Neler Yeni

Türk.net Müşteri Hizmetlerinin Defalarca Yalan Söylemesi

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Öyle kafana göre bir yerleri kazıp internet çekemiyorsun dostum.
Hocam evet haklısınız bizzat izin çıkarmak gibi işleri var ama birilerinin eline kalmaktansa uygun bir yerden hat çekmek daha mantıklı olmaz mıydı ?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Yeni internete geçerken abdest al 😛🤣🤣

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam evet haklısınız bizzat izin çıkarmak gibi işleri var ama birilerinin eline kalmaktansa uygun bir yerden hat çekmek daha mantıklı olmaz mıydı ?
Benim ADSL kablosunun geçtiği borudan turuncu fiber optik kablo geçiyor zaten dostum. Yani evimin 2 metre önünde fiber kablo :D

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Türkiye'de hem internetler pahalı hem de internet sorunu çok var

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Benim ADSL kablosunun geçtiği borudan turuncu fiber optik kablo geçiyor zaten dostum. Yani evimin 2 metre önünde fiber kablo :D
Bu duruma rağmen böyle internet sorunları yaşıyorsanız müşteri hizmetleri ile uğraşmak yerine direk yönetici birine ulaşıp derdinizi ona anlatın çünkü biliyorsunuz ki bütün müşteri hizmetleri (çok nadir ilgilenen çıkar) durumu bir an önce çözüp şu mesai'yi bitirip gideyim kafasıyla çalışırlar. Siz bizzat kullandığınız internetin yönetici veya müdürlüğüne gidip derdinizi orda paylaşın. Yoksa böyle ıvır zıvırlar ile başınız daha çok ağrır. Belli ki internetten yana yüzünüz gülmemiş :/

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu duruma rağmen böyle internet sorunları yaşıyorsanız müşteri hizmetleri ile uğraşmak yerine direk yönetici birine ulaşıp derdinizi ona anlatın çünkü biliyorsunuz ki bütün müşteri hizmetleri (çok nadir ilgilenen çıkar) durumu bir an önce çözüp şu mesai'yi bitirip gideyim kafasıyla çalışırlar. Siz bizzat kullandığınız internetin yönetici veya müdürlüğüne gidip derdinizi orda paylaşın. Yoksa böyle ıvır zıvırlar ile başınız daha çok ağrır. Belli ki internetten yana yüzünüz gülmemiş :/
Merak etme aylardır yapıyorum :D

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Besim Tibuk

80+ Gold
İnterneti bağlarken bahşiş vermediysen beddua okumuşlar bence.
(!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Güntaç Aydın
Şimdi aynı sorun bendede olmuştu sağlam portumu söküp bana dandik portu takmışlardı tt ekipleri vede 6 ay boyunca üsteledim sürekli btk ya şikayet ettim yeni cat6 kabloda çektim yine fayda etmedi en sonunda heryere ardım nası olacak die sürekli üsteledim birgün gelmişler ben evde yokken kapıyı çalmışlar kardeşime internetiniz varmı diye sormuşlar içeri girip speedtest yapmışlar şimdi hiçbir sorunum yok eksiz şekilde sağlam bi cat6 çektim portlarımda sağlam oyunlarda pingim 55 hızım 34 mbps vede hiçbir sıkıntı yok dediğim gibi üstelemen vede kablolamayı kontrol etmen lazım eğerki ben yapamam diorsan tanıdık bir telekomcu getir o halleder çok sinir bozucu bir durum benden 6 ay boyunca ücret almamışlardı hızım 15 mbps de kullanıordum yinede güzeldi şimdi dahadq iyi oldu dahada sorun çıkmadı sürekli üstele

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben de Türk Net kullanıcısıyım ve günlerdir bana vaat edilen internet hızının çeyreğini bile alamıyorum. Ve arayıp bunu bildirdiğimde düzelteceğiz diyorlar fakat hiçbir değişim olmuyor. Yalnız yaşasam internet sağlayıcımı değiştireceğim fakat olay benle bitmiyor, babam sırf para verdiği için Türk Net'i ölümüne savunuyor :D Türk Net'ten sadece benim şikayetçi olmadığımı da öğrenmiş oldum.
Bende şikayetçiyim 8mbit hız alacaksınız dediler 5i göremedim hep 4 bende iptal ettirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,829
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom