Neler Yeni

Bu İnternet Sağlayıcıları Güvenilir mi?

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H
1) Poyraz net 75 mbps 105 tl
2) Flix net 100 mbps 130 tl
3) pana net 100 mps 100 tl
4) net galaksi 100mbps 130 tl

bunların harici 150 tl geçmeyen firmada önere bilirsiniz. ben bunların harici 5-6 tane daha buldum ama sitelerinin tasarımlarına güvenmedim isimleride tuaftı ondan yazmadım.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
1) Poyraz net 75 mbps 105 TL
2) Flix net 100 mbps 130 TL
3) pana net 100 mps 100 TL
4) net galaksi 100mbps 130 TL

bunların harici 150 TL geçmeyen firmada önere bilirsiniz. ben bunların harici 5-6 tane daha buldum ama sitelerinin tasarımlarına güvenmedim isimleride tuaftı ondan yazmadım.
Güvenilirlikten kastın hız olarak mı ?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
hem hız, hem de müşteri ilişkileri sorun çözme
Hız konusunda Altyapına bağlı yani TTnetin altyapısına iyiyse normal verirler
Müşteri ilişkileri konusunda sorunları onlar pek çözemezler genellikle altyapı sorunu yaşarsın onada TTnet bakıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hem hız, hem de müşteri ilişkileri sorun çözme
Bu tip firmaları al satcı gibi düşün sen bir sorunla gidince garantiye yollar gibi TTnete söylüyorlar TTnet bakıyor kendi altyapısı olduğu için
Maddi vs gibi şeyleri bu tarz firmalar kendilerine göre ayarlyıorlar.

Son düzenleme:

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hız konusunda Altyapına bağlı yani TTnetin altyapısına iyiyse normal verirler
Müşteri ilişkileri konusunda sorunları onlar pek çözemezler genellikle altyapı sorunu yaşarsın onada TTnet bakıyor
Bizde sadece TTNET altyapısı var. Türknet kullanırken hiç sıkıntım yoktu sonra, Gıbırnet geçtim onda son aylarda çok sıkıntı yaşamaya başladım. Müşteri hizmetleri Türknet çok ağırlardı, cevap verme konusunda ama bilgiliydiler, Gıbırnet hızlılar ama bilgileri nerdeyse sıfır. Birde mesela Türknet destek isteyince en geç 3-4 güne Türk telekom ekibi eve gönderiyorken, Gıbır net destek ekibi isteyince 20 gün geçmeden ekip gelmiyor.

Son düzenleme:

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Bizde sadece TTNET altyapısı var. Türknet kullanırken hiç sıkıntım yoktu sonra, Gıbırnet geçtim onda son aylarda çok sıkıntı yaşamaya başladım. Müşteri hizmetleri Türknet çok ağırlardı, cevap verme konusunda ama bilgiliydiler, Gıbırnet hızlılar ama bilgileri nerdeyse sıfır. Birde mesela Türknet destek isteyince ne geç 3-4 güne Türk telekom ekibi eve gönderiyorken, Gıbır net destek ekibi isteyince 20 gün geçmeden ekip gelmiyor.
Türknette sıkıntı olmayıp Gıbırnete geçince bir problem olmaz ama tabi zamanla internet kalitesi değişiyor haliyle kötüleşmiş olabilir bu firma ile alakalı diğer konuda Türknet çok daha büyük bir firma yoğunluktan olabilir Destek ekibinden kastın altyapıya ekip yollama mı eve mi ?
Altyapıya TTnet gelir o TTnetin hızına bağlı Ev konusunda bir şey diyemicem fakat ev konusu basit yani bu foruma sorarsan çoğu kişi yardımcı lur sen bile çözersin o yüzden ev hızı konusunda pek umursamıyorum ben şahsen

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H
Türknette sıkıntı olmayıp Gıbırnete geçince bir problem olmaz ama tabi zamanla internet kalitesi değişiyor haliyle kötüleşmiş olabilir bu firma ile alakalı diğer konuda Türknet çok daha büyük bir firma yoğunluktan olabilir Destek ekibinden kastın altyapıya ekip yollama mı eve mi ?
Altyapıya TTnet gelir o TTnetin hızına bağlı Ev konusunda bir şey diyemicem fakat ev konusu basit yani bu foruma sorarsan çoğu kişi yardımcı lur sen bile çözersin o yüzden ev hızı konusunda pek umursamıyorum ben şahsen
maalesef 1 firmada sorun yokken, başka firmaya geçince sorun olabiliyor. altyapım 82 mbps destekliyor saha dolabı ile aramızda 2 apartman var sadece. zaten eve destek isteyince türk telekom ekibi geliyor ama birinde 3 gün iken, öbüründe 20 gün gibi fark var. Türk nette hiç sorunum yoktu sadece bir haftada 2 kere zam yapınca çıkmıştım. gıbır nette ayda 4-5 günü arıza veriyor sonra sıkıntı hiç olmuyor, bu her zaman fatura döneminde oluyor nedense.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
maalesef 1 firmada sorun yokken, başka firmaya geçince sorun olabiliyor. altyapım 82 mbps destekliyor saha dolabı ile aramızda 2 apartman var sadece. zaten eve destek isteyince türk telekom ekibi geliyor ama birinde 3 gün iken, öbüründe 20 gün gibi fark var. Türk nette hiç sorunum yoktu sadece bir haftada 2 kere zam yapınca çıkmıştım. gıbır nette ayda 4-5 günü arıza veriyor sonra sıkıntı hiç olmuyor, bu her zaman fatura döneminde oluyor nedense.
"maalesef 1 firmada sorun yokken, başka firmaya geçince sorun olabiliyor" Port değişmediği sürece söylediğiniz şey imkansız söylediğiniz şey biraz daha uzun bir zaman dilimi ile doğru yani 1 2 hafta sonra kötüleşiyorsa evet firma ile alakalı olabilir ama port değişmediği sürece veya ekstrem bir şey olmadığı sürece imkansız çünkü Sen a firmasınada geçsen TTnet veriyor B ye geçsende TTnet veriyor geçtiğin firmalar ara durak gibi düşün.
"türk telekom ekibi geliyor ama birinde 3 gün iken, öbüründe 20 gün"
Bu konuda bir şey diyemicem gerçekten ben TTnetteykende diğer gün en geç 2.gün geliyorlar Süperonlineya geçtim yine aynı millenicoma geçtim daha çağırmaya ihtiyacım olmadı fakat yine aynı gün içinde geleceklerine eminim.
Zam konusunda taahhütsüz tercih ettiğiniz sürece ülke böyle enflasyonla devam ettiği sürece diğer firmalarda da aynı sorunu yaşayacaksındır

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H
"maalesef 1 firmada sorun yokken, başka firmaya geçince sorun olabiliyor" Port değişmediği sürece söylediğiniz şey imkansız söylediğiniz şey biraz daha uzun bir zaman dilimi ile doğru yani 1 2 hafta sonra kötüleşiyorsa evet firma ile alakalı olabilir ama port değişmediği sürece veya ekstrem bir şey olmadığı sürece imkansız çünkü Sen a firmasınada geçsen TTnet veriyor B ye geçsende TTnet veriyor geçtiğin firmalar ara durak gibi düşün.
"türk telekom ekibi geliyor ama birinde 3 gün iken, öbüründe 20 gün"
Bu konuda bir şey diyemicem gerçekten ben TTnetteykende diğer gün en geç 2.gün geliyorlar Süperonlineya geçtim yine aynı millenicoma geçtim daha çağırmaya ihtiyacım olmadı fakat yine aynı gün içinde geleceklerine eminim.
Zam konusunda taahhütsüz tercih ettiğiniz sürece ülke böyle enflasyonla devam ettiği sürece diğer firmalarda da aynı sorunu yaşayacaksındır
Ben port hiç değiştirmedim nerdeyse 3 senedir aynı port devam ediyorum, firma değişikliğindede geçiş yapıyorum. imkansız değil neden mi çünkü kullanan benim ve görüyorum ki imkansız değilmiş. ben ttnet kullanırken o günü ekip geliyordu, saat akşam 6 geçtiyse ertesi gün sabahı ekip geliyordu hep. firmaların sunucularıda önemli değilmidir

Son düzenleme:

ceto95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
çetin pekdemir
Bende gıbırnet kullanıyorum, çıkacaktım ama ucuz diye kalmaya devam ediyorum şuan için. bendede aynı sorun var ayda bir kaç gün sıkıntı yapıyor, sonra sıkıntısız devam ediyor. benimde eski firmamda sorunum yoktu ama bunda var.

Poyraz kocaeli belediyesiyle ve orman işletmesine inkernet sağlıyor bende ona geçmeyi düşünüyorum ama gıbırnet zam yaptıktan sonra şuan devam

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Ben port hiç değiştirmedim nerdeyse 3 senedir aynı port devam ediyorum, firma değişikliğindede geçiş yapıyorum. imkansız değil neden mi çünkü kullanan benim ve görüyorum ki imkansız değilmiş. ben ttnet kullanırken o günü ekip geliyordu, saat akşam 6 geçtiyse ertesi gün sabayı ekip geliyordu hep. firmaların sunucularıda önemli değilmidir
Sorunun internet hızı mı internet hızı açıısndan böyle yorum yapmıştım
Eğer ping farklılığı veya internet kesilme şikayeti varsa o geçtiğin firma ile alakalı olabiliyor

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H
Bende gıbırnet kullanıyorum, çıkacaktım ama ucuz diye kalmaya devam ediyorum şuan için. bendede aynı sorun var ayda bir kaç gün sıkıntı yapıyor, sonra sıkıntısız devam ediyor. benimde eski firmamda sorunum yoktu ama bunda var.

Poyraz kocaeli belediyesiyle ve orman işletmesine inkernet sağlıyor bende ona geçmeyi düşünüyorum ama gıbırnet zam yaptıktan sonra şuan devam
poyraz banada güzel geldi ama güvenemedim ondan buraya konu açtım bilen vardır diye.

Sorunun internet hızı mı internet hızı açıısndan böyle yorum yapmıştım
Eğer ping farklılığı veya internet kesilme şikayeti varsa o geçtiğin firma ile alakalı olabiliyor
şuanki firmamda hız ve ping sorunum hiç olmadı sade internet durduk yere kesiliyor sadece oda bir zaman sonra sinir ediyor.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
poyraz banada güzel geldi ama güvenemedim ondan buraya konu açtım bilen vardır diye.

şuanki firmamda hız ve ping sorunum hiç olmadı sade internet durduk yere kesiliyor sadece oda bir zaman sonra sinir ediyor.
Kocaelide yaşıyorum evet biliyorum wifi teknolojisi var mini davul gibi bir cihaz takıyorlar binaya ve oradan internet veriyorlardı ve kullandım 1 yıl sanırım ve aşırı berbattı tabi bulunduğum konum ile alakalı olma ihtimalide var burada firmaya laf atmıyorum :D Yanlış anlaşılmasın
Bazı kullanan tanıdıklar var ve memnunlar ve yakın zamanda artık altyapıdan da internet verdiklerini gördüm evet denenebilir ama ping veya internet kesilme gibi sorunlar yaşama ihtimaliniz var deneyin bir problem olursa Türknete tekrar geri geçersiniz.

Firma buna ne diye geri dönüş yapıyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,691
Üyeler
164,176
Son üye
beoise
Top Bottom