Arama sonuçları: *

1. Quill

eve fiber kablo çekip internet almak

Bunu sen yapmıyorsun altyapı sorgulamada fiber görününce arıyorsun bağlatıyorsun kurulum ekipleri evine kadar çekiyor.
  2. Quill

Ont cihazı tam olarak ne işe yarıyor?

Fiberi sonlandırarak internete dönüştürür. Fiber için mahallende ve binanda altyapı olması gerekir.
  3. Quill

TurkNet Şaşırtan hizmet. (olumlu) kısa hikaye.

Müşteri temsilcisine laf anlatarak çözülmez bu heralde az önce şikayetvar dan şikayetimi oluşturdum.
  4. Quill

Evet hep 10gb da tıkanıyor hiç değişmiyor. Örnek 2
  5. Quill

Hep belirli bir gb da mı yaşanıyor yoksa rastgele mi?
  6. Quill

İnternet hızım 500mbps. Speedtest de hiç bir sorun görünmüyor. İndirmeyi başlatıyorum hangi sunucu olursa olsun 10gb a yaklaşsın hız 300kb a düşüyor kb kb artarak en fazla 10mb/s ye yükseliyor. Bunlar olduktan sonra speedtest yapıyorum 500mbps çıkıyor yine sorun görünmüyor. Görünmez kota...
  7. Quill

Kabloneti arıyorum 1 saat sonra ekipler geliyor. Ama öyle bir eşsiz sorunum varki ekiplerde çözemiyor.
  8. Quill

Comnet Zam Süresi̇ Uzatma

İçerde 50 günlük internetim varken iptal ettirdim fibere geçtim
  9. Quill

Comnet İSS Gerçekleri

Güzel konu olmuş. Çoğunu da yaşadım. Hatta arkadaşım sorunu çözmeleri için biraz ısrarcı bir tavır sergileyince devam ederseniz hizmetinizi kapatacağız falan demişlerdi.
  10. Quill

Yardım Türksat kablonet komşunu getir davet kodu lazım

Yokmu ya kablonet kullanan :(
  11. Quill

Kod şeklinde olmuyormuş. Komşunu davet et sayfasından beni önermeniz gerekiyormuş bende kayıt olursam iki tarafta 1 ay fatura ödemiyor.
  12. Quill

Kaç gündür kablonet kullanıyorsunuz?
  13. Quill

İyi forumlar kablonet fiber kullanan varsa online işlemlerde komşunu getir sayfasından benimle kod paylaşabilir mi?
  14. Quill

Superonline altyapı süreci

Bizim binaya kazildiktan ve asfalt atildiktan 2 hafta sonra koydular fakat 1.5 ay oldu halen sinyal yok kabloda
  15. Quill

Türknet Gigafiber %65'lik ZAM !

Bedava bu fiyat gigafiber için. 500Mbps kablonet bağlatıcam 370 lira..
  16. Quill

Comnet fiyatlarına zam yapıyor!

Bu devirde taahüt mantıklı oldu.
  17. Quill

Turknet mi millenicom mu

TurkNet
  18. Quill

Türknetten Comnete geçilirmi?

Katılıyorum
  19. Quill

Türknetten Comnete geçilirmi?

Ne demek ne farkı var hepsinin sunucu kaliteleri farklı müşteri hizmetlerinin ilgilenme seviyesi farklı mesela comnete geçince daha önce turknet,millenicom da 2 ayda bir yaşadığım ip kopma sorunu, ping sorununu her hafta yaşamaya başladım. Ha bitek bendemi sorun var peki? Yok , comnet kullanan...
Top Bottom