Neler Yeni

TÜRKNET REZİLLİĞİ...

firatbey

80+ Silver
Boşuna demiyoruz daha adam akıllı müşteri hizmetleri olmayan yerlere para ödemeyin diye..

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Modem ara yüzünde gelen hız kaç gözüküyor ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Neresi yanlış, söyleme zahmetinde bulun da doğrusunu öğrenelim madem.
"fiber altyapı gelmediği sürece hepsinde aynı şeyi yaşıcaksın, bunun TürkNet ile bir ilgisi yok."
Bu yanlış.
Bakır bir altyapı bulunsa bile bu hızların fiber/bakır ile alakası yok. Ayrıca TurkNet ile en çok ilgisi olan şey bu. TurkNet'in sorunu bu. Telekom ile ilgili de değil. Eğer adama 75Mbps paket sundularsa altyapısı 75Mbps ve üzeri destekliyordur. Desteklemiyorsa bile almadan önce uyarırlar. Ama bu hızların tüm sorumlusu TurkNet ve Bakır üzerinden de gayet normal hızlar alınabiliyor.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Turkneti öğrenci evinde yaklaşık 5 ay kullandım. Bir sorun yaşamadım. Aktif kullanan arkadaşlarım da var herhangi bir sorun yaşamadılar. Ama şöyle de bir gerçek var sorun yaşadığında muhatap bulamaman çok can sıkıcı bir firma.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
"fiber altyapı gelmediği sürece hepsinde aynı şeyi yaşıcaksın, bunun TürkNet ile bir ilgisi yok."
Bu yanlış.
Bakır bir altyapı bulunsa bile bu hızların fiber/bakır ile alakası yok. Ayrıca TurkNet ile en çok ilgisi olan şey bu. TurkNet'in sorunu bu. Telekom ile ilgili de değil. Eğer adama 75Mbps paket sundularsa altyapısı 75Mbps ve üzeri destekliyordur. Desteklemiyorsa bile almadan önce uyarırlar. Ama bu hızların tüm sorumlusu TurkNet ve Bakır üzerinden de gayet normal hızlar alınabiliyor.
Benim binamda 3 türknetli var 2 tanesi sorun yaşamıyor sadece ben sorun yaşıyorum. Turknet gelip bakalım dedi tamir ücreti 100 tl hata tespit 0 tl dediler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mühittin Okutan
Bu yanlış.
Asıl sen yanlış bilgi veriyorsun, TürkNet bana da 85 mbps internet veriyor, ama akşam saatlerinde oluşan yoğunluktan dolayı bazen hızım 3 mbps e bile düşüyor, ttnet alt yapısının berbat olmasının, en ufak yoğunlukta hızımın 3 e düşmesinin sorumlusu TürkNet mi ? Azıcık mantıklı düşünün ondan sonra konuşun, teşekkürler.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Asıl sen yanlış bilgi veriyorsun, TürkNet bana da 85 mbps internet veriyor, ama akşam saatlerinde oluşan yoğunluktan dolayı bazen hızım 3 mbps e bile düşüyor, ttnet alt yapısının berbat olmasının, en ufak yoğunlukta hızımın 3 e düşmesinin sorumlusu TürkNet mi ? Azıcık mantıklı düşünün ondan sonra konuşun, teşekkürler.
Lütfen bu durumu komşularına dayanarak anlat. Başka ISS Kullanan komşularına böyle bir durum yaşayıp yaşamadıklarını sor sonra konuş. O Yaşadığın hız düşüşlerinin hepsi de TurkNet'in akşam saatlerinde milletin "yallah internete" diyerek yüklendiği kalitesiz ara sunucularından. Komşuların bir hız düşüşü yaşamıyorsa ancak sen yaşıyorsan evet bunun sorumlusu TurkNet. Ama Herkes yaşıyorsa bu kez Türk Telekom.
Hayret benim de altyapım bakır ben de 100Mbps alıyorum şu an akşam saati ama hızım halen 95Mbps?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim binamda 3 türknetli var 2 tanesi sorun yaşamıyor sadece ben sorun yaşıyorum. Turknet gelip bakalım dedi tamir ücreti 100 TL hata tespit 0 TL dediler.
Napim. o zaman tespit etsinler bi.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Lütfen bu durumu komşularına dayanarak anlat. Başka ISS Kullanan komşularına böyle bir durum yaşayıp yaşamadıklarını sor sonra konuş. O Yaşadığın hız düşüşlerinin hepsi de TurkNet'in akşam saatlerinde milletin "yallah internete" diyerek yüklendiği kalitesiz ara sunucularından. Komşuların bir hız düşüşü yaşamıyorsa ancak sen yaşıyorsan evet bunun sorumlusu TurkNet. Ama Herkes yaşıyorsa bu kez Türk Telekom.
Hayret benim de altyapım bakır ben de 100Mbps alıyorum şu an akşam saati ama hızım halen 95Mbps?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Napim. o zaman tespit etsinler bi.
Para yok kumar oynayamam işte :D Millenicom kaç tl istiyor biliyon mu? Belki daha ucuzdur

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
Sana ttnet alt yapısından internet veriyorlar, istediğin şirketten al internetini, fiber altyapı gelmediği sürece hepsinde aynı şeyi yaşıcaksın, bunun TürkNet ile bir ilgisi yok.
öyle değil tabii ki benim bulunduğum yerde vdsl bile vermiyor ttnet verse de çok yüksek ücret istiyor ama millenicomda veya turknette aynı paraya 50mbit alıyorum tt ise max 16 veriyor :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bilemem. Sen bi milleniye geçemedin...
Milleniye geçmeye tırsıyorum sorun devam ederse 3 ay değişim yapamıyosun. İptal edip başvurman gerekiyor. O da kurulum ücreti demek. Geçip de sorunun devamı durumunda 3 ay beklemek çok kötü olur. Fibere ise taahhüt yüzünden geçmek istemiyorum. Ayrıca VDSL daha ucuz ve hızlı benim için.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom