boş port olması için ne yapmalıyım illa birisi internetini mi iptal edecekVdsl2 altyapısı var ama boş port yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
gözüken o başka bir binanın portuna bağlatırsınız en kötü
yani evet biraz öyle bir durum. ama yakınınızdaki başka bir apartman portuna falan bağlatırsınız yaboş port olması için ne yapmalıyım illa birisi internetini mi iptal edecek
Twitterdan ttnetdestek e yaz numaranı alıp arıyorlar en hızlı şekilde yardımcı olurlar.GIBIRnet sorgulama sonucum bu. Şimdi benim adresimde altyapı yok mu yoksa altyapı var boş port mu yok? (Ev müstakil)
hiç anlamıyorum ki bu işten. ne demeliyim? adresimde boş port yok port istiyorum falan mıTwitterdan ttnetdestek e yaz numaranı alıp arıyorlar en hızlı şekilde yardımcı olurlar.
o nasıl oluyor ki internet başvurusu bile yapamıyorum site üzerindenyani evet biraz öyle bir durum. ama yakınınızdaki başka bir apartman portuna falan bağlatırsınız ya
site üzerinden yapmak yerine bir şubeye gitmeniz daha iyi olurhiç anlamıyorum ki bu işten. ne demeliyim? adresimde boş port yok port istiyorum falan mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
o nasıl oluyor ki internet başvurusu bile yapamıyorum site üzerinden
Boş port yok görünüyor GIBIRNet fiber altyapı talep formu ile talep oluşturabilirsin bölgende yoğun talep oluşması durumunda yerleşik operatör veya GIBIRNet kendi altyapısını getirebilir. Bu arada BBK kodunu gizlemeni öneririm, iyi forumlarGIBIRnet sorgulama sonucum bu. Şimdi benim adresimde altyapı yok mu yoksa altyapı var boş port mu yok? (Ev müstakil)
İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr
Dener misin?
Görünüşe göre yok, fakat en garanti sonucu bir Telekom bayisinden alırsın.Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam resmi kaldıramıyorum nasıl yapacağım