Bro biliyorum insanlar 20 30 mbps ile uğraşıyor çok zor ben de yaşadım ama şu an sorun bu değilDerdini seveyim be kardeşim .
daha nazik söyleyemezdin LSFJKOPWSFJKPĞ anladım tamam teşekkürler küfür etmediğiniz için sadece merak etmiştim ama anladığım kadarıyla olabiliyormuşAyrıca lütfen bir daha bu şekilde sorular aklına takılmasın, sevinirim
Umarım bir gün ADSL kullanmak zorunda kalırsın (!)daha nazik söyleyemezdin LSFJKOPWSFJKPĞ anladım tamam teşekkürler küfür etmediğiniz için sadece merak etmiştim ama anladığım kadarıyla olabiliyormuş
8 Mbps alan ben buna ne tepki vereceğini bilemdiAlıntıyı görüntüle
Çok rahat 950-970 görürken bu aralar böyle. Üstünde durmam gereken bir konu olabilir mi yoksa geçici midir? (1022mbps görmüştüm)
Mesaj otomatik birleştirildi:
*790mbps ye kadar düşüyor bazen
dertlere bak.Alıntıyı görüntüle
Çok rahat 950-970 görürken bu aralar böyle. Üstünde durmam gereken bir konu olabilir mi yoksa geçici midir? (1022mbps görmüştüm)
Hocam... Ne gerek vardı bu konuya?Alıntıyı görüntüle
uzun bir süre 22mbps ile yaşadım çok zor olduğu için taşınırken ilk önceliğim altyapıydı ona uygun gigafiber bulunan bir ev seçtik. daha güzel evler vardı ama altyapısı yoktu önceliğimiz altyapıydı bu yüzden de böyle bir internete sahibim. çok dalga geçilecek bir şey değil sadece yeni yeni öğreniyorumUmarım bir gün ADSL kullanmak zorunda kalırsın (!)
Ben de ironi yaptım zaten.uzun bir süre 22mbps ile yaşadım çok zor olduğu için taşınırken ilk önceliğim altyapıydı ona uygun gigafiber bulunan bir ev seçtik. daha güzel evler vardı ama altyapısı yoktu önceliğimiz altyapıydı bu yüzden de böyle bir internete sahibim. çok dalga geçilecek bir şey değil sadece yeni yeni öğreniyorum