Neler Yeni

Superonline altyapısı ile geçiş yapabileceğim internet sağlayıcıları

brdnscmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berdan Saçmacı
Merhaba Superonline altyapısı ile Millenicom kullanmaktayım Netspeed'e geçiş işlemlerimi tamamlarken müşteri hizmetleri bana Superonline altyapısı kullandıgım için geçiş işlemlerini gerçekleştiremediğini iletti. Superonline altyapısı ile geçiş yapabileceğim internet sağlayıcısı var mı? Yoksa tamamen iptal edip yeniden kurulummu yaptırmak zorundayım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Merhaba Superonline altyapısı ile Millenicom kullanmaktayım Netspeed'e geçiş işlemlerimi tamamlarken müşteri hizmetleri bana Superonline altyapısı kullandıgım için geçiş işlemlerini gerçekleştiremediğini iletti. Superonline altyapısı ile geçiş yapabileceğim internet sağlayıcısı var mı? Yoksa tamamen iptal edip yeniden kurulummu yaptırmak zorundayım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Superonline kullansana hocam, ben iki yıldır 200 mbps paketini kullanıyorum teknik sıkıntı yaşatıyorsa da kısa sürede çözüldüğü için ve az yaşandığı için aklımda kalmıyor

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Baran Kut
Fiyatlar nasıl bildiklerinde ? Superonline pahalı mı geliyor hocam?

Ben 530'a 200/20 kullanıyorum ve 2 yıllık yaptırdım. Yanında da Airpods 2 verdiler. Gerçi kullanmıyorum satacam herhalde ama duruyor kutusunda şu anlık.

brdnscmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berdan Saçmacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatlar nasıl bildiklerinde ? Superonline pahalı mı geliyor hocam?

Ben 530'a 200/20 kullanıyorum ve 2 yıllık yaptırdım. Yanında da Airpods 2 verdiler. Gerçi kullanmıyorum satacam herhalde ama duruyor kutusunda şu anlık.
hocam airpods nasıl verdiler sitesinde öyle bir şey göremedim. arayınca oluyorsa arayıp yapayım

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Baran Kut
hocam airpods nasıl verdiler sitesinde öyle bir şey göremedim. arayınca oluyorsa arayıp yapayım
Hocam ürünlü kampanyaları var birazdan bulup atarım oradan 2 yıllık yapabiliyorsun. Yani ben telefondan o kampanyayı söyledim birkaç çalışan bulamadı ama birisi buldu ve yaptı başvuruyu benim adıma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak şöyle bulunabiliyor. Superonline kampanyalar yaz, sonra sol üstten açılan ekranda "Ev interneti" > "Cihaz Kampanyaları" yapabiliyorsun. Orada 2 yıllık mümkün kılan cihazlardan seç. Yanlış değilsem tablet, saat ve kablosuz kulaklıklar 2 yıllıktı.

Site bu çalışmazsa link dediğim gibi arayıp bul.

Örnek: https://m.superonline.net/kampanyalar/cihaz-kampanyalari/samsung-galaxy-buds-2-yalin-vdsl-kampanyasi

Benim aldığım buydu. 745 TL olmuş.

brdnscmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berdan Saçmacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ürünlü kampanyaları var birazdan bulup atarım oradan 2 yıllık yapabiliyorsun. Yani ben telefondan o kampanyayı söyledim birkaç çalışan bulamadı ama birisi buldu ve yaptı başvuruyu benim adıma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak şöyle bulunabiliyor. Superonline kampanyalar yaz, sonra sol üstten açılan ekranda "Ev interneti" > "Cihaz Kampanyaları" yapabiliyorsun. Orada 2 yıllık mümkün kılan cihazlardan seç. Yanlış değilsem tablet, saat ve kablosuz kulaklıklar 2 yıllıktı.

Site bu çalışmazsa link dediğim gibi arayıp bul.

Örnek: https://m.superonline.net/kampanyalar/cihaz-kampanyalari/samsung-galaxy-buds-2-yalin-vdsl-kampanyasi

Benim aldığım buydu. 745 TL olmuş.
hocam çok teşekkürler. sitesi biraz karışık bulamadım çok yardımcı oldunuz.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Baran Kut
hocam çok teşekkürler. sitesi biraz karışık bulamadım çok yardımcı oldunuz.
Rica ederim hocam. Herkes yıllık olmasına yakınıyordu ben de onlardan biriydim. 2 yıllık yaptırdım kafam rahat. İstedikleri kadar arttırsınlar fiyatı :kekw:

Top Bottom