- Konu Sahibi Konu Sahibi
superbox mı hocamben 150 gb kota ile yapıyorum. bitmeye yakın hiç olmadı olursa da 1 gbsini 1 tlden alabiliyosun
superbox mı hocamben 150 gb kota ile yapıyorum. bitmeye yakın hiç olmadı olursa da 1 gbsini 1 tlden alabiliyosun
Türk Telekom evde ne kadar 4.5G hızı veriyorsa o kadar.hız durumu ne hocam onun
bana super box yetkilisi yakında alt yapı gelecek gelince sizi ücretsiz geçireceğiz dedi gerçi bu operatörlere hiç güven olmuyorTürk Telekom evde ne kadar 4.5G hızı veriyorsa o kadar.
Ek olarak Magnet kullanman aynı zamanda eve altyapı başvurusu yapman anlamına geliyor. Ev çok saçma bir konumda değilse birkaç ay içinde altyapı gelir ve Türk Telekom sana bu altyapıya geçme imkanı verir.
Gidip Superbox alırsan altyapı 2 ay sonra da gelse sen 24 ay boyunca Superbox kullanmak zorunda olacaksın. Hem de 400GB gibi bir kotayla. Ben bu ay ev internetinden 1300GB kullanım yaptım öyle diyim
Geçirseler bile hangi fiyattan hangi hıza geçirecekleri belli olmaz. Fiyat kazık gelirse çıkma hakkın falan da yok mecburen dedikleri pakete geçeceksin.bana super box yetkilisi yakında alt yapı gelecek gelince sizi ücretsiz geçireceğiz dedi gerçi bu operatörlere hiç güven olmuyor
eyvallah kankaGeçirseler bile hangi fiyattan hangi hıza geçirecekleri belli olmaz. Fiyat kazık gelirse çıkma hakkın falan da yok mecburen dedikleri pakete geçeceksin.
Bence Superbox dan önce Magneti dene berbatsa bile kaybedeceğin en fazla 1 aylık ücret ve 180TL yeni hat ücreti olur.
evetsuperbox mı hocam