Arama sonuçları: *

1. Kreizler

İnternet hızı çok yavaş

yok. sorun bölgesel olabilir komşularınla konuşmalısın.
  2. Kreizler

Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz? ve Memnunmusunuz?

TT kullanıyorum memnunum. ama fiyat olarak daha ucuz olmalı 50 mbps 130 tl
  3. Kreizler

internet 50mps ama 300 kb indirme hızı

Müşteri hizmetlerini ara
  4. Kreizler

Yardım 6 yıllık çile bitiyor! Ne internet almalıyım?

hocam ben izmirde ikamet ediyorum burdaki hizmet kötü oradaki iyi olabilir en iyisi komşularınıza mahallede tanıdıklarınıza filan sorun.
  5. Kreizler

hocam ben 50 mbps vdsl 130 veriyorum türk telekoma şükredin :D zaten 100 mbps için ucuz bence 130 tl
  6. Kreizler

hocam vodafone kullanan tanıdıklarım çok şikayetçi. ben kullanmadım ama en çok memnuniyet milenicomda fiberi kullanıyorsa bence onu alın
  7. Kreizler

GPON Fiber ne anlama geliyor

Hocam bu yazıyı kopyalamıştım. Başka sitelerde de gpon araştırdığımda ise FTTH olduğunu gördüm başka yerlerden de. Teşekkürler düzelttiğiniz için
  8. Kreizler

Yardım Türk Telekom Mobil Giriş Yapılmıyor

Şu an bende de girmiyor
  9. Kreizler

Hocam önceden altyapı yok muydu bu arada gpon ne kadar hız destekliyormuş merak ettim.
  10. Kreizler

Çok şanslısın sevindim senin adına 😁
  11. Kreizler

FTTN: Mahalleye kadar fiber internet olarak geçiyor. Servisten, mahalleye kadar fiber kabloları ile geliyor. FTTC Sistem: Sokağa kadar fiber optik kablo geliyor. Sokağınızdan evinize ise normal altyapı ile geliyor. FTTN’e göre bir tık daha iyi diyebilirim. Ancak buna da fiber diyemeyiz. Neden...
  12. Kreizler

Türk Telekom anyası gonyası

16 olan nerdeyse herkese 8 geliyor hocam ben 16 mbpsden vdls 50 mbpsye geçtim. adslden çıkarıp vdsle takması gerkiyorlardı. önceden altyapı yetmiyor diye 16 vermiyorlardı ama tam geçiş sürecinde telefon görüşmesi bittikten 1 saat sonra adsl bağlantıyla 16 mbps alıyordum...
  13. Kreizler

Hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim?

YAPA varsa türk net de düşünebilirsin.
  14. Kreizler

ADSL ınternet baglatırsam aldıgım paketın verdıgı mpbs mıktarına yakın alırmıyım?

hocam adsl vdsl fiber altyapı hızları farklıdır. benim mesela adsl 11 mbps desteklerken vdsl 69 mbps destekliyor altyapım. size tavsiyem bu devirde adsl kullanmayın kesinlikle fibere geçin.
  15. Kreizler

Türk telekom vdsl geçtim port değiştirmişler midir?

Tamamdır teşekkürler
  16. Kreizler

Türk telekom vdsl geçtim port değiştirmişler midir?

dün adslden 50 mbps vdsle geçtim hattım 70 mbps destekliyormuş hat değerlerim iyimiş filan.vdsl portuna takılması 15 güne kadar sürebilir dediler.dünden beri internetim 10 dakikada bir gidyor ilk dakikalar 10mbps sonra 20 25 diye artarken 30 olunca gidiyor.bize takarken internetin gidip...
  17. Kreizler

Yardım İndirme hızı normal mi?

92/8 12mb ile filan indirmesi lazım. Muhtemelen tarayıcıda sorun benim eski pcdeki 5 yıllık hdd bile 50mb yazıyor. İdm ile deneyebilirsin
  18. Kreizler

Yardım İnternet Hızı YARDIM

8 bit 1 byte'dır. Mbps'yi sekize böleceksin
Top Bottom