Arama sonuçları: *

1. N

fiber internet alamıyorum ne yapmalıyım

bende duydum şaşırdım bilmiyorum işte
  2. N

fiber internet alamıyorum ne yapmalıyım

fiber interneti iş yerimize almak istiyoruz şuanda mevcutta adsl var 6mbps alıyouz ve bu çok yetersiz fiber internet almalıyız işlerimiz ilerlemiyor çünkü ama başvuru yapıncada fiber interneti getirmiyorlar bizde parayla hat çekildiğini öğrendik nasıldır sizce bu şey fiyatı nasıldır bilgi...
  3. N

İnternetim çok yavaş

111 tl fatura ödüyorum Almam gereken internet hızı 16 mbps Bana verilen hızın altyapım yüzünden 12 olması lazımmış Ama ben evimde 6 dan yukarı görmedim 6 bile arasıra oluyor ve haftalardır 1 mbps internet kullanıyorum İnternet hiç kullanılmıyor Önerileriniz var mıdır
  4. N

evime bir türlü hızlı internet bağlatamadım yardım

sen ne diyon 1635334711 maalesef kayacak gibi duruyor
  5. N

2021 sonuna kadar yapılacak deniyor müdürlüklere sormuştum
  6. N

redbox almıştım 15 mbps paketi bağladılar 2 mbps zor aldım
  7. N

çalışmalar devam ediyor diyor sorduğumda 1635334577 zaten bizim aboneliğinde 7. yılı adamların umrunda değil bende 1.5 yıldır üstünw baya düştüm yapmaları için ama cevap yok
  8. N

Allah Allah bende altyapı bağlatmak için öneri var mı diye soruyorum zaten 1635334408 bende 1.5 yıldır çok üstünde duruyorum ama hiç yardımcı değiller üstelik arka binamda fiber var
  9. N

evimde adsl altyapı var defalarca müdürlüklere gittim defalarca aradım mailler attım twitter üzerinden ulaştım ama hiçbir şekilde yardım sağlamıyorlar adsl internetle 3 mbps alıyorum evimde 10 cihaz bağlanıyor bu internete rtx 2060 lı sistem aldım boşboş duruyor kullanamıyorum ne yaptıysam...
  10. N

evime yüksek hızda internet getirmek için artık daha ne yapmam lazım

bütün önerilere açığım daha önceden bağlatan nasıl bağlattıysa yardımlarınızı bekliyorum
  11. N

Yardım Bu altyapı ile bu internet paketini alabilirmiyim ?

bu nerenin sorgulaması böyle
  12. N

evime nasıl altyapı getirtirim

türktelekomun adsl hizmetini 6 yıldır alıyorum. paket ücretim 98 ₺ ama ben 4 mbps zor alıyorum kimse bağlanmadığı zaman ise 6 oluyor. ve evde 10 cihaz bağlanıyor buna. artık ümit önala mail attım twitter dan da yazdım müşteri temsilcisini aradım müdürlüklere gittim ama sanki bizim orası...
  13. N

Redbox Cayma bedeli ödemeden iptal etme ama kesin değil

ben redbox aldım kötü çıktı 1mbps veriyordu 15lik paketten 15 gün sonra iptal ettim 110₺ fatura ödedim 15 gün ve vergiymiş sonra ise 407 ₺ fatura çıkardılar o müşteri temsilcisi mi dersin bu bayi mi dersin gitmediğim başvurmadığım yer kalmadı baya uğraştım ödeyeceksiniz dediler en son cimere...
  14. N

Türk Telekom'un Bölgemdeki Telefon Dolabının İçler Acısı Hali :)

Anlıyorum seni yüce honos seni telükaminasyonel şekilde kutsuyorum.
  15. N

Türk Telekom'un Bölgemdeki Telefon Dolabının İçler Acısı Hali :)

Aga bunun sırrı ne bu sabrın tarifi nedir ve foto kaç günde yüklendi
  16. N

Yardım Vodafone RedBox "Sözde" limitsiz internet olayi.

bunlar jızı tam vermiyor haberin olsun kuruluma geldiklerinde düşük hız görürsen kağıtları imzalamadan vazgeç sonradan bana toplamda 300 küsür fatura çıkardılar o bayi mi dersin bu müşteeri temsilcisi mi dersin zor iptal ettim
  17. N

Evime nasıl hızlı internet bağlatırım yani fiber veya hızlı vdsl

Evimde altyapı yok ama arka binamda fiber var ben şimdi başvuru yapıyorum fiber için müdürlüğe gittim. Ümit önala 3 defa mail yazdım. Müşteri temsilcisine yazdım. Cimere yazdım. Bana dönüşler kapsama ve yoğunluk nedeniyle projeye alındığını ve bunun hakkında bilgilendirme yapılacağı söylendi...
  18. N

vodafone redbox aşırı düşük internet sorunu sorunu

1613155599 EVET O PA evet o paket
  19. N

vodafone redbox aşırı düşük internet sorunu sorunu

redbox aldık sınırsız paketini 15 mbps download 5 mbps upload paketi ben speedtesten yaptığım testlerde 1.40 downloay 5 upload alıyorum müşteri temsilcilerine bağlanamıyorum ne zaman bağlanmaya çalışsam beni hep asistana yada en başa atıyor @alpolojix / Leroxy
  20. N

Evime hızlı internet nasıl bağlatırım

Knk yoğunlukla alakalı olmayan bişey uğraşmıyorlar efsane bi pc topladım kendime vallaha 1 aydır kullanamadım sinirden satacam artık 1612810194
Top Bottom