Türk.net Müşteri Hizmetlerinin Defalarca Yalan Söylemesi

Öyle kafana göre bir yerleri kazıp internet çekemiyorsun dostum.
Hocam evet haklısınız bizzat izin çıkarmak gibi işleri var ama birilerinin eline kalmaktansa uygun bir yerden hat çekmek daha mantıklı olmaz mıydı ?

Yeni internete geçerken abdest al 😛🤣🤣

Hocam evet haklısınız bizzat izin çıkarmak gibi işleri var ama birilerinin eline kalmaktansa uygun bir yerden hat çekmek daha mantıklı olmaz mıydı ?
Benim ADSL kablosunun geçtiği borudan turuncu fiber optik kablo geçiyor zaten dostum. Yani evimin 2 metre önünde fiber kablo :D

Türkiye'de hem internetler pahalı hem de internet sorunu çok var

Benim ADSL kablosunun geçtiği borudan turuncu fiber optik kablo geçiyor zaten dostum. Yani evimin 2 metre önünde fiber kablo :D
Bu duruma rağmen böyle internet sorunları yaşıyorsanız müşteri hizmetleri ile uğraşmak yerine direk yönetici birine ulaşıp derdinizi ona anlatın çünkü biliyorsunuz ki bütün müşteri hizmetleri (çok nadir ilgilenen çıkar) durumu bir an önce çözüp şu mesai'yi bitirip gideyim kafasıyla çalışırlar. Siz bizzat kullandığınız internetin yönetici veya müdürlüğüne gidip derdinizi orda paylaşın. Yoksa böyle ıvır zıvırlar ile başınız daha çok ağrır. Belli ki internetten yana yüzünüz gülmemiş :/

Bu duruma rağmen böyle internet sorunları yaşıyorsanız müşteri hizmetleri ile uğraşmak yerine direk yönetici birine ulaşıp derdinizi ona anlatın çünkü biliyorsunuz ki bütün müşteri hizmetleri (çok nadir ilgilenen çıkar) durumu bir an önce çözüp şu mesai'yi bitirip gideyim kafasıyla çalışırlar. Siz bizzat kullandığınız internetin yönetici veya müdürlüğüne gidip derdinizi orda paylaşın. Yoksa böyle ıvır zıvırlar ile başınız daha çok ağrır. Belli ki internetten yana yüzünüz gülmemiş :/
Merak etme aylardır yapıyorum :D

Şimdi aynı sorun bendede olmuştu sağlam portumu söküp bana dandik portu takmışlardı tt ekipleri vede 6 ay boyunca üsteledim sürekli btk ya şikayet ettim yeni cat6 kabloda çektim yine fayda etmedi en sonunda heryere ardım nası olacak die sürekli üsteledim birgün gelmişler ben evde yokken kapıyı çalmışlar kardeşime internetiniz varmı diye sormuşlar içeri girip speedtest yapmışlar şimdi hiçbir sorunum yok eksiz şekilde sağlam bi cat6 çektim portlarımda sağlam oyunlarda pingim 55 hızım 34 mbps vede hiçbir sıkıntı yok dediğim gibi üstelemen vede kablolamayı kontrol etmen lazım eğerki ben yapamam diorsan tanıdık bir telekomcu getir o halleder çok sinir bozucu bir durum benden 6 ay boyunca ücret almamışlardı hızım 15 mbps de kullanıordum yinede güzeldi şimdi dahadq iyi oldu dahada sorun çıkmadı sürekli üstele

Kimse kusura bakmasın ama bizim ülkemizde derdini insan gibi anlatırsan kimse kılını kıpırdatmıyor. İlla pislik yapacaksın öyle bakılıyor. Sadece bu sektör için söylemiyorum.
Yani forumda sorun yaşadığımızda pislik yapabilirmiyiz 😃 ?

Ben de Türk Net kullanıcısıyım ve günlerdir bana vaat edilen internet hızının çeyreğini bile alamıyorum. Ve arayıp bunu bildirdiğimde düzelteceğiz diyorlar fakat hiçbir değişim olmuyor. Yalnız yaşasam internet sağlayıcımı değiştireceğim fakat olay benle bitmiyor, babam sırf para verdiği için Türk Net'i ölümüne savunuyor :D Türk Net'ten sadece benim şikayetçi olmadığımı da öğrenmiş oldum.
Bende şikayetçiyim 8mbit hız alacaksınız dediler 5i göremedim hep 4 bende iptal ettirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,667
Üyeler
183,875
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri