Arama sonuçları: *

1. PİŞMANIM

Wİ-FI ŞİFREMİ KAYBETTİM

modemi sıfırlayamadın yüksek ihtimal sıfırlama işlemi kapat aç değil 10-20 saniye arası o kücük noktaya basman gerekiyor biliyorsun dimi arkadaki şifre hata veriyorsa ya sıfırlayamadın ya da yanlıs yazıyorsun
  2. PİŞMANIM

upload latency nasıl düşürülür? türk telekom

lolde 170 sabit ping alıyorum sabahtan beri speed testte tek anormallik upload latencyde o yüzden sorunun o olduğunu tahmin ediyorum nasıl düşürülür yardımcı olacak var mı?
  3. PİŞMANIM

Yardım İnternetim galiba kısıtlandı

kanka aman diyim ya bende kalp var ani korkmalar benim için sağlıklı değil yapma böyle şeyler
  4. PİŞMANIM

Yardım İnternetim galiba kısıtlandı

LÜTFEN YARDIM EDİN
  5. PİŞMANIM

Türk Telekom Ekstra Ücret Çıkar mı

paket yükseltmelerinde ekstra ücret çıkmıyor diye biliyorum emin olana kadar hareket etme yine de
  6. PİŞMANIM

Öneri Yanında Modem veren İnternet Sağlayıcısı var mi?

ben satın aldım birkaç ay boyunca faturanın üstüne yansıtıldı belki başka seçenek vardır ama üstte bir arkadaş çoğu ücretsiz veriyor demiş en doğrusu kendilerine danışmak
  7. PİŞMANIM

Öneri Yanında Modem veren İnternet Sağlayıcısı var mi?

her sağlayıcı yanında modemi parayla veriyor diye biliyorum ücretsiz vermezler büyük ihtimal ben aldığımda böyleydi en azından
  8. PİŞMANIM

Yardım Arkadaşlar dolandırıldım

hocam kart bilgini verdiysen öncelikle git o kartı kapattır
  9. PİŞMANIM

Türk Telekom Kullanmayın!

35mbps 142 tl gelmiş bu ay biraz geç ödedim yükselmiş olabilir ama harbiden çok saçma fiyatları taahüt dolsa da değiştirsek
  10. PİŞMANIM

1 Ayda Ne Kadar İnternet Kullanıyorsunuz?

Ben 500gb üstünü görmedim sanırım
  11. PİŞMANIM

İnternet kablosu güzelmi

şaka yaptı abisi gülde üzülmesin
  12. PİŞMANIM

Sonunda köy internetim hızlandı.

kendi hızımı atmak için speedteste girdim fakat 2 aydır fatura ödemediğimi hatırladım şuan hız 1.2 idare ediyoruz allaha şükür bu arada köy için değerler baya iyi
  13. PİŞMANIM

türk telekom modem arayüzüne bağlanamıyorum

zaten turktelekom yazıyorum dostum admin admin mantıklı gelmese de denedim ve bi işe yaramadı
  14. PİŞMANIM

türk telekom modem arayüzüne bağlanamıyorum

arkadaşlar giriyorum 192.168.1.1 ye admin turk telekom diye yazıyorum önceden giren şey artık girmiyor neden böyle oluyor
  15. PİŞMANIM

İp adresimi nasıl değiştiririm?

açıp kapatınca değil de resetleyince değişiyor diye biliyorum
  16. PİŞMANIM

Türk Telekom İnternet + Tivibu Alınır Mı?

hocam hizmet vb konularda hiçbir türlü sorun yaşamazsınız ben televizyonda hiç zaman geçirmediğim için tivibu kullanmıyorum sizin ordan da bi artınız var alabilirsiniz
  17. PİŞMANIM

Türk Telekom İnternet + Tivibu Alınır Mı?

tivibuyu bilmiyorum fakat aynı parayla aynı paketi bende kullanıyorum tek bişey söylüyeceğim hocam size bu fiyat çoook fazla 24 ay sözleşme bugün bitse gidip türknete geçicem 1 saat oyalanmadan
  18. PİŞMANIM

Böyle olması normal mi?

Evet anormallik var ben 35mbps ile 7 ping alıyorum
  19. PİŞMANIM

faturasını ödediğim paketteki uploadın iki katını alıyorum

evet bu kampanyayı duymuştum fakat kısa süreliğine diye biliyordum a cidden arttırmışlar kusura bakma araştırmadan yazdım :)
  20. PİŞMANIM

faturasını ödediğim paketteki uploadın iki katını alıyorum

arkadaşlar öncelikle umarım daima bu durum böyle kalır şuan 35 down 3 up internet paketi kullanıyorum download hızı 35 fakat uploadım sabit 6 bu arada son dönemlerde falan değil baya 2 senedir falan böyle bunun sebebi nedir, sağlayıcının dikkatsizliği olabilir mi?
Top Bottom