Neler Yeni

Redbox Cayma bedeli ödemeden iptal etme ama kesin değil

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Hmm aslında bir bahane var sizce olur mu? Bayii'den aldığımızda bize her yere taşırsınız hız problemi olmaz dendi yani kısaca kurulum adresi dışında da sorun çıkarmaz. Sözleşme de kurulum adresi dışında hız sorunlarında biz destek vermiyoruz dendi. Şimdi hız sorunu var ve gerçekten var bilgisayardan kablo sök çıkar yapmadan kablolu da 5 Mbps Upload alamıyorum hep 0.5 Mbps 212 Kbps falan alıyorum. Bu sorunlu kapasitesine girer mi? Biz şuan kurulum adresi dışındayız ve bayii bize dedi ki sorun çıkarmaz. Ama sözleşme de sorun çıkarırsa sorumluluk almıyoruz dedi.
Sözleşme neyse o ağızdan çıkan sözlerle verilen vaadler maalesef geçersiz

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Konuyu hortlatmak zorundayim cunku bir sorun var redboxumu iptal ettim modemi gonderim 7 gunluk kullanim icin bende sozde devletin aldigi 30 tl lik vergiyi bana 150 diye kitlemeye calisiyolar düpedüz soygun bu eger faturada 1 kurus fazla gelirse ki gelicek direkt thh ye basvurucam uzarsada uzasin

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
Redbox var ve taahhütname'yi baştan sona okudum. Şöyle bir yazıya rastladım:
6.5 (i) Abone, aboneliğini her zaman ücretsiz olarak sona erdirebilir. Abone, Sözleşme'yi feshetmek istediği takdirde bu talebini;
a) Vodafone ya da abonelik sözleşmesi yapmaya/işlemlerini yürütmeye yetkili temsilcisine yazılı olarak yapmak,
b) Teyit edilmiş olarak kaydıyla Vodafone'un faks numarasına imzalı olarak göndermek,
c)Güvenli elektronik imza ile gönderilip saklanabilen metinler kullanmak,
ç)Kurum tarafından belirlenebilecek diğer yöntem kullanmak, suretiyle Vodafone'a iletilir.
Bu durumda ücretsiz vaz geçme hakkım var diye umuyorum. Redbox kullanan varsa detaylıca okusunlar.
Alt yapı geldiği an iptal ediyorum bilginiz olsun çünkü alt yapı yok diye aldım ve hizmetten memnunum ama Fiber alt yapılı 100 Mbps daha iyi olacaktır ondan değiştireceğim.
@alpolojix hocam bazılarına önerirken bu konuyu da atın.
ben redbox aldım kötü çıktı 1mbps veriyordu 15lik paketten 15 gün sonra iptal ettim 110₺ fatura ödedim 15 gün ve vergiymiş sonra ise 407 ₺ fatura çıkardılar o müşteri temsilcisi mi dersin bu bayi mi dersin gitmediğim başvurmadığım yer kalmadı baya uğraştım ödeyeceksiniz dediler en son cimere yazacaktım sonra iptal ettiler

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,564
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İptal parası alınmıyor anlamında olabilir o, firmalar hukuksal olarak her türlü açığı değerlendirir.

Top Bottom