Neresi yanlış, söyleme zahmetinde bulun da doğrusunu öğrenelim madem.Yanlış bilgilendirmeden raporladım.
Modem kaynaklı olsa 75Mbps pakette Senin gibi 7-8Mbps upload alırdı. Modem ötesi bir şey bu.
"fiber altyapı gelmediği sürece hepsinde aynı şeyi yaşıcaksın, bunun TürkNet ile bir ilgisi yok."Neresi yanlış, söyleme zahmetinde bulun da doğrusunu öğrenelim madem.
Benim binamda 3 türknetli var 2 tanesi sorun yaşamıyor sadece ben sorun yaşıyorum. Turknet gelip bakalım dedi tamir ücreti 100 tl hata tespit 0 tl dediler."fiber altyapı gelmediği sürece hepsinde aynı şeyi yaşıcaksın, bunun TürkNet ile bir ilgisi yok."
Bu yanlış.
Bakır bir altyapı bulunsa bile bu hızların fiber/bakır ile alakası yok. Ayrıca TurkNet ile en çok ilgisi olan şey bu. TurkNet'in sorunu bu. Telekom ile ilgili de değil. Eğer adama 75Mbps paket sundularsa altyapısı 75Mbps ve üzeri destekliyordur. Desteklemiyorsa bile almadan önce uyarırlar. Ama bu hızların tüm sorumlusu TurkNet ve Bakır üzerinden de gayet normal hızlar alınabiliyor.
Asıl sen yanlış bilgi veriyorsun, TürkNet bana da 85 mbps internet veriyor, ama akşam saatlerinde oluşan yoğunluktan dolayı bazen hızım 3 mbps e bile düşüyor, ttnet alt yapısının berbat olmasının, en ufak yoğunlukta hızımın 3 e düşmesinin sorumlusu TürkNet mi ? Azıcık mantıklı düşünün ondan sonra konuşun, teşekkürler."fiber altyapı gelmediği sürece hepsinde aynı şeyi yaşıcaksın, bunun TürkNet ile bir ilgisi yok."
Bu yanlış.
Bakır bir altyapı bulunsa bile bu hızların fiber/bakır ile alakası yok. Ayrıca TurkNet ile en çok ilgisi olan şey bu. TurkNet'in sorunu bu. Telekom ile ilgili de değil. Eğer adama 75Mbps paket sundularsa altyapısı 75Mbps ve üzeri destekliyordur. Desteklemiyorsa bile almadan önce uyarırlar. Ama bu hızların tüm sorumlusu TurkNet ve Bakır üzerinden de gayet normal hızlar alınabiliyor.
Lütfen bu durumu komşularına dayanarak anlat. Başka ISS Kullanan komşularına böyle bir durum yaşayıp yaşamadıklarını sor sonra konuş. O Yaşadığın hız düşüşlerinin hepsi de TurkNet'in akşam saatlerinde milletin "yallah internete" diyerek yüklendiği kalitesiz ara sunucularından. Komşuların bir hız düşüşü yaşamıyorsa ancak sen yaşıyorsan evet bunun sorumlusu TurkNet. Ama Herkes yaşıyorsa bu kez Türk Telekom.Asıl sen yanlış bilgi veriyorsun, TürkNet bana da 85 mbps internet veriyor, ama akşam saatlerinde oluşan yoğunluktan dolayı bazen hızım 3 mbps e bile düşüyor, ttnet alt yapısının berbat olmasının, en ufak yoğunlukta hızımın 3 e düşmesinin sorumlusu TürkNet mi ? Azıcık mantıklı düşünün ondan sonra konuşun, teşekkürler.
Napim. o zaman tespit etsinler bi.Benim binamda 3 türknetli var 2 tanesi sorun yaşamıyor sadece ben sorun yaşıyorum. Turknet gelip bakalım dedi tamir ücreti 100 TL hata tespit 0 TL dediler.
Para yok kumar oynayamam işte Millenicom kaç tl istiyor biliyon mu? Belki daha ucuzdurLütfen bu durumu komşularına dayanarak anlat. Başka ISS Kullanan komşularına böyle bir durum yaşayıp yaşamadıklarını sor sonra konuş. O Yaşadığın hız düşüşlerinin hepsi de TurkNet'in akşam saatlerinde milletin "yallah internete" diyerek yüklendiği kalitesiz ara sunucularından. Komşuların bir hız düşüşü yaşamıyorsa ancak sen yaşıyorsan evet bunun sorumlusu TurkNet. Ama Herkes yaşıyorsa bu kez Türk Telekom.
Hayret benim de altyapım bakır ben de 100Mbps alıyorum şu an akşam saati ama hızım halen 95Mbps?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Napim. o zaman tespit etsinler bi.
öyle değil tabii ki benim bulunduğum yerde vdsl bile vermiyor ttnet verse de çok yüksek ücret istiyor ama millenicomda veya turknette aynı paraya 50mbit alıyorum tt ise max 16 veriyorSana ttnet alt yapısından internet veriyorlar, istediğin şirketten al internetini, fiber altyapı gelmediği sürece hepsinde aynı şeyi yaşıcaksın, bunun TürkNet ile bir ilgisi yok.
Bilemem. Sen bi milleniye geçemedin...Para yok kumar oynayamam işte Millenicom kaç TL istiyor biliyon mu? Belki daha ucuzdur
Milleniye geçmeye tırsıyorum sorun devam ederse 3 ay değişim yapamıyosun. İptal edip başvurman gerekiyor. O da kurulum ücreti demek. Geçip de sorunun devamı durumunda 3 ay beklemek çok kötü olur. Fibere ise taahhüt yüzünden geçmek istemiyorum. Ayrıca VDSL daha ucuz ve hızlı benim için.Bilemem. Sen bi milleniye geçemedin...
Hız?Ayrıca VDSL daha ucuz ve hızlı benim için.