Arama sonuçları: *

1. Oneomous

İnternet bir anda gitti modem mi bozuldu ?

1 2 saat içinde kendi kendine düzeldi
  2. Oneomous

İnternet bir anda gitti modem mi bozuldu ?

Merhaba bir anda internet gitti ve ip alınamıyor diyor millenicom arıza kaydı için iç tesisatta problem varsa 550tl diyorlar Modemin bozulup bozulmadığını nasıl anlayabiliyoruz ? sadece dsl ışığı kırmızı yanıyor Modemi fabrika ayarlarına döndürdüm.
  3. Oneomous

ACİL MİLLENİCOM KODU LAZIM

Her paket farklı benim ilk 4 ay 330tl sonra 480tl Memnunum bir problem görmedim zaten altyapın iyiyse sağlayıcı problem yaratmıyor.
  4. Oneomous

ACİL MİLLENİCOM KODU LAZIM

5C03C286 hayırlı olsun
  5. Oneomous

Alt yapı değerlerim değişiyor

Yoğunluğa bağlı olarak değişiyor büyük ihtimal
  6. Oneomous

80 MBPS altyapıda 75mbps alıyorum

Snryi 4e çektim şuanlık crc hataları almıyor günlük artış olmazsa sence kullanayım mı böyle altyapı kablosundan direkt eve alıyorum kabloyu ek yok belki ondan daha stabil olabilir
  7. Oneomous

Keeneticde crcler nerede yazıyordu
  8. Oneomous

Defaulta çek sorun yaşarsan Yani oto ya
  9. Oneomous

Snryi 0a çektiğim zaman 5de
  10. Oneomous

Otomatik başlatıyor
  11. Oneomous

Stabilite daha mantıklı 5mbps için değmez eğer ileride altyapı havuzu rahatlarsa hızın artar 5 10 genelde firmalar max hızın 10mbps altını veriyorlar yani hattın 90 olursa 80e çeker
  12. Oneomous

Şuan büyük ihtimal stabilitesi iyidir şuan değerler normal ama biraz daha zorlarsan nasıl tepki verir tahmin etmek zor deneme yanılma daha mantıklı eğer çok içinde kalıcaksa 75i denettir derim en kötü geri düzelttirirsin
  13. Oneomous

Birazdan yazıcam
  14. Oneomous

82max destek var 70lik tanımlı normal 80e yükseltirlerse kopma olasılığı yüksek ama hız senin için çok önemliyse denettir.
  15. Oneomous

Onlar ortalama veri verir ve firmanın söylediği verileri verirler net değildir ve kesin sonuç değildir. Dslam kilit sınırını verirler genelde
  16. Oneomous

Modem arayüzünden
  17. Oneomous

Hat değerlerinden alabileceğin max hıza bakabilirsin
  18. Oneomous

YAZ İNTERNETİ İÇİN YARDIM

https://poyraznet.com/anasayfa/?lang=tr Bu her yere veriyor mu bilgim yok fakat fiyat açısından çok daha iyi ""Kullanmadım ""
  19. Oneomous

Bu İnternet Sağlayıcıları Güvenilir mi?

Kocaelide yaşıyorum evet biliyorum wifi teknolojisi var mini davul gibi bir cihaz takıyorlar binaya ve oradan internet veriyorlardı ve kullandım 1 yıl sanırım ve aşırı berbattı tabi bulunduğum konum ile alakalı olma ihtimalide var burada firmaya laf atmıyorum :D Yanlış anlaşılmasın Bazı kullanan...
  20. Oneomous

Bu İnternet Sağlayıcıları Güvenilir mi?

Sorunun internet hızı mı internet hızı açıısndan böyle yorum yapmıştım Eğer ping farklılığı veya internet kesilme şikayeti varsa o geçtiğin firma ile alakalı olabiliyor
Top Bottom