Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

VDSL Altyapıda hangi sağlayıcıya geçmeliyim?

Hocam, benim zamanımda gayet kolay ulaşıyordum. Şimdi ne değişti bilemem, ama ilgileniyorlardı. Bi ara bizim daireye gelen kablo arızalanmış, internet yoktu. Sabah aradım, duş alıp kahvaltı edene kadar geldiler, çözdüler, gittiler. Ben çok memnundum. Ara sıra ping oluyor dedim, ona da baktılar...
  2. Ragnar Adamdır

VDSL Altyapıda hangi sağlayıcıya geçmeliyim?

Benim eski oturduğum yerdede aynı sorunu yaşadım milleni kullandım 50Mbps lik paketini 2-3 saate bir 20 saniyelik ping artışı oluyordu onun dışında sıkıntısız servis aldım
  3. Ragnar Adamdır

Yardım İnternet Sağlayıcı Tavsiyesi

Kendileri ücretsiz modem veriyor sözleşme süresi içinde
  4. Ragnar Adamdır

Millenicom 35 mbps modem veriyor mu?

ücretsiz vermiyorlar hocam ben o paketi daha yeni aldım ama şunu söyleyeyim belki benim bina sorunumdandır çok pişmanım performansı rezalet tabi bu sende de aynı olacak diye bir şey yok bende modem olduğu için almamıştım
  5. Ragnar Adamdır

Hangi internete geçmeliyim?

turknetten mileniye geçtim memnun kalmadım bu herkeste olacak diye bir şey yok tabi ki ama turknet bence top1
  6. Ragnar Adamdır

altyapısız bölgeye internet tavsiyesi

yani alacak kişiler vardır tabii ki orta kesimin alacağı bir fiyat değil ama zengin olsam premium paketi kesinlikle alırdım nedenini bilmiyorum ama hoşuma gidiyor proje
  7. Ragnar Adamdır

altyapısız bölgeye internet tavsiyesi

yani starlinkten başka bir çözüm yok herhalde altyapı şart
  8. Ragnar Adamdır

upload yaparken dowloand çok kötü

yani birde bu dediğim sadece steamde oluyor örneğin valorant yüklerken arkada 1080p netflixden dizi izliyordum yada epicden bir şey yüklerken falan ama steamde böyle oluyor sanırım steame 10 mb kısıtlama yapıcam full verim almasını engellicem birde öyle deniyeceğim
  9. Ragnar Adamdır

yani türknetin getirdiği modem 950 tl değerindeymiş
  10. Ragnar Adamdır

şuan 14mb hızla cs go indiriyorum ama dowloand 120 den 3 e kadar düştü bunun sebebi ne olabilir
  11. Ragnar Adamdır

Turknet dowloand sorunu

Dün sabah bağladılar ilk 24 saat hız az olabilir zart zurt dediler tamam dedim ilk 1 saat 20 lerde falandı sonra açıldı 95 - 100 -130 bile gösterdi uploadda 10 - 15 arasıydı her şey okey derken gece internet komple kesildi aradık binada sorun var teknik ekip yarın gelecek dediler geldi ekipten...
  12. Ragnar Adamdır

Superbox güncelleme nasıl yapılır

arkadaşlar dün gece konu açtım ancak görüldü veya bilinmiyormu bilmiyorum ama şu huaweri b535-232 modelinin güncellemesi internetten indirilip yapılıyormuş bulamıyorum zaten son zamanlarda 1 dowloand almaya başladım bi kaç ayar yaptım dün gece işe yaradı bu gece yine aynı her türlü fikre açığım...
  13. Ragnar Adamdır

superbox güncelleme nasıl yapılır

arkadaşlar modemim huawei b535-232 modeli bugün yeni şeyler öğrendim superboxla ilgili bi kaç ayar onları yaptım ancak bide güncelleme yapmam gerektiğini de öğrendim ve bu modelde kendim bilgisayara dosya olarak indirip yapmam gerekiyor sanırım ama bulamıyorum mevcut sürümüm...
  14. Ragnar Adamdır

Öğrenci evi için servis sağlayıcı tavsiyeleriniz?

Arkadaşlar 3 kişiyiz ben online oyun oynadığım için ping de sıkıntı yaşamamak istemiyorum 1. arkadaşım iddia bağımlısı canlıdan sürekli maç izleyerek takip ediyor download sıkıntısı çekmek istemiyor 2. arkadaşım hikaye oyunları oynuyor ve bitince yenisini yüklüyor upload sıkıntısı çekmek...
  15. Ragnar Adamdır

Öneri Türknet mi Türk Telekom mu?

Hocam altyapınız nasıl tabii ki herkes türknet der daha iyi firma ama altyapısı kötü olanlar için tt daha iyi bence
  16. Ragnar Adamdır

Yardım Superonline İnternetim Sürekli Kesiliyor

Müşteri hizmetlerini arayıp nedenini sorun net bir cevap vermiyorlarsa ufak bir hatadır düzelir veya binada sorun olabilir benim kaldıgım yurttada yaklaşık 3 hafta kadar kesilmeler oluyordu geldiler hallettiler superonline bizimkide
  17. Ragnar Adamdır

Bugün yaşadığım saçma olaylar

Çok karmaşık yazmışsın bir şey anlaşılmıyor bence
  18. Ragnar Adamdır

Yardım Türk telekom 1 saat önce 41 mbps alabilirsiniz dedi Şimdi adsl?

Another problem at TURK TELEKOMM 1623097628 Bi daha ara bambaşka biri gibi
  19. Ragnar Adamdır

Artık yetti bu internet 1 yıldır kullanamıyorum resmen!

Hocam daha yüksek insanlara ulaşmaya çalış o kadının yaptığı terbiyesizlik
Top Bottom