- En İyi Cevap
- 15
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 69,043
- İsim
- Mehmet Yılmaz
- İlgilendiği Kategoriler
- Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
- Epic Games
- DreamRS
- Discord
- mehmet_yilmaz
Dostlar selam. Benim internet durumunu artık bilmeyen kalmamıştır, aylardır sürünüyorum. Önce Superbox ile uğraştım, ondan umudu kesip tekrar Turk.net'e başvurdum. Abonelik açıldığından beri onlarca kere sorun yaşadım. ADSL batağındayım, başlarda ADSL bağlantısı kopuyordu, Telekom 1-2 iyileştirme yaptı eli ayağı düzeldi diyebilirim biraz. Fakat baştan beri olan sorun ise alakasız şekilde sadece internet bağlantısının kopması, yani DSL kopmuyor modem IP adresi alamıyor. Aynı şeyden dolayı 4-5 kere talep açtım, her seferinde otomatik cevaplarla geçiştirildi. 1 gün cevap vermeyip ertesi gün internete bağlı görünüyorsunuz yazıp talebi kapatmaya çalışıyorlardı.
En son açtığım talebe gelen cevap bu, bu cevap otomatik değil. Kişiyi hedef göstermemek adına ismini sansürledim. Gördüğünüz gibi "yaşamış olduğunuz arızanın giderildiğini" şeklinde bir kısım görüyorsunuz. Bu mesajı 5. kere falan görüyorum herhalde. Bu mesaj sabah 09:34'de bana yollanmış.
Peki olan ne derseniz yukarıdaki görsel modemin arayüzünden. Bu lost yazıları olduğu zaman IP adresi uçtuğu için internete erişemiyorum. Bu bazen üst üste 5-6 kere oluyor bazen 1 kere oluyor. Modemin yakaladığı kopmaları bunların sözde sistemleri 1 aydır yakalayamıyor, kontrol dahi yapılmadan sorun çözülmüştür yazılıyor. Ayrıca konuda lütfen başka alternatif yok mu tarzı yorumlar yazmayın, Türk Telekom ADSL harici altyapı şu an için yok burada.
En son açtığım talebe gelen cevap bu, bu cevap otomatik değil. Kişiyi hedef göstermemek adına ismini sansürledim. Gördüğünüz gibi "yaşamış olduğunuz arızanın giderildiğini" şeklinde bir kısım görüyorsunuz. Bu mesajı 5. kere falan görüyorum herhalde. Bu mesaj sabah 09:34'de bana yollanmış.
Peki olan ne derseniz yukarıdaki görsel modemin arayüzünden. Bu lost yazıları olduğu zaman IP adresi uçtuğu için internete erişemiyorum. Bu bazen üst üste 5-6 kere oluyor bazen 1 kere oluyor. Modemin yakaladığı kopmaları bunların sözde sistemleri 1 aydır yakalayamıyor, kontrol dahi yapılmadan sorun çözülmüştür yazılıyor. Ayrıca konuda lütfen başka alternatif yok mu tarzı yorumlar yazmayın, Türk Telekom ADSL harici altyapı şu an için yok burada.