Arama sonuçları: *

1. Mahir Ertuğrul

İnternet Hız Değerlerim ve Birtakım Anlaşılamayan Şeyler

o hat değerleri menüsüne nasıl giriyoruz ben bulamadım (help)
  2. Mahir Ertuğrul

Türk Telekom'dan NetSpeed'e Geçiş Süreci

Bina kablolamasından dolayı 59 mbs alabilirsin.
  3. Mahir Ertuğrul

Yardım Türk Telekom 2 fiber modem arasındaki fark nedir ?

Usta sokaktan fiber geçiyormuş müteahhit de binaya fiber çektirmiş benim bir bilgim yok. Ayrıca zaten aldığım hız 1000mbps olmadigi icin fiber modemede ihtiyacim yok vdsl 2 modem 500mbps destekliyorsa bana hertürlü yine yeter
  4. Mahir Ertuğrul

Reis bana bir şey demedilerki ama türk telekomla konuşup modemi geri verip eski ücretinden devam ettiremezmiyim nasıl olsa elimde fiber modem mevcut
  5. Mahir Ertuğrul

Normalde para ile satılan birşeymi bu modem ?
  6. Mahir Ertuğrul

Bu yeni modem öncekine göre wifi sinyalini düşük veriyor gibime geldi 1614631177 Hayır öyle bir şey yapsalar söylerlerdi haberimiz olmadan öyle birsey yapamazki
  7. Mahir Ertuğrul

Herhangi bir ücret vermedim ama
  8. Mahir Ertuğrul

Evime fiber bağlattım bağlantı sonrası yeni bir siyah fiber modem bağladı tipi şu şekilde Bende de önceden verdikleri bu modem var Bu 2.fotoğraftakide yanlış bilmiyorsam fiber modem eğer ikiside fiber modemse niye tekrardan modem bağladılar ?
  9. Mahir Ertuğrul

Yardım Fiber internet hakkinda yardım!!!

adamlar geldi eve.Sartelde dolabın köşesinde kaldığı için biz buna işlem yapamayız dediler.Priz çektirmeniz gerekiyor dediler sonrada kapının köşesinden kabloyu geçirmeniz gerek dediler. Kabloyu madem ben çekecem modemi bırakıp gitseydin hallederdim ben lafa bak yav. Birde koridora takacakları...
  10. Mahir Ertuğrul

Yardım Fiber internet hakkinda yardım!!!

Yeni binaya taşındım binamda ise kapıma kadar fiber kablo çekilmiş haldeydi neyse turktelekomu aradim 5 gün sonra geldiler.Şartelin yerini sordular gösterdim bende bana dedikleri şey şu oldu şarteliniz çok köşede kalıyor biz buna işlem yapamayız dediler ikili veya üçlü priz çekmeniz gerekiyor...
  11. Mahir Ertuğrul

Hangi internet kablosunu seçmeliyim?

Aralarındaki farklar ne? Hangisi daha iyiyse onu almak istiyorum. 1612350996 7 ve 8 den farkı ne ?
  12. Mahir Ertuğrul

Hangi internet kablosunu seçmeliyim?

İnternette birçok kablo var cat5den başlıyor cat8 e kadar gidiyor bunlardan hangisini alsam daha iyi olur? Ping farkı yaşarmıyım? Ne farkları var ?
  13. Mahir Ertuğrul

Turkcell Upload Hızı Kaç

Bende turkcell kullanıyorum sabah speed test yaptım 25download 25.5 de upload verdi baya ilginç geldi bana. Sizce bu değerleri vermesi normalmi ?
  14. Mahir Ertuğrul

Yardım 20-KB İNDİRME HIZI yardım edin

kardeşim bilmiyorumki ne yapabiliriz.
  15. Mahir Ertuğrul

bunu yapıncada cs oynuyorsa pingi çıkar.
  16. Mahir Ertuğrul

asıl soru. Kablolumu ?
  17. Mahir Ertuğrul

Kablonet Fiber nasıldır?

İnternetin gittiği zaman düzeltmeleri için 1 hafta beklemen lazım galiba duyduğuma göre böyleymiş :D
  18. Mahir Ertuğrul

Ttnet fiber altyapım var Türknet max kaç upload verebiliyor

türknet gigafiber altyapını sorgulamayı dene birde belki şanslı kişilerden olabilirsin.
Top Bottom