok kötü diye türknete geçtik türknet te rezalet. Karşı komşumuz türkcell süperonline kullsnıyor onlar da hiç memnun değiller. Hangi internet sağlayıcısına geçmem lazım. annem de tivibu gibi dizi tekrarlerı izleyebileceği bir şey istiyor. biz neye geçmeliyiz
  17. KARMA

Türknet fiber alınır mı?

ben geçtim benimki fiber değil geforce now da sorun çıkarttı çok paket kaybı var görünüyor ama başka birşeyde şimdiye kadar sıkıntı olmadı ama olabilir daha 1. aydayız
  18. KARMA

GamePlus Bu ne Demek

turknetle alakalı olabilir mi çünkü turknettense gelicek ay başka internet sağlayıcısına geçebiliriz
  19. KARMA

GamePlus Bu ne Demek

ben mac kullanıyorum burada windows u anlatıyor pek bir şey anlamadım 1615759828 ne oldu anlamadım normalde bu kadar paket kaybı olmaz dı siz bakdınız mı kaç paket loss kaç ms ve internet hızınız ne
  20. KARMA

GamePlus Bu ne Demek

uyarsa da devam edsem sıkıntı olur mu ? 1615759122 test ettim yine uyarıyor yayın akış kalitesi nedir 1615759289 böyle birşeyler diyor ne anlamadım
Geri