Neler Yeni

Türk.net Müşteri Hizmetlerinin Defalarca Yalan Söylemesi

whoamii

80+ Silver
Ben de Türk Net kullanıcısıyım ve günlerdir bana vaat edilen internet hızının çeyreğini bile alamıyorum. Ve arayıp bunu bildirdiğimde düzelteceğiz diyorlar fakat hiçbir değişim olmuyor. Yalnız yaşasam internet sağlayıcımı değiştireceğim fakat olay benle bitmiyor, babam sırf para verdiği için Türk Net'i ölümüne savunuyor :D Türk Net'ten sadece benim şikayetçi olmadığımı da öğrenmiş oldum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Dostlar selam. Benim internet durumunu artık bilmeyen kalmamıştır, aylardır sürünüyorum. Önce Superbox ile uğraştım, ondan umudu kesip tekrar Turk.net'e başvurdum. Abonelik açıldığından beri onlarca kere sorun yaşadım. ADSL batağındayım, başlarda ADSL bağlantısı kopuyordu, Telekom 1-2 iyileştirme yaptı eli ayağı düzeldi diyebilirim biraz. Fakat baştan beri olan sorun ise alakasız şekilde sadece internet bağlantısının kopması, yani DSL kopmuyor modem IP adresi alamıyor. Aynı şeyden dolayı 4-5 kere talep açtım, her seferinde otomatik cevaplarla geçiştirildi. 1 gün cevap vermeyip ertesi gün internete bağlı görünüyorsunuz yazıp talebi kapatmaya çalışıyorlardı.
Alıntıyı görüntüle
En son açtığım talebe gelen cevap bu, bu cevap otomatik değil. Kişiyi hedef göstermemek adına ismini sansürledim. Gördüğünüz gibi "yaşamış olduğunuz arızanın giderildiğini" şeklinde bir kısım görüyorsunuz. Bu mesajı 5. kere falan görüyorum herhalde. Bu mesaj sabah 09:34'de bana yollanmış.
Alıntıyı görüntüle

Peki olan ne derseniz yukarıdaki görsel modemin arayüzünden. Bu lost yazıları olduğu zaman IP adresi uçtuğu için internete erişemiyorum. Bu bazen üst üste 5-6 kere oluyor bazen 1 kere oluyor. Modemin yakaladığı kopmaları bunların sözde sistemleri 1 aydır yakalayamıyor, kontrol dahi yapılmadan sorun çözülmüştür yazılıyor. Ayrıca konuda lütfen başka alternatif yok mu tarzı yorumlar yazmayın, Türk Telekom ADSL harici altyapı şu an için yok burada.
Oturduğum konum itibari ile Türknet 1000 download verdiğini iddia ediyor 250 tl ye şanşlıyım galiba alt yapi açisindan

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren Kaya
Dostlar selam. Benim internet durumunu artık bilmeyen kalmamıştır, aylardır sürünüyorum. Önce Superbox ile uğraştım, ondan umudu kesip tekrar Turk.net'e başvurdum. Abonelik açıldığından beri onlarca kere sorun yaşadım. ADSL batağındayım, başlarda ADSL bağlantısı kopuyordu, Telekom 1-2 iyileştirme yaptı eli ayağı düzeldi diyebilirim biraz. Fakat baştan beri olan sorun ise alakasız şekilde sadece internet bağlantısının kopması, yani DSL kopmuyor modem IP adresi alamıyor. Aynı şeyden dolayı 4-5 kere talep açtım, her seferinde otomatik cevaplarla geçiştirildi. 1 gün cevap vermeyip ertesi gün internete bağlı görünüyorsunuz yazıp talebi kapatmaya çalışıyorlardı.
Alıntıyı görüntüle
En son açtığım talebe gelen cevap bu, bu cevap otomatik değil. Kişiyi hedef göstermemek adına ismini sansürledim. Gördüğünüz gibi "yaşamış olduğunuz arızanın giderildiğini" şeklinde bir kısım görüyorsunuz. Bu mesajı 5. kere falan görüyorum herhalde. Bu mesaj sabah 09:34'de bana yollanmış.
Alıntıyı görüntüle

Peki olan ne derseniz yukarıdaki görsel modemin arayüzünden. Bu lost yazıları olduğu zaman IP adresi uçtuğu için internete erişemiyorum. Bu bazen üst üste 5-6 kere oluyor bazen 1 kere oluyor. Modemin yakaladığı kopmaları bunların sözde sistemleri 1 aydır yakalayamıyor, kontrol dahi yapılmadan sorun çözülmüştür yazılıyor. Ayrıca konuda lütfen başka alternatif yok mu tarzı yorumlar yazmayın, Türk Telekom ADSL harici altyapı şu an için yok burada.
Cimer'e yaz diyeceğim ama o seni tüketici hakem heyetine yönlendirecek. Bu yukarda bize anlattıklarını aynen tüketici hakem heyetine yaz. Belki orası sana bir çözüm bulur. Google'a "Tubis" yazarsan çıkar, online olarak başvuru yapabiliyorsun.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kimse kusura bakmasın ama bizim ülkemizde derdini insan gibi anlatırsan kimse kılını kıpırdatmıyor. İlla pislik yapacaksın öyle bakılıyor. Sadece bu sektör için söylemiyorum.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Sabit internet bağlantım tırt olduğu için Superbox'ı iptal ettiremiyorum korkudan. Yine 1-2 gün internetsiz kalırsam hiç iyi olmaz. Sırf bu rezalet yüzünden internete HER AY 85 + 160 TL fatura ödüyorum.
Günlük kesintiler için cep telefonu interneti ihtiyac karşilamaz mi 160 lira baya fazla bir ücret ekstra olarak

Forumuye

80+ Bronze
Ben daha bunlara ADSL bağlantısının kopmadığını, IP adresinin gittiğini anlatamadım bile. Her talepte aynısını yazıyorum daha gidip DSL bağlantısına bakıp kopmuyor yazıyorlar.
Bende şöyle bir sorun var oyundayken canlı yaşındayken falan yayının ortasında bağlantı kesilmiyor ama yeni bir şey açarken bazı zamanlar açılmıyor 2-3 dakika sonra internet gelince açılıyor. Açılmayan zamanda önceden online oyuna giren varsa oynamaya devam ediyor.

Bu sizinki ile aynı sorun mu? Öyle ise ben de desteğe IP alma ile alakalı sorun var diyeceğim belki bir ihtimal bu şekilde bakarlar.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bende şöyle bir sorun var oyundayken canlı yaşındayken falan yayının ortasında bağlantı kesilmiyor ama yeni bir şey açarken bazı zamanlar açılmıyor 2-3 dakika sonra internet gelince açılıyor. Açılmayan zamanda önceden online oyuna giren varsa oynamaya devam ediyor.

Bu sizinki ile aynı sorun mu? Öyle ise ben de desteğe IP alma ile alakalı sorun var diyeceğim belki bir ihtimal bu şekilde bakarlar.
O da IP kaynaklı bir sorundur muhtemelen. Fakat IP gitse yayın da giderdi, yani kopmuyordur o.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Binadan modeme gelen DSL kablosunda sıkıntı olabilir mi ? Gerçi bu saçma bir soru kontrol etmişsinizdir kesin

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Binadan modeme gelen DSL kablosunda sıkıntı olabilir mi ? Gerçi bu saçma bir soru kontrol etmişsinizdir kesin
DSL kopmuyor dostum, fiziksel olarak bağlıyım.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Sabit internet bağlantım tırt olduğu için Superbox'ı iptal ettiremiyorum korkudan. Yine 1-2 gün internetsiz kalırsam hiç iyi olmaz. Sırf bu rezalet yüzünden internete HER AY 85 + 160 TL fatura ödüyorum.
Hocam söylediğinize göre alternatif bulamıyorsunuz. Sizin yerinizde olsam bu tür kopma gibi durumları yaşamak istemezdim. En başta kendinize özel bir altyapı çekip fiber bi internete geçmeniz daha mantıklı olur. Evet kazım işleri falan filan derken bütçe konusu giriyor işin içine ama her ay bu çileyi çektirmektense bireysel fiber çekip gönlünüzce kullanın.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam söylediğinize göre alternatif bulamıyorsunuz. Sizin yerinizde olsam bu tür kopma gibi durumları yaşamak istemezdim. En başta kendinize özel bir altyapı çekip fiber bi internete geçmeniz daha mantıklı olur. Evet kazım işleri falan filan derken bütçe konusu giriyor işin içine ama her ay bu çileyi çektirmektense bireysel fiber çekip gönlünüzce kullanın.
Öyle kafana göre bir yerleri kazıp internet çekemiyorsun dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,829
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom