- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimde 1tb geçmiş 1.67tb olmuş daha ilk ayımda gigafiberin içinden geçmişimGeçen ay pek evde değildim ama en son ay boyu evde olduğumda kullanım 1TB'ı geçiyordu.
Benimde 1tb geçmiş 1.67tb olmuş daha ilk ayımda gigafiberin içinden geçmişimGeçen ay pek evde değildim ama en son ay boyu evde olduğumda kullanım 1TB'ı geçiyordu.
İnternet sağlayıcınızın sitesinden veya modem ara yüzünden öğrenebileceğiniz
22 gbİnternet sağlayıcınızın sitesinden veya modem ara yüzünden öğrenebileceğiniz 1 Ayda ne kadar internet harcadınız?
BEN:
150 GB UPLOAD
1657 GB DOWNLOAD
kullanmışım. Bu arada evde 4 kişi kalıyoruz herhangi bir yayıncı veya youtuber değilim kendi halimde oyun oynuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türknet Gigafiber kullanıyorum
1000 mbps UPLOAD
1000 mbps DOWNLOAD
paket
Neden olmasın?millet 1tb falan diyo bide gururla gercekten bu kadar bos vaktiniz varmi internette gecircek
Ben 500gb üstünü görmedim sanırımİnternet sağlayıcınızın sitesinden veya modem ara yüzünden öğrenebileceğiniz 1 Ayda ne kadar internet harcadınız?
BEN:
150 GB UPLOAD
1657 GB DOWNLOAD
kullanmışım. Bu arada evde 4 kişi kalıyoruz herhangi bir yayıncı veya youtuber değilim kendi halimde oyun oynuyorum.
1000 mbps UPLOAD
1000 mbps DOWNLOAD
paket
7 kere pc reset atıcan toplam 4tb oldu 1 aydaİnternet sağlayıcınızın sitesinden veya modem ara yüzünden öğrenebileceğiniz 1 Ayda ne kadar internet harcadınız?
BEN:
150 GB UPLOAD
1657 GB DOWNLOAD
1000 mbps UPLOAD
1000 mbps DOWNLOAD
paket
Boş vakitle alakası yok bence.millet 1tb falan diyo bide gururla gercekten bu kadar bos vaktiniz varmi internette gecircek