Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

Yardım Superbox pişmanlıktır

Pingi de geçtim ben aldığımda 230 tl sabit tarife üstüne 50 TL'ye 50 gb alınıyuordu şimdi 50 gb ek 100 tl mi ne oldu 600 700 tlden aşağı fatura gelmiyordu
  2. MuratTheFounderOfGariban

Millenicom iyi midir?

Birde tahminen ne kadar sürede kuruyorlar ve ne kadar sürede internet kullanıma açılıyor?
  3. MuratTheFounderOfGariban

Millenicom iyi midir?

Modem konusu nasıl oluyor siz modem de aldınız mı kendi modeminizi mi kullandınız?
  4. MuratTheFounderOfGariban

Millenicom iyi midir?

Tahhütsüz olduğu yazıyordu ama sorun yaşatır mı?
  5. MuratTheFounderOfGariban

Millenicom iyi midir?

Merhabalar. Artık Süperbox'tan sabit bir internete geçmeyi düşünüyorum. Millenicom kullanan varsa iyi midir sıkıntı yaşatır mı? Altyapım 80mbps'e kadar destekliyor ben de 100mbpslik paketi almayı düşünüyorum. Daha uygunu var mıdır? Elimde VDSL bir modem var bunu fiber bağlantı için kullanabilir...
  6. MuratTheFounderOfGariban

Yardım Farklı sitelerden çok yavaş indirme alıyorum

Hem sunucudan farkediyor hem de bazı siteler premium fiyatlara daha yüksek indirme hızları sunuyorlar bilerek kısıtlıyorlar indirmeni.
  7. MuratTheFounderOfGariban

TTNet modemi alır mı?

Niye alsın dostum onun parasını ödüyorsun sonuçta taksit olarak. Almaz kesinlikle ben kendiminkileri biriktirip satıyorum :D
  8. MuratTheFounderOfGariban

Taahhüt iptali ücreti hakkında

Etmiyolar hocam çok denedik biz şansa taşındığımız evde altyapı yoktu altyapı olmayınca mecbur iptal ediyorlardı ettirdik.
  9. MuratTheFounderOfGariban

Yardım Adresimde altyapı yok mu

site üzerinden yapmak yerine bir şubeye gitmeniz daha iyi olur
  10. MuratTheFounderOfGariban

yani evet biraz öyle bir durum. ama yakınınızdaki başka bir apartman portuna falan bağlatırsınız ya
  11. MuratTheFounderOfGariban

Vdsl2 altyapısı var ama boş port yok 1659316632 gözüken o başka bir binanın portuna bağlatırsınız en kötü
  12. MuratTheFounderOfGariban

superbox ile yayın yapılır mı?

ben 150 gb kota ile yapıyorum. bitmeye yakın hiç olmadı olursa da 1 gbsini 1 tlden alabiliyosun
  13. MuratTheFounderOfGariban

Kablosuz wifi aparatı destek

Adı wireless adaptör olarak geçer. 20 tlden başlar fiyatları kalitesi de ona göre artar tp link öneririm. https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn722n-150-mbps-n-kablosuz-yuksek-kazanimli-4dbi-degistirilebilir-antenli-wps-usb-adaptor-p-BD97008?magaza=Hepsiburada
Top Bottom