Neler Yeni

TÜRKNET REZİLLİĞİ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mühittin Okutan
Belki bana sanki kendi şirketinmiş gibi savunuyorsun diceksin, ama hayır. Aynı problemi bazı akşamlar ben de yaşıyorum, ama sorunun kaynağının ttnet olduğunun farkındayım, buna yapıcak hiçbirşey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ensar
Akşam harici normal mi değerler ?
kafasına göre canı ne zaman isterse 1mbps ye düşüyor bazen 20 oluyor ona bile şükrediyorum. İlk aldığım ay 66 sabitti ama şimdi uzun zamandır göremedim 66yı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Desteğe talep açsana?
çoook açtım arıyacaz diye bildirim geliyor hiç aradıkları yok. arıza kaydı da açtım sürekli bırak evime ekip yollamayı telefondan arayıp geri bile dönmediler

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
kafasına göre canı ne zaman isterse 1mbps ye düşüyor bazen 20 oluyor ona bile şükrediyorum. İlk aldığım ay 66 sabitti ama şimdi uzun zamandır göremedim 66yı.

çoook açtım arıyacaz diye bildirim geliyor hiç aradıkları yok. arıza kaydı da açtım sürekli bırak evime ekip yollamayı telefondan arayıp geri bile dönmediler
Telefondan bırakın destek kaydını mecbur arıyolar :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ensar
Ttnetin 150 TL ye sattığı pakedi 95 TL ye satmalarının sebebi bu zaten, adamlar müşteri hizmetlerine yatırım yapmıyor, yaparsa bu kadar ucuza hizmet sunamaz, velev ki telefonunu açtılar problemin kaynağı ttnet alt yapın, adamlardan ne yapmalarını bekliyorsun ? Gelip mahallene türknet alt yapısı mı döşesinler.
Gerçekten de sen şuan 100lira verip 1mbps bile alamadığım Servis sağlayıcısını mı savunuyorsun? Anladım abi

Telefondan bırakın destek kaydını mecbur arıyolar :D
bir de ordan deneyim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mühittin Okutan
Gerçekten de sen şuan 100lira verip 1mbps bile alamadığım Servis sağlayıcısını mı savunuyorsun? Anladım abi

bir de ordan deneyim :D
Ya okuma ya da anlama problemin var sanırım, ne türkneti savunuyorum ne de övüyorum, istediğin şirketten gidip internet al, sana ttnet alt yapısından internet vericekler, yaşıyacağın problemlerin %99 u ttnet kaynaklı olucak, her ay paranı yatırdığın internet sağlayacın gidip ttnetin yakasına yapışıp yeni alt yapı mı döşetsinler, ne olsun istiyorsun ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ensar
Ya okuma ya da anlama problemin var sanırım, ne türkneti savunuyorum ne de övüyorum, istediğin şirketten gidip internet al, sana ttnet alt yapısından internet vericekler, yaşıyacağın problemlerin %99 u ttnet kaynaklı olucak, her ay paranı yatırdığın internet sağlayacın gidip ttnetin yakasına yapışıp yeni alt yapı mı döşetsinler, ne olsun istiyorsun ?
Sanırım okuma problemin var derken ironi yapıyorsun. Çünkü toplam 4 sene Türktelekom kullandım ve genel sorunlar dışında hiç bireysel bir sorunum olmadı diyorum. Ve de EN AZINDAN MÜŞTERİ HİZMETLERİ VAR DİYORUM.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mühittin Okutan
Sanırım okuma problemin var derken ironi yapıyorsun. Çünkü toplam 4 sene Türktelekom kullandım ve genel sorunlar dışında hiç bireysel bir sorunum olmadı diyorum. Ve de EN AZINDAN MÜŞTERİ HİZMETLERİ VAR DİYORUM.
http://prntscr.com/wff3ji Türktelekomun 300 tl ye sattığı 100 mbps limitsiz paketini 95 tl ye alıp, türk telekomun alt yapısından dolayı yaşadığın sorundan dolayı bi şirketi kötülüyorsun, sebep olarak da müşteri hizmetlerinin olamamasını gösteriyorsun, hiç merak ettin mi 300 tl lik paketi neden 95 e satıyorlar diye ? Adamların ucuza internet verebilmelerinin sebebi müşteri hizmetlerinin sadece yazılı şekilde iletişime geçmesi.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
http://prntscr.com/wff3ji Türktelekomun 300 TL ye sattığı 100 mbps limitsiz paketini 95 TL ye alıp, türk telekomun alt yapısından dolayı yaşadığın sorundan dolayı bi şirketi kötülüyorsun, sebep olarak da müşteri hizmetlerinin olamamasını gösteriyorsun, hiç merak ettin mi 300 TL lik paketi neden 95 e satıyorlar diye ? Adamların ucuza internet verebilmelerinin sebebi müşteri hizmetlerinin sadece yazılı şekilde iletişime geçmesi.
Bu durumda Türknet kalitesizmi oluyor :d ? Müşteri hizmetleri yok diye 200 lira indirmişler paketlerin fiyatını :D

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Türk Telekom yüzünden CS'yi bırakan bne:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
En azından muhatap olcağım birileri var. Arayıp sorunumu çözecek birileri var. Türknette Müşteri hizmetlerine bağlanmak diye bir şey yok. telesekteret konuşup suratıma kapatıyor.
İstediğin kadar ara dalga geçiyorlar sanki her biri ayrı bir şey diyor türktelekomda randevu veriyor saat veriyor ya gelmiyor

Top Bottom