Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
@alpolojix GPON Fiber bulunuyor dendi bu ne anlama geliyor?
@alpolojix GPON Fiber bulunuyor dendi bu ne anlama geliyor?
Ah shit here we go again. Oh my god çok iyi.Gpon FTTH oluyor
- FTTN: Mahalleye kadar fiber internet olarak geçiyor. Servisten, mahalleye kadar fiber kabloları ile geliyor.
- FTTC Sistem: Sokağa kadar fiber optik kablo geliyor. Sokağınızdan evinize ise normal altyapı ile geliyor. FTTN’e göre bir tık daha iyi diyebilirim. Ancak buna da fiber diyemeyiz. Neden derseniz: fiber internette gecikme süresi olmaması gerekir. Ancak bu internette ping olabiliyor.
- FFTB Sistem: Binanızın girişine kadar fiberi getiriyorlar ve binanızdan evinizde ki modeme kablo çekiyorsunuz. Ben buna fiber diyebilirim.
- FTTH: FTTH çok nadir rastlanan bir fiber türüdür. FTTH ile dairenize kadar fiber optik kablolar geliyor, bu kabloları dönüştürücü ile modeminize taktığınız zaman gerçek fiber sahibi olmuş olursunuz.
Çok şanslısın sevindim senin adınaAh shit here we go again. Oh my god çok iyi.
Ama THH kararı çıkana kadar kullanamamak beni üzüyor cidden. Redbox'ı iptal edene kadar Redbox'da kalmak zorundayım. THH'den çıkacak karara bağlı o da.Çok şanslısın sevindim senin adına![]()
Kral redbox dan bu güne kadar memnun kaldınmıAma THH kararı çıkana kadar kullanamamak beni üzüyor cidden. Redbox'ı iptal edene kadar Redbox'da kalmak zorundayım. THH'den çıkacak karara bağlı o da.
Memnumum ama dediğim gibi GPON varken 4.5G biraz kötü oluyor. Üstüne 100 Mbps vs 15 Mbps. 15 Mbps sorun değilse memnunum.Kral redbox dan bu güne kadar memnun kaldınmı
Peki 15 mbs yetiyormuMemnumum ama dediğim gibi GPON varken 4.5G biraz kötü oluyor. Üstüne 100 Mbps vs 15 Mbps. 15 Mbps sorun değilse memnunum.
Açıkçası kişiden kişiye değişir. 24 Mbps'den geçtim Redbox'a o kadar aman aman fark olmadı.Peki 15 mbs yetiyormu
Hocam önceden altyapı yok muydu bu arada gpon ne kadar hız destekliyormuş merak ettim.Ama THH kararı çıkana kadar kullanamamak beni üzüyor cidden. Redbox'ı iptal edene kadar Redbox'da kalmak zorundayım. THH'den çıkacak karara bağlı o da.
1-Googleye girilecekAçıkçası kişiden kişiye değişir. 24 Mbps'den geçtim Redbox'a o kadar aman aman fark olmadı.
1080P değil de 720P rahat izleniyor. 1080P'de 5 kişi girerse sıkıntı. 1 kişi bağlıyken 1080P izliyorum fakat 3 kişi olduğunda mecburen 720p yapıyorum.1-Googleye girilecek
2-Video izlenecek(1080p)
Olay bu ikisi upload la falan işim yok evde 5 tane cihaz var
15 MBS 5 tane cihaz a yetermi peki
O zaman sıkıntı ya1080P değil de 720P rahat izleniyor. 1080P'de 5 kişi girerse sıkıntı. 1 kişi bağlıyken 1080P izliyorum fakat 3 kişi olduğunda mecburen 720p yapıyorum.