Neler Yeni

Türknetten Comnete geçilirmi?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Ha gıbırnet ha türknet ha milleni ha comnet ne farkı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google yorumlarında kötü olmayan tek bir firma söyleyin sizi tebrik edicem
google yorumlarında iyi olan yerler bizim burda var baya sizin dediğiniz yer ekşi sözlük. Dünyanın en masum canlısına bile kötü yorum yapan var :kekw:

hizmeti iyidir kötüdür tartışılır ama müşteriler oraya sorun yaziyor sen kopyala yapıştır ile cevap veriyorsun :kekw:
hocam konudan alakasız her zaman kekw atıyosunuz diye size gıcık kapıyodum beni de sardı, karma is a bitch :kekw:

WhoCares

80+ Gold
google yorumlarında iyi olan yerler bizim burda var baya sizin dediğiniz yer ekşi sözlük. Dünyanın en masum canlısına bile kötü yorum yapan var :kekw:

hocam konudan alakasız her zaman kekw atıyosunuz diye size gıcık kapıyodum beni de sardı, karma is a bitch :kekw:
ekşi mi abovv orası kara delik bi kere yorumları okumaya başladın mı sonu gelmiyor :kekw: welcome to club :kekw:

alperennN

80+ Silver
Agalar benim internetle 3 güne gta5 iniyor 1,2 MB la indiğini de gördüm 300kb la indiğini de bana ne önerirsiniz ama şöyle bir sorun var alt yapı yok diyip gecistiriyorlar sürekli ariyip peşini bırakmasam bağlarlar mi acaba bir de ücreti en uygun hangisinin şu anlık bı zam yapsalar bizim patates internete anında geçeceğim ne filim izleniyor ne oyun oynanıyor ne oyun indiriliyor ne dosya oof of delirmelik

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Ha gıbırnet ha türknet ha milleni ha comnet ne farkı var
Ne demek ne farkı var hepsinin sunucu kaliteleri farklı müşteri hizmetlerinin ilgilenme seviyesi farklı mesela comnete geçince daha önce turknet,millenicom da 2 ayda bir yaşadığım ip kopma sorunu, ping sorununu her hafta yaşamaya başladım. Ha bitek bendemi sorun var peki? Yok , comnet kullanan diğer arkadaşımdada aynı anda yaşanıyor bu sorun. Online oyunda ping yükseldiğinde onda da aynı anda yükseliyor. Mesela hiç dsl ışığının söndüğünü görmedim hep ip gidiyor bu da comnet ile alakalı :) Müşteri hizmetleri ise tam bir robot. Akşam yaşanan sorunu anlatıyorum sonraki gün hattınızda sorun görünmüyor diyip kapatıyorlar mesela.

Ne demek ne farkı var hepsinin sunucu kaliteleri farklı müşteri hizmetlerinin ilgilenme seviyesi farklı mesela comnete geçince daha önce turknet,millenicom da 2 ayda bir yaşadığım ip kopma sorunu, ping sorununu her hafta yaşamaya başladım. Ha bitek bendemi sorun var peki? Yok , comnet kullanan diğer arkadaşımdada aynı anda yaşanıyor bu sorun. Online oyunda ping yükseldiğinde onda da aynı anda yükseliyor. Mesela hiç dsl ışığının söndüğünü görmedim hep ip gidiyor bu da comnet ile alakalı :) Müşteri hizmetleri ise tam bir robot. Akşam yaşanan sorunu anlatıyorum sonraki gün hattınızda sorun görünmüyor diyip kapatıyorlar mesela.
bende gruptayım telegram şu aralar sorun var comnette.TT gelecek birkaç güne inşallah 100e çekerlerse kalacağım türknette çekemezlerse artık bakacağım çaresine.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
hizmeti iyidir kötüdür tartışılır ama müşteriler oraya sorun yaziyor sen kopyala yapıştır ile cevap veriyorsun :kekw:
Hangi soruna kopyala yapıştır ile cevap vermişim ?

İş altyapının kalitesinde bitiyor altyapın düzgün olmadıktan sonra firmanın anlamı olmadığını anladığın zaman sorunun çözülecek.
Müşteri hizmetleri konusunda onu tüm firmalar yapıyor biraz mantıklı düşünürseniz altyapı onlara ait olmadığı için altyapında yaşadığın sorunu göremezler onların altyapınla alakalı yapacağı tek şey ttnete bildirmek.
İp kopma sorunu millenide 2 ayda bir yaşıyordum demişsin 1 yılı geçtim kullanalı 1 kere bile yaşamadım şimdi firma ile alakalı olsa bende yaşamaz mıyım yaşardım ayrıca bakıyoruz firma değişmene rağmen sorunun devam ediyor ttnetin altyapısı der geçerim.
İlla birisine suç atıcaksan telekoma gidip şikayette bulun.

Ekşi sözlükten bahsetmiyorum şikayet varda bir sürü şikayetler var sizin orada kaç tane internet şirketi var

Adamların altyapı yoğunluğu ile olan sorununa siz gibi firma değiştir mi yazayım veya kendi kullandığım firmayı mı önereyim

Son düzenleme:

frix

80+
Kalite farkı var. Yurt dışı çıkışları, destek, DSL altyapıda TT üzerindeki baskı gibi konularda Türknet çok yol aldı, çok daha ötede. Alternatif sağlayıcıları Türknet ve diğerleri şeklinde ayırmak lazım artık. Comnet apayrı dünya zaten, sebepsiz yere müşterilerinin aboneliğini sonlandıran, müşteriye değer vermeyen bir firma. Ne kadar yol alabilir ki? Kısacası özellikle bakır altyapıdaysanız kanser olmamak için sağlam bir sağlayıcı seçin.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Türknetten Comnete geçilirmi? türknet fiyatı çok gelmeye başladı comnet 110tl
altyapım 50 alıyordu vdsl şuan yeni 100mbps olarak gözüküyor ama türknet tam olarak vermiyor .Comnette baktım 100mbps gözüküyor santrale olan uzaklığım 18metre.Ne yapmalıyım bilgisi olan varmı ya da önerisi olan .

ek olaraktan daireme 15m sıfır cat6 kablo çektirdim modem vsde yeni zyxel vmg3625-t50b.
bende aynı şekilde fiyattan dolayı geçtim iyiki geçmişim

istediğin emrak ettiğin soruları sorabilirsin

Kalite farkı var. Yurt dışı çıkışları, destek, DSL altyapıda TT üzerindeki baskı gibi konularda Türknet çok yol aldı, çok daha ötede. Alternatif sağlayıcıları Türknet ve diğerleri şeklinde ayırmak lazım artık. Comnet apayrı dünya zaten, sebepsiz yere müşterilerinin aboneliğini sonlandıran, müşteriye değer vermeyen bir firma. Ne kadar yol alabilir ki? Kısacası özellikle bakır altyapıdaysanız kanser olmamak için sağlam bir sağlayıcı seçin.
DHNFJKLASDASLŞ
bak buna baya güldüm ya olm comnetinmi yurtdışı çıkışları kötü ??? LŞNSJKLDNSK adamların veri merkezi var türkiyedki çoğu yurtdışı çıkışları burdan yapılıyor ve sende adamların direk kendi internetini alıyorsun mantık kur bakiyim

türknetinmi desteği iyi dfjkşgbsdjklgk güliyimde bida geçersem başıma gelsin adamların telefonla desteği bile yok taleb bırakıyorsun artık ne zaman bakarlarsa
comnetin hem telefon desteği var hemde adamlar maille destekte 30dk da cevabı garanti ediyor ve çok ilgililer

şu hiçbişe demeden abonelik sonlandırma konusunuda bi kaç tane forumdan yazı okuyarak yorum yapmayın artık baya darladım müşteri hizmetlerini adamlar çok saygılı hiçbişe yapmadılar ama sen gidipte ***** dümdüz küfür edersen taikide sonlandırırlar en iyisini yapıyorlar

Son düzenleme:

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem

DHNFJKLASDASLŞ
bak buna baya güldüm ya olm comnetinmi yurtdışı çıkışları kötü ??? LŞNSJKLDNSK adamların veri merkezi var türkiyedki çoğu yurtdışı çıkışları burdan yapılıyor ve sende adamların direk kendi internetini alıyorsun mantık kur bakiyim

türknetinmi desteği iyi dfjkşgbsdjklgk güliyimde bida geçersem başıma gelsin adamların telefonla desteği bile yok taleb bırakıyorsun artık ne zaman bakarlarsa
comnetin hem telefon desteği var hemde adamlar maille destekte 30dk da cevabı garanti ediyor ve çok ilgililer

şu hiçbişe demeden abonelik sonlandırma konusunuda bi kaç tane forumdan yazı okuyarak yorum yapmayın artık baya darladım müşteri hizmetlerini adamlar çok saygılı hiçbişe yapmadılar ama sen gidipte ***** dümdüz küfür edersen taikide sonlandırırlar en iyisini yapıyorlar
Bu adamlara sistemi anlatmaktan baygınlık geldi

WhoCares

80+ Gold
Hangi soruna kopyala yapıştır ile cevap vermişim ?

İş altyapının kalitesinde bitiyor altyapın düzgün olmadıktan sonra firmanın anlamı olmadığını anladığın zaman sorunun çözülecek.
Müşteri hizmetleri konusunda onu tüm firmalar yapıyor biraz mantıklı düşünürseniz altyapı onlara ait olmadığı için altyapında yaşadığın sorunu göremezler onların altyapınla alakalı yapacağı tek şey ttnete bildirmek.
İp kopma sorunu millenide 2 ayda bir yaşıyordum demişsin 1 yılı geçtim kullanalı 1 kere bile yaşamadım şimdi firma ile alakalı olsa bende yaşamaz mıyım yaşardım ayrıca bakıyoruz firma değişmene rağmen sorunun devam ediyor ttnetin altyapısı der geçerim.
İlla birisine suç atıcaksan telekoma gidip şikayette bulun.

Ekşi sözlükten bahsetmiyorum şikayet varda bir sürü şikayetler var sizin orada kaç tane internet şirketi var

Adamların altyapı yoğunluğu ile olan sorununa siz gibi firma değiştir mi yazayım veya kendi kullandığım firmayı mı önereyim
yok bro senle alakalı değil durum adamlar gogledaki şikayetlere vslere kopyala yapıştır la cevap vermişler hep onu dedim

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
gıbır'un sunucuları comnet'te %99 ihtimalle veya aynı yönlendirmeleri kullanıyor. comnet cortlayınca gıbır'da cortluyor genelde. Bu yüzden bu iki firma hemen hemen aynı.

DHNFJKLASDASLŞ

comnet'in doğru düzgün yurtdışı çıkışı bile yok, zamanında övdüğü çıkışları terk edip uzun bir süredir tt çıkışlarını kullanmaya geçtiler. çünkü berbattı, paket loss'lar havadaydı. Bilginiz yoksa tavsiyem fikrinizde olmasın. Biraz forumları araştırsanız comnet'in ne kadar leş olduğunu görürsünüz. Şu comnet fanlarının zekalarına akıl yetmiyor, ramo yan çar hepsi bildiğin. Destek var dediğin copy- paste cevap, sağda solda firmayı eleştir hesabını kapatıyorlar :) Adam gruplarında ip adresim neden değişmiyor, bunun değişmesini istiyorum dediği için, adamın hesabını kapattılar, istersen görüntüleri yollarım, bir sürü örneği var bu şekide, bu konuda yine bilgin yok ve konuşmuşsun.

Bunun yanında Turknet mükemmel değil tabii ki, turknet kendi yapısında değilse, aldığı sorunu altyapı sağlayıcısına aktarıyor. aynı şey comnet içinde geçerli.

Bir şeyleri öveceğim, fanı olduğumu belli edeyim derken çok boş yapıyorsunuz buna dikkat edin.

Konuya gelirsek oyun oynamıyorsan, amacın sadece ucuz internet kullanımıysa istediğine geç.

Son düzenleme:
Top Bottom