Arama sonuçları: *

1. K

TÜRKNET REZİLLİĞİ...

Asıl sen yanlış bilgi veriyorsun, TürkNet bana da 85 mbps internet veriyor, ama akşam saatlerinde oluşan yoğunluktan dolayı bazen hızım 3 mbps e bile düşüyor, ttnet alt yapısının berbat olmasının, en ufak yoğunlukta hızımın 3 e düşmesinin sorumlusu TürkNet mi ? Azıcık mantıklı düşünün ondan...
  2. K

TÜRKNET REZİLLİĞİ...

Neresi yanlış, söyleme zahmetinde bulun da doğrusunu öğrenelim madem.
  3. K

TÜRKNET REZİLLİĞİ...

http://prntscr.com/wff3ji Türktelekomun 300 tl ye sattığı 100 mbps limitsiz paketini 95 tl ye alıp, türk telekomun alt yapısından dolayı yaşadığın sorundan dolayı bi şirketi kötülüyorsun, sebep olarak da müşteri hizmetlerinin olamamasını gösteriyorsun, hiç merak ettin mi 300 tl lik paketi neden...
  4. K

TÜRKNET REZİLLİĞİ...

Ya okuma ya da anlama problemin var sanırım, ne türkneti savunuyorum ne de övüyorum, istediğin şirketten gidip internet al, sana ttnet alt yapısından internet vericekler, yaşıyacağın problemlerin %99 u ttnet kaynaklı olucak, her ay paranı yatırdığın internet sağlayacın gidip ttnetin yakasına...
  5. K

TÜRKNET REZİLLİĞİ...

Belki bana sanki kendi şirketinmiş gibi savunuyorsun diceksin, ama hayır. Aynı problemi bazı akşamlar ben de yaşıyorum, ama sorunun kaynağının ttnet olduğunun farkındayım, buna yapıcak hiçbirşey yok.
  6. K

TÜRKNET REZİLLİĞİ...

Ttnetin 150 tl ye sattığı pakedi 95 tl ye satmalarının sebebi bu zaten, adamlar müşteri hizmetlerine yatırım yapmıyor, yaparsa bu kadar ucuza hizmet sunamaz, velev ki telefonunu açtılar problemin kaynağı ttnet alt yapın, adamlardan ne yapmalarını bekliyorsun ? Gelip mahallene türknet alt yapısı...
  7. K

TÜRKNET REZİLLİĞİ...

Sana ttnet alt yapısından internet veriyorlar, istediğin şirketten al internetini, fiber altyapı gelmediği sürece hepsinde aynı şeyi yaşıcaksın, bunun TürkNet ile bir ilgisi yok.
  8. K

Net speed internet alınır mı

Net speed, Millenicom, TürkNet, bütün bu firmalar sana ttnet alt yapısından internet veriyor (sokağında kendi alt yapıları varsa başka) yani alt yapın güzelse hiçbiriyle problem yaşamazsın.
Top Bottom