TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
taahhütnameyi boşverin önemli değil o
Son düzenleme:
O kendilerini koruma yöntemi. Neredeyse tüm ev internetlerinde var ama genelde 5TB gibi daha yüksek bir sınır oluyor. İnterneti ticari amaçla kullanım aşırı fazla kullanım yapmazsan bir şey yapacaklarını sanmam. Sonuçta kimse zor durumda kalmadıkça 24 ay boyunca ayda 200 liraya yakın para ödeyecek müşterisine “sen kullanma para falan da ödeme sözleşmeyi iptal ettik” demez.Arkadaşlar dun redbox basvurusu yaptim dun onaylandi evime yarin kuruluma gelicek ler altyapi bolgemde yok bu yuzden siparis durumunda kaldim 15mbps "limitsiz" internet paketinin taahhütunu okudugumda 500 gb dow/up gecilirse hicbir arama ve tebligat gonderilmeden paket iptaline gidilicegi yazıyor bu sizce bana sorun olur mu müşteri hizmetleri ile konustugumda 8 kere limitsiz mi diye sordum bu arada @alpolojix / Leroxy
Arkadaşlar dun redbox basvurusu yaptim dun onaylandi evime yarin kuruluma gelicek ler altyapi bolgemde yok bu yuzden siparis durumunda kaldim 15mbps "limitsiz" internet paketinin taahhütunu okudugumda 500 gb dow/up gecilirse hicbir arama ve tebligat gonderilmeden paket iptaline gidilicegi yazıyor bu sizce bana sorun olur mu müşteri hizmetleri ile konustugumda 8 kere limitsiz mi diye sordum bu arada @alpolojix / Leroxy
Evde 8 kisiyiz ve 3 kisi eba zoom giriyor 2 kisi full oyun oynuyor geri kalan 5 kisi oyun dahi oynamıyor tv den videi falnO kendilerini koruma yöntemi. Neredeyse tüm ev internetlerinde var ama genelde 5TB gibi daha yüksek bir sınır oluyor. İnterneti ticari amaçla kullanım aşırı fazla kullanım yapmazsan bir şey yapacaklarını sanmam.
Superbox dada ayni 1000 gb ondadaBence olur superbox baksana
Kanka ticari amacli kullanim ne ben kendim ailem yuksek ve kardeslerim cok yüksek oyun oynuyorO kendilerini koruma yöntemi. Neredeyse tüm ev internetlerinde var ama genelde 5TB gibi daha yüksek bir sınır oluyor. İnterneti ticari amaçla kullanım aşırı fazla kullanım yapmazsan bir şey yapacaklarını sanmam. Sonuçta kimse zor durumda kalmadıkça 24 ay boyunca ayda 200 liraya yakın para ödeyecek müşterisine “sen kullanma para falan da ödeme sözleşmeyi iptal ettik” demez.
O modemi alıp para karşılığı insanlara kiralayanlar var. O yüzden önlem almaya çalışıyorlar.Evde 8 kisiyiz ve 3 kisi eba zoom giriyor 2 kisi full oyun oynuyor geri kalan 5 kisi oyun dahi oynamıyor tv den videi faln
Mesaj otomatik birleştirildi:
Superbox dada ayni 1000 gb ondada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka ticari amacli kullanim ne ben kendim ailem yuksek ve kardeslerim cok yüksek oyun oynuyor
Ben tek başıma sadece telefondan 300-400 GB kullanıyorum bilgisayardan da o kadar desek ayda yaklaşık 1 TB İnternet kullanıyorum denebilirO modemi alıp para karşılığı insanlara kiralayanlar var. O yüzden önlem almaya çalışıyorlar.
Birkaç ay düzenli 1-2TB kullanım falan yaparsan belki sıkıntı olur ama o kadar kullanımı zaten yapmak aşırı zor. 8 kişi 7/24 video izleseniz anca o kadar internet kullanırsınız
Siz onu dert etmeyin bence kafanıza göre kullanın iptal ettik derlerse de tamam diyip başka alternatiflere geçin. Sonuçta sizden ücret falan almayacaklar.
bunlar jızı tam vermiyor haberin olsun kuruluma geldiklerinde düşük hız görürsen kağıtları imzalamadan vazgeç sonradan bana toplamda 300 küsür fatura çıkardılar o bayi mi dersin bu müşteeri temsilcisi mi dersin zor iptal ettimArkadaşlar dun redbox basvurusu yaptim dun onaylandi evime yarin kuruluma gelicek ler altyapi bolgemde yok bu yuzden siparis durumunda kaldim 15mbps "limitsiz" internet paketinin taahhütunu okudugumda 500 gb dow/up gecilirse hicbir arama ve tebligat gonderilmeden paket iptaline gidilicegi yazıyor bu sizce bana sorun olur mu müşteri hizmetleri ile konustugumda 8 kere limitsiz mi diye sordum bu arada @alpolojix / Leroxy
bunlar jızı tam vermiyor haberin olsun kuruluma geldiklerinde düşük hız görürsen kağıtları imzalamadan vazgeç sonradan bana toplamda 300 küsür fatura çıkardılar o bayi mi dersin bu müşteeri temsilcisi mi dersin zor iptal ettim
Router baglasam xiaominin wifi router ini babaannem 2 kat ustumde ona da lazim oluyo onu napabilirimO modemi alıp para karşılığı insanlara kiralayanlar var. O yüzden önlem almaya çalışıyorlar.
Birkaç ay düzenli 1-2TB kullanım falan yaparsan belki sıkıntı olur ama o kadar kullanımı zaten yapmak aşırı zor. 8 kişi 7/24 video izleseniz anca o kadar internet kullanırsınız
Siz onu dert etmeyin bence kafanıza göre kullanın iptal ettik derlerse de tamam diyip başka alternatiflere geçin. Sonuçta sizden ücret falan almayacaklar.