Neler Yeni

Öneri Yanında Modem veren İnternet Sağlayıcısı var mi?

Kontfire

80+ Silver
Arkadaşlar Kocaeli Gölcük'e taşındım. Bulunduğum sitede fiber altyapı bulunmakta.

Bana uygun fiyat performans olarak ve yanında modem veren ya da kiralayan bir firma önerir misiniz?

Turknet li olmak istiyordum fakat modem vermiyolarmis sanırım, modemi ödeyecek gücüm yok şu sıralar.

fguler17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ferdi Güler
Arkadaşlar Kocaeli Gölcük'e taşındım. Bulunduğum sitede fiber altyapı bulunmakta.

Bana uygun fiyat performans olarak ve yanında modem veren ya da kiralayan bir firma önerir misiniz?

Turknet li olmak istiyordum fakat modem vermiyolarmis sanırım, modemi ödeyecek gücüm yok şu sıralar.
fiber destekliyorsa modem veriyor kardeşim türknet

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

her sağlayıcı yanında modemi parayla veriyor diye biliyorum
ücretsiz vermezler büyük ihtimal
ben aldığımda böyleydi en azından

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fiber varsa çoğu firma ücretsiz modem veriyor diye biliyorum. Önceden bazıları paralıydı ama sonra çoğu ücretsize döndü (ücrete eklediler).

Dušan Tadić

80+ Silver

Her ay 5-10₺ fazla ödeyerek internet sağlayıcından alabilirsin diye biliyorum.

Kontfire

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiber destekliyorsa modem veriyor kardeşim türknet
Kira şeklinde her ay ayrı ücret mi oluyor yoksa kullanım süresi boyunca ücretsiz mi veriyorlar hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

her sağlayıcı yanında modemi parayla veriyor diye biliyorum
ücretsiz vermezler büyük ihtimal
ben aldığımda böyleydi en azından
Modemi parayla veriyor derken bize satıyor mu yoksa kiraliyor mu belli bir ücrete hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Karakuş
Dostum ben de gölcükten kartepeye taşındım yeni gölcükte vdsl vardı yeni evimde fiber var modemi türknet verdi altyapın fiberse türknet modem veriyor rahat olabilirsin

Bünyamina

80+ Platinum
kiralamak var satmak var taksit var konuşup hangisinden istersen onlar veriyorsa alabilirsin

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Kira şeklinde her ay ayrı ücret mi oluyor yoksa kullanım süresi boyunca ücretsiz mi veriyorlar hocam

Modemi parayla veriyor derken bize satıyor mu yoksa kiraliyor mu belli bir ücrete hocam
ben satın aldım birkaç ay boyunca faturanın üstüne yansıtıldı
belki başka seçenek vardır ama üstte bir arkadaş çoğu ücretsiz veriyor demiş
en doğrusu kendilerine danışmak

fguler17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ferdi Güler

fiber olunca türknet veriyor ücretsiz ama interneti kapattırdığında geri alıyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,487
Üyeler
164,679
Son üye
geceyol31
Top Bottom