Tamamdır teşekkür ederim, müşteri hizmetlerini arayıp aldım.Tarifeler - İnternet | Kablo
www.turksatkablo.com.tr
Müşteri hizmetlerinden en detaylı ve sağlıklı bilgiyi alabilirsin.
Müthiş!Tamamdır teşekkür ederim, müşteri hizmetlerini arayıp aldım.
Kablonet dışında başka altyapı yok yoksa tercih edebilirdim ama bunda da 1000/125 hız alacağım. Tabi ki bu değerleri tam vermez ama yakın alırsam iyi.hocam ttnete geçsenize .1000/50 hız alıyorum ilk 5 ay 455tl sonraki 10 ay 970tl. aylık 800tlye geliyor özetle
Kablonet altyapısı bulunduğun bölgede güzelse, kesintisiz güzel sonuçlar alırsın. Telekom bedava dese uzak dur!Kablonet dışında başka altyapı yok yoksa tercih edebilirdim ama bunda da 1000/125 hız alacağım. Tabi ki bu değerleri tam vermez ama yakın alırsam iyi.
Şu an vodafone redbox kullanıyorum, 300gb internete 550 veriyorum. Hangi interneti kullanırsam kullanayım bana iyi ve ucuz geleceği kesin.Kablonet altyapısı bulunduğun bölgede güzelse, kesintisiz güzel sonuçlar alırsın. Telekom bedava dese uzak dur!
Kablonette genelde tam hız veriyor diğer firmalar gibi arada çok fark olmaz hatta fazla bile verebilir. Kablonetin kendi altyapısı ise şuan Türkiyedeki en iyi internet firması ve hizmete sahipsin demektirKablonet dışında başka altyapı yok yoksa tercih edebilirdim ama bunda da 1000/125 hız alacağım. Tabi ki bu değerleri tam vermez ama yakın alırsam iyi.
Türk Telekomun kendi fiber altyapısında rakibi yok ? En iyi altyapıyı çekiyolar ve fiberde TTnet gerçekten çok iyiKablonet altyapısı bulunduğun bölgede güzelse, kesintisiz güzel sonuçlar alırsın. Telekom bedava dese uzak dur!
Hiç kullanmadım, kullanmaya başlayınca göreceğim, yine de 1000mbps altyapıyı görünce bile heyecanlanıyorumKablonette genelde tam hız veriyor diğer firmalar gibi arada çok fark olmaz hatta fazla bile verebilir. Kablonetin kendi altyapısı ise şuan Türkiyedeki en iyi internet firması ve hizmete sahipsin demektir
Kablonet 3 senedir kullanıyorum; 100mbp/s ne zaman test yapsam 97-98 alıyorum.Hiç kullanmadım, kullanmaya başlayınca göreceğim, yine de 1000mbps altyapıyı görünce bile heyecanlanıyorum
Ben kullanmam kardeşim, zamanında dilimiz yandı.Türk Telekomun kendi fiber altyapısında rakibi yok ? En iyi altyapıyı çekiyolar ve fiberde TTnet gerçekten çok iyi