Arama sonuçları: *

1. N

Türknet eski değerleri vermiyor?

uzun bir süre 22mbps ile yaşadım çok zor olduğu için taşınırken ilk önceliğim altyapıydı ona uygun gigafiber bulunan bir ev seçtik. daha güzel evler vardı ama altyapısı yoktu önceliğimiz altyapıydı bu yüzden de böyle bir internete sahibim. çok dalga geçilecek bir şey değil sadece yeni yeni...
  2. N

daha nazik söyleyemezdin LSFJKOPWSFJKPĞ anladım tamam teşekkürler küfür etmediğiniz için sadece merak etmiştim ama anladığım kadarıyla olabiliyormuş 1643573714 çözüldü yapıcam yapamadım çözüldü arkadaşlar
  3. N

Bro biliyorum insanlar 20 30 mbps ile uğraşıyor çok zor ben de yaşadım ama şu an sorun bu değil
  4. N

Çok rahat 950-970 görürken bu aralar böyle. Üstünde durmam gereken bir konu olabilir mi yoksa geçici midir? (1022mbps görmüştüm) 1643573342 *790mbps ye kadar düşüyor bazen
  5. N

Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz? -ANKET-

CAT 6 ile CAT 7 denemiştim ben hiçbir farkı yoktu hızda o yüzden cat6 devam ediyorum
  6. N

Çakmışım (!) JKDFNSDJKFHNSDJOGHSDJKOGHDSJOGH 1641642004 Hiçbir fikrim yok malesef
  7. N

Yok cennet mahallesi
  8. N

Türknet / Küçükçekmece / Cennet Türknet Gigafiber Türknet 750 mbps garantisi veriyor verdiği en yüksek değer şu ana kadar 960mbps oldu ping max 2 oluyor gayet memnunum Fatura 99 TL
  9. N

1 Ayda Ne Kadar İnternet Kullanıyorsunuz?

iyimiş bu arada 1631813457 Hocam acaba nasıl başarıyorsunuz bunu? Ben 4 kişi aktif 1000mbps internet kullandığımız zaman 1.7tb ı geçmiyor
  10. N

99 TL Ödeyeceğim (2 ay oldu ödemedim ücretsiz)
  11. N

Benimde 1tb geçmiş 1.67tb olmuş daha ilk ayımda gigafiberin içinden geçmişim
  12. N

benim günde 250gb kullanmışlığım var sanırım pc ye 2 kere format atmıştım aynı gün bütün her şeyi yükledim diye bu kadar artmış
  13. N

İnternet sağlayıcınızın sitesinden veya modem ara yüzünden öğrenebileceğiniz 1 Ayda ne kadar internet harcadınız? BEN: 150 GB UPLOAD 1657 GB DOWNLOAD kullanmışım. Bu arada evde 4 kişi kalıyoruz herhangi bir yayıncı veya youtuber değilim kendi halimde oyun oynuyorum. 1631438549 Türknet...
  14. N

Türknet Üzerinden Dolandırıcılık🚩

Hocam Türknetten çok memnunum ve hiçbir sorunum yok yanlış anlamışsınız başlığı da değiştirdim
  15. N

Hallettim
  16. N

Hocam Türknet'e hiçbir şey demedim ki nereden çıkarttınız?
  17. N

Yazı içerisinde vurguyla bahsettim zaten. Amacım konunun dikkat çekip yaygınlaşması.
  18. N

Arkadaşlar öncelikle konumuz Türknet değil Türknet üzerinden dolandırıcılıktır. Bugün(27.08.2021); saat 11:53 (bakmadım) saat 14:41 (baktım cevaplamadılar) saat 13:42 (baktım cevaplamadılar) saat 16:13 (baktım konuştuk) Saatlerinde 08505202123 numarasından tam 4 kere arandım. Konuşmamız şu...
  19. N

İnternet sağlayıcısı olarak ne önerirsiniz?

https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ şu testi bi yapar mısınız
Top Bottom