Millenicom sizce nasıl altyapı da sorguladım

Telefonda Millenicom temsilcisiyle görüşürken " arkadaşımın kodu var onu kullanmak istiyorum" dediğinde kodu söylüyorsun. İkinci ay faturan 0 TL geliyor. Kısaca 1 ay ücretsiz kullanım kazanıyorsun. Bu durumda ben de 1 ay ücretsiz kullanım kazanıyorum. Kampanya bundan ibaret.
Anladım geçeceğim zaman söylerim o zaman kodu verirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşar fakat kesinlikle değecektir dostum.
Bence yetmez, eğer çok fazla oyun indiriyorsanız.
Hayır indirmiyorum

Gerçekten hakkını verecek bir şey arıyorum millenicom altyapı sorgulattım sonuç böyle
Bendede aynı paketler çıkıyor. Türk Telekom da 90tlye 25 download 3-5 upload alıyorum.

Millenicom geçmeli miyim ?
Modemi sıkıntılı diyorlar.

Bendede aynı paketler çıkıyor. Türk Telekom da 90tlye 25 download 3-5 upload alıyorum.

Modemini alma. Git dışarıdan kinetic omni al. Bu aralar hep onu öneriyorlar. Millenicom hizmetine diyecek bir şey yok fakat modemi dediğin gibi sıkıntılı. Ben kullandığımdan biliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Modemini alma. Git dışarıdan kinetic omni al. Bu aralar hep onu öneriyorlar. Millenicom hizmetine diyecek bir şey yok fakat modemi dediğin gibi sıkıntılı. Ben kullandığımdan biliyorum.
Cs ping değerlerim internete tek ben baktığımda güzel ama birisi 240p video açsa bile ping 300-400 oluyor.
Millenicom geçersem ping değerlerim düşer mi ?

Cs ping değerlerim internete tek ben baktığımda güzel ama birisi 240p video açsa bile ping 300-400 oluyor.
Millenicom geçersem ping değerlerim düşer mi ?
10 ping alıyorum ben. Üstü olmuyor en az 7 ye düşüyor. Benüm evimde çok fazla wifi cihaz var. Sıkıntı pek yaşamadım. Uzun süredir kullanıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Gerçekten hakkını verecek bir şey arıyorum millenicom altyapı sorgulattım sonuç böyle
85 TL'ye TürkNet'ten 100 Mbps paket alabilirsiniz, çok daha mantıklı bir seçim olacaktır.
Hali hazırda bir aboneliğiniz var mı? Yoksa sıfırdan kurulum mu yapmayı düşünüyorsunuz?

Kankam Millenicom iyi ama modemlerini önermiyoruz. Rehberimi oku aklına takılan başka soru olursa sor lütfen.
Anladım geçeceğim zaman söylerim o zaman kodu verirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır indirmiyorum
O zaman 35 te alabilirsin, bir sıkıntı olmaz. Altta rehebrimi okuduktan sonra aklına takılan bir soru olursa sor lütfen.

35 de yeterlidir. Yani tabii ki kullanımınıza göre değişir. 6 Upload ile yayın da yapabilirsiniz. Taahhütüm olmasa ben de Millenicom'a geçmek istiyorum.
Aynen bende ama daha çok var :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,462
Üyeler
184,164
Son üye
OmerOzturk
Geri