Yeni eve geçerken türkcell e geçmek istiyorum.

Makinacry

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Şuanki oturduğum evde türknet'i kullanıyorum ama birkaç gün sonra yeni sıfır eve taşınacağım. Alt yapı sorgulama yaptığımda türkcell in 1000mbps internetini 900 tl ye verdiğini gördüm ve hoşuma gitti. Eve geçer geçmez interneti kullanmak istiyorum nasıl yapabiilirim?

Şuanki oturduğum evde türknet'i kullanıyorum ama birkaç gün sonra yeni sıfır eve taşınacağım. Alt yapı sorgulama yaptığımda türkcell in 1000mbps internetini 900 tl ye verdiğini gördüm ve hoşuma gitti. Eve geçer geçmez interneti kullanmak istiyorum nasıl yapabiilirim?
öncekini iptal ettikten sonra yeni hat için başvuru yapacaksın ama öyle geçtiğin gibi yapmıyolar yine bekletiyor tüm operatörler

Alt yapı sorguladığım zaman bu kampanyaları gösteriyor bana

1755890133518.webp

Birkaç gün sonra taşınacaksan zaten eve tam erişiminiz vardır, Türkcell’e başvurun interneti şimdiden bağlatın.

Online başvur ilk 2 ay ücretsiz kampanyası vardı onlineye özel.

Türkneti de işin bitince kapattırırsın taahhüt yok zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu daha iyi tarife totale bakınca 😀

Geri