2 gündür başvuru yapmışım, kaç seferdir arıyorum, WhatsApp'dan yazmışım ama geri dönüş bir türlü olmuyor, açmıyorlar. Dedim artık yeter. 2 ay ücretsiz Türknet kullanırım, 3.ayı da öderim sonrasına da bakarım artık..
İki gündür ben de sorun yaşıyorum, gündüzleri genel olarak internette bir sorun problem olmuyor ama geceleri akşam vakti ve gece itibariyle internet download hızımın düşmesi ve Ping oranının fazlaca artması durumunu ben de yaşıyorum. Umarım en kısa sürede çözerler başka bir şey diyemiyoruz..
Önceden kullandığın internette bağlantı sorunları, İnternet kopmaları falan yaşamadıysan yani altyapında herhangi bir sorun yoksa dilediğin internet sağlayıcısını bağlatabilirsin.
Bulunduğunuz lokasyonda Türknet'in kendi altyapısı varsa Türknet'e geçmeye değer ama yoksa aylık 500 TL gibi yüksek bir ücret ödemek çok absürt bir durum olabilir. Yılbaşında gelecek olan zamlarla beraber Türknet'in yine zam yapacağını hepimiz tahmin edebiliriz. Herşeye zam gelecek o ayrı tabi...
Eğer altyapında bir sorun yoksa kolay kolay internetinde kopmalar olmaması lazım ama hat değerlerin düşükse ve yüksek hız almaya çalışıyorsan sürekli internetin kopar ve yüksek ping değerleriyle uğraşırsın. Comnet kullanıyorum, 1 yıllık peşin ödeme yaptım. Kurulum hizmeti almadım sadece port...