Neler Yeni

TÜRKNET REZİLLİĞİ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ensar
http://prntscr.com/wff3ji Türktelekomun 300 TL ye sattığı 100 mbps limitsiz paketini 95 TL ye alıp, türk telekomun alt yapısından dolayı yaşadığın sorundan dolayı bi şirketi kötülüyorsun, sebep olarak da müşteri hizmetlerinin olamamasını gösteriyorsun, hiç merak ettin mi 300 TL lik paketi neden 95 e satıyorlar diye ? Adamların ucuza internet verebilmelerinin sebebi müşteri hizmetlerinin sadece yazılı şekilde iletişime geçmesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sana diyorum ki ben 95 lira para verip 1mbps internet alıyorum diyorum sen kalkmış bana ee ucuz mal ondandır diyorsun..

Bymuco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mücahit suna
İnternet sağlayıcıların hepsi aynı al birini vur ötekine

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Aynı problem bende oluyordu. Download 3 mbps'ye sabitleniyor upload yüksek çıkıyordu modeme fan taktım download artık o kadar düşmedi ama ping çıkartıyor modemi değiştirmeye çalışacağım işte.
DSL Hızınızı atabilir misiniz modem arayüzünden bakıp?
1609802264700.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ensar
Asıl sen yanlış bilgi veriyorsun, TürkNet bana da 85 mbps internet veriyor, ama akşam saatlerinde oluşan yoğunluktan dolayı bazen hızım 3 mbps e bile düşüyor, ttnet alt yapısının berbat olmasının, en ufak yoğunlukta hızımın 3 e düşmesinin sorumlusu TürkNet mi ? Azıcık mantıklı düşünün ondan sonra konuşun, teşekkürler.
kardeşim yıllardır ttnet kullandım bir kere bile yoğunluktan dolayı hızımın yerlere düştüğünü görmedim. Türknet te yoğun olsun olmasın düşüyor adam akııllı oyun oynayamıyoruz. 65 yaşında facebookta torunlarımın fotoğrafını likelayan dede miyim ben 3mbps düştüğünde sorun yok helali hoş olsun verdiğim paranın diyicem? oyun oynuyoz burda. daha doğrusu türknet sağolsun oynayamıyoruz.

Top Bottom