Arama sonuçları: *

1. Kangalll

Superonline 1000mpbs indirme sorunu

Hız testinde 950 mbps gibi bir hız alıyordum; steam, epic gibi platformlarda da 300 mbps gibi bir hız alıyordum. İnternetteki ayar videolarıyla 400'e kadar yükselttim ama daha fazla çıkamadım. Bilgisayar değiştirdim şimdi steam'de 1000 mbps'in üstüne çıktığım bile oluyor, sebebi neydi çözemedim.
  2. Kangalll

Bu yazı fiber çalışmasımı yapılıyor demek

kardeşim ben köydeki eve başvuru yaptım, her ay mesaj geliyordu çalışmalar devam ediyor diye. Köyüm ilçeye 40 km uzakta ve ilçenin dışında hiçbir yerde internet yok.
  3. Kangalll

Kablonet'te 1000mbps interneti nasıl alabilirim?

Hiç kullanmadım, kullanmaya başlayınca göreceğim, yine de 1000mbps altyapıyı görünce bile heyecanlanıyorum :)
  4. Kangalll

Şu an vodafone redbox kullanıyorum, 300gb internete 550 veriyorum. Hangi interneti kullanırsam kullanayım bana iyi ve ucuz geleceği kesin.
  5. Kangalll

Kablonet dışında başka altyapı yok yoksa tercih edebilirdim ama bunda da 1000/125 hız alacağım. Tabi ki bu değerleri tam vermez ama yakın alırsam iyi.
  6. Kangalll

Tamamdır teşekkür ederim, müşteri hizmetlerini arayıp aldım.
  7. Kangalll

Selam arkadaşlar, alt yapı testinde 1000mbps çıkıyor ama kablonet'te 1000mbps paketi satıl alma kısmını bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Kangalll

Hangi bölgede fiber internet olduğunu nasıl öğrenebilirim?

seçenekler mahalle cadde olarak çok fazla, en azından bir mahallede olduğunu bilsem daire daire kontrol edeceğim ama öyle bir seçenek bulamadım.
  9. Kangalll

Hangi bölgede fiber internet olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Selam arkadaşlar, Erzincan'da göreve başlayacağım ve daire tutacağım. İnternet altyapısı iyi olan bir yer tutmak istiyorum ama bununla ilgili bilgi bulamıyorum. Direkt harita üzerinde hangi mahallelerde fiber olduğuna dair bilgi bulabilir miyim?
  10. Kangalll

Evde internet yok nasıl düzelticem?

Bende de internet erişimi yok diyor, vpn ile girince düzeliyor.
  11. Kangalll

türknet binama 1000 mb int bağladı ama hala 50 mb alıyorum

port fibere bağlı değildir, ben daha önce yaşadım. Türk net vdsl geldi binaya ama ben 16mbps hız alıyordum, 1 sene boyunca hız yavaş diye şikayette bulundum en son bilgili biri denk geldi, sizin port adsl'e bağlı isterseniz vdsl'e bağlayayım dedi ve çözüldü.
  12. Kangalll

Altyapısız internet çözümleri?

benim arkadaş gibirnet almıştı memnundu, yeni binada altyapı yok diye çanak tarzı bir şey gelip kurmuşlardı
  13. Kangalll

İnternetim neden yavaşladı?

Gerçekten trajikomik :)
  14. Kangalll

İnternetim neden yavaşladı?

ben türknet kullanırken yeni internet faturası geldiğinde son ödeme tarihine 20 gün olsa bile internet yavaşlıyordu, ödediğim anda hızlanıyordu, böyle bir durum olabilir mi?
  15. Kangalll

1000 mbps internete geçmelimiyim

Ekonomik durumunda sıkıntı yoksa geç gitsin, internet yavaş olunca ömürden ömür gidiyor, gigabit internetle gençleşirsin :). Fiyat seni zorlayacaksa geçmene gerek yok 100mbps de gayet iş görür.
  16. Kangalll

Altyapı için müracatt

Bir akrabam evine internet alamıyordu, binayı kendileri yaptılar ve hiç internet bağlatamadılar, başvuru yaptılar ama 3 sene boyunca internet bağlanmadı, sonra türktelekom'da çalışan bir tanıdık başvuru yaparken tivibu'ya da başvururlarsa kısa sürede bağlanacağını söylemiş, sonuç olarak 2 günde...
  17. Kangalll

Bölgenize Fiber Altyapı geliyor diye arandım

Köyüm dağın başında, yaz kış kalan 5 tane hane var, ilçe merkezine 40 km uzakta ve daha doğru düzgün yol bile yok, ilçeye en uzak köy, bizim köyle ilçe arası hiçbir köyde internet yok. Bu sebeplerden dolayı bana mantıklı gelmedi, zaten Telekom'u arayıp sordum arayan numaraların onlara ait...
  18. Kangalll

Pandemi başlangıcında dersler online olduğu için ben de çok yazdım, çözüme dair hiçbir gelişme olmadı, umarım sizde olur :)
  19. Kangalll

Valla şans mıdırdeğil midir zamanla göreceğiz, internet için telekoma başvurdum altyapı gelirse 444lü numaradan arayacaklarını söylediler. Arkadaşlarımdan internet bağlatamayanlar vardı, hepsi tivibu'lu paketlere başvurunca hemen gelip bağladılar, size önerim bir merkeze gidip sorun tivibu ile...
  20. Kangalll

Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Bir sorum daha olacak, bu konuyu nasıl çözüldü olarak işaretliyoruz. 1678522274 Sivas/Suşehri 'nin köyündeyim şu anda. Köyde olduğum için pek mantıklı gelmedi alt yapı işi. Tabi olursa başım gözüm üstüne buyursun gelsinler. :)
Geri