Marku
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 601
Normalde 0.5/0.10 aldığım için iyi geldi heralde .d22 mbit' e 85+ lira verirsek bi zahmet iyi olmasını hakediyoruz. 2 sene taahhüt cabası
Normalde 0.5/0.10 aldığım için iyi geldi heralde .d22 mbit' e 85+ lira verirsek bi zahmet iyi olmasını hakediyoruz. 2 sene taahhüt cabası
kafasına göre canı ne zaman isterse 1mbps ye düşüyor bazen 20 oluyor ona bile şükrediyorum. İlk aldığım ay 66 sabitti ama şimdi uzun zamandır göremedim 66yı.Akşam harici normal mi değerler ?
çoook açtım arıyacaz diye bildirim geliyor hiç aradıkları yok. arıza kaydı da açtım sürekli bırak evime ekip yollamayı telefondan arayıp geri bile dönmedilerDesteğe talep açsana?
Telefondan bırakın destek kaydını mecbur arıyolarkafasına göre canı ne zaman isterse 1mbps ye düşüyor bazen 20 oluyor ona bile şükrediyorum. İlk aldığım ay 66 sabitti ama şimdi uzun zamandır göremedim 66yı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çoook açtım arıyacaz diye bildirim geliyor hiç aradıkları yok. arıza kaydı da açtım sürekli bırak evime ekip yollamayı telefondan arayıp geri bile dönmediler
Gerçekten de sen şuan 100lira verip 1mbps bile alamadığım Servis sağlayıcısını mı savunuyorsun? Anladım abiTtnetin 150 TL ye sattığı pakedi 95 TL ye satmalarının sebebi bu zaten, adamlar müşteri hizmetlerine yatırım yapmıyor, yaparsa bu kadar ucuza hizmet sunamaz, velev ki telefonunu açtılar problemin kaynağı ttnet alt yapın, adamlardan ne yapmalarını bekliyorsun ? Gelip mahallene türknet alt yapısı mı döşesinler.
bir de ordan deneyimTelefondan bırakın destek kaydını mecbur arıyolar![]()
Ya okuma ya da anlama problemin var sanırım, ne türkneti savunuyorum ne de övüyorum, istediğin şirketten gidip internet al, sana ttnet alt yapısından internet vericekler, yaşıyacağın problemlerin %99 u ttnet kaynaklı olucak, her ay paranı yatırdığın internet sağlayacın gidip ttnetin yakasına yapışıp yeni alt yapı mı döşetsinler, ne olsun istiyorsun ?Gerçekten de sen şuan 100lira verip 1mbps bile alamadığım Servis sağlayıcısını mı savunuyorsun? Anladım abi
bir de ordan deneyim![]()
Sanırım okuma problemin var derken ironi yapıyorsun. Çünkü toplam 4 sene Türktelekom kullandım ve genel sorunlar dışında hiç bireysel bir sorunum olmadı diyorum. Ve de EN AZINDAN MÜŞTERİ HİZMETLERİ VAR DİYORUM.Ya okuma ya da anlama problemin var sanırım, ne türkneti savunuyorum ne de övüyorum, istediğin şirketten gidip internet al, sana ttnet alt yapısından internet vericekler, yaşıyacağın problemlerin %99 u ttnet kaynaklı olucak, her ay paranı yatırdığın internet sağlayacın gidip ttnetin yakasına yapışıp yeni alt yapı mı döşetsinler, ne olsun istiyorsun ?
http://prntscr.com/wff3ji Türktelekomun 300 tl ye sattığı 100 mbps limitsiz paketini 95 tl ye alıp, türk telekomun alt yapısından dolayı yaşadığın sorundan dolayı bi şirketi kötülüyorsun, sebep olarak da müşteri hizmetlerinin olamamasını gösteriyorsun, hiç merak ettin mi 300 tl lik paketi neden 95 e satıyorlar diye ? Adamların ucuza internet verebilmelerinin sebebi müşteri hizmetlerinin sadece yazılı şekilde iletişime geçmesi.Sanırım okuma problemin var derken ironi yapıyorsun. Çünkü toplam 4 sene Türktelekom kullandım ve genel sorunlar dışında hiç bireysel bir sorunum olmadı diyorum. Ve de EN AZINDAN MÜŞTERİ HİZMETLERİ VAR DİYORUM.
Bu durumda Türknet kalitesizmi oluyor :d ? Müşteri hizmetleri yok diye 200 lira indirmişler paketlerin fiyatınıhttp://prntscr.com/wff3ji Türktelekomun 300 TL ye sattığı 100 mbps limitsiz paketini 95 TL ye alıp, türk telekomun alt yapısından dolayı yaşadığın sorundan dolayı bi şirketi kötülüyorsun, sebep olarak da müşteri hizmetlerinin olamamasını gösteriyorsun, hiç merak ettin mi 300 TL lik paketi neden 95 e satıyorlar diye ? Adamların ucuza internet verebilmelerinin sebebi müşteri hizmetlerinin sadece yazılı şekilde iletişime geçmesi.
Yanlış bilgilendirmeden raporladım.Sana ttnet alt yapısından internet veriyorlar, istediğin şirketten al internetini, fiber altyapı gelmediği sürece hepsinde aynı şeyi yaşıcaksın, bunun TürkNet ile bir ilgisi yok.
Modem kaynaklı olsa 75Mbps pakette Senin gibi 7-8Mbps upload alırdı. Modem ötesi bir şey bu.Bu sorun modem kaynaklı olabiliyor.
@alpolojix / Leroxy
İstediğin kadar ara dalga geçiyorlar sanki her biri ayrı bir şey diyor türktelekomda randevu veriyor saat veriyor ya gelmiyorEn azından muhatap olcağım birileri var. Arayıp sorunumu çözecek birileri var. Türknette Müşteri hizmetlerine bağlanmak diye bir şey yok. telesekteret konuşup suratıma kapatıyor.