GamePlus Bu ne Demek

ilk başta öyle demişti sonra zaten 5ghz e geçtim ama uygulamayı yeniden başlatmadım
Tamam her şeyin yolunda olduğundan emin olmak adına şunları yapabilirsin:
Modemi yeniden başlat
Bilgisayarını yeniden başlat
Tekrardan gfn ye gir ve oyuna girmeye çalış.
İnternetin gfn için yeterli, uyarı devam ederse yaz.

şuan da bir şey demedi o hız test etme kısmını nereden bulabilirim
Sol üstte üç çizgi var, oraya tıkla oradan ayarlara git. Ayarlarda az aşağı inersen sağ tarafta ağ testini göreceksin.

Tamam her şeyin yolunda olduğundan emin olmak adına şunları yapabilirsin:
Modemi yeniden başlat
Bilgisayarını yeniden başlat
Tekrardan gfn ye gir ve oyuna girmeye çalış.
İnternetin gfn için yeterli, uyarı devam ederse yaz.
uyarsa da devam edsem sıkıntı olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sol üstte üç çizgi var, oraya tıkla oradan ayarlara git. Ayarlarda az aşağı inersen sağ tarafta ağ testini göreceksin.
test ettim yine uyarıyor
yayın akış kalitesi nedir

böyle birşeyler diyor ne anlamadım
Ekran Resmi 2021-03-15 01.00.49.png

uyarsa da devam edsem sıkıntı olur mu ?

test ettim yine uyarıyor
yayın akış kalitesi nedir

böyle birşeyler diyor ne anlamadımAlıntıyı görüntüle
Devam edersen oluşacak tek sorun kötü bir deneyim olur. Ama çok ciddi bir paket kaybın var çözmen gereken.
Bu yazıya bakınabilirsin, internet servis sağlayıcınla iletişime geçebilirsin veya forumda paket kaybına yardımcı olunması için konu açabilirsin. Ama o paket kaybını düzeltmeden iyi bir oyun oynayamazsın çünkü cidden kötü bir durumda.

Devam edersen oluşacak tek sorun kötü bir deneyim olur. Ama çok ciddi bir paket kaybın var çözmen gereken.
Bu yazıya bakınabilirsin, internet servis sağlayıcınla iletişime geçebilirsin veya forumda paket kaybına yardımcı olunması için konu açabilirsin. Ama o paket kaybını düzeltmeden iyi bir oyun oynayamazsın çünkü cidden kötü bir durumda.
ben mac kullanıyorum burada windows u anlatıyor pek bir şey anlamadım

ne oldu anlamadım normalde bu kadar paket kaybı olmaz dı siz bakdınız mı kaç paket loss kaç ms ve internet hızınız ne

Ben de hiç mac kullanmadım ve hiç paket kaybı sorunu yaşamadım. Modemini resetleyip testi tekrarla. Sorun çözülmezse "paket kaybı sorunu (mac)" gibisinden konu açıp yardım iste veya internet sağlayıcînın müşteri hizmetlerininara, sana yardımcı olmaları gerekiyor. Dediğim gibi ama önce bi modemi resetlemeyi dene.
Sorununa daha fazla yardımcı olamıyorum çünkü dediğim gibi bilgim yok. Sana o sorunu çözme konusunda bol şans ve kesinlikle o sorunu çöz. İyi akşamlar

ne oldu anlamadım normalde bu kadar paket kaybı olmaz dı siz bakdınız mı kaç paket loss kaç ms ve internet hızınız ne
Bende hız ethernet ile 75, kablosuz 50-60 ve paket kaybı 0. Zaten olması gereken paket kaybı 0-1 arasıdır, fazlası sıkıntı.

Ben de hiç mac kullanmadım ve hiç paket kaybı sorunu yaşamadım. Modemini resetleyip testi tekrarla. Sorun çözülmezse "paket kaybı sorunu (mac)" gibisinden konu açıp yardım iste veya internet sağlayıcînın müşteri hizmetlerininara, sana yardımcı olmaları gerekiyor. Dediğim gibi ama önce bi modemi resetlemeyi dene.
Sorununa daha fazla yardımcı olamıyorum çünkü dediğim gibi bilgim yok. Sana o sorunu çözme konusunda bol şans ve kesinlikle o sorunu çöz. İyi akşamlar
turknetle alakalı olabilir mi çünkü turknettense gelicek ay başka internet sağlayıcısına geçebiliriz

turknetle alakalı olabilir mi çünkü turknettense gelicek ay başka internet sağlayıcısına geçebiliriz
Olabilir mi bilmiyorum ama olabilir gibi geliyor. Dediğim gibi önce modemi resetle, tekrar dene. Çözülürse ne güzel, çözülmezse konu aç, bilgili arkadaşlar bilgilendirsin; yardımcı olsunlar. Eğer öyle çözemezseniz müşteri hizmetlerini ara, onlar da yardımcı olmazsa, olamazsa başka bir iss düşünebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,159,673
Üyeler
184,201
Son üye
serddar
Geri