imemircan
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 489
- İsim
- Emir can Bozan
- İlgilendiği Kategoriler
- Gözüme ne çarparsa valla :)
Selamlar, biraz tartışma konusu olacak. Evime VDSL altyapı geldi. Babam ancak türk telekom olur dedi bende ısrar etmedim. Bugün gittik sorduk 70mbps e kadar verebilir dedi (ana bayi'ye gittik bu arada). Kendileri de dedi ki 24mbps paket verelim bina kabloları vs. doğru hız verebiliyorsa 50mbps yükseltirsiniz dediler. Bende hem saçma hem de mantıklı buldum. Bazı yerlerde altyapı olsada hız alınamıyor fakat bina hem eski değil hem de altyapı yeni geldi. Değişik düğüşük işler. Aboneliğimiz bitmediği için de ceza ödememiz gerek (bekleyemiyoruz babam home office yapmakta). Türk telekom 200tl ödüyoruz dediler fakat ancak telefondan yapılması saçma. Bugün aradık kadındı kendisi altyapı sorgulama falan da yapmadı yanlış bilgiler verdi allah'tan bilgim var da babam tuzağa düşmedi. Neyse hizmet numarası ne diye dışardayız madem turkcell bayisine soralım dedik bilmiyoruz dediler müşteri numarasıdır dediler. İyi dedik tekrar aradık ttnet'i dediler hizmet numarası lazım işte yalın adsl mi kullanıyorsunuz vs. gibi bilgiler lazımmış. Biz dedik ne olduğu bile bilmiyorlar söylemediler dedik sonra dediler ki turkcelli arayın aradık ve hizmet numarası verdi. Aşırı saçma geldi. Yani bayi de yapamadığımız şeyleri illa telefonda yaptırmak saçma, bazıları sağır anlaşılmıyor. Bir de modem işi de çıktı başımıza turkcell modemini babam ödememiş. Sizce huawei hg258 v2 kullanmaya devam mı etsek yoksa ttnet in verdiği modemi mi alsak ? Babamın internetten modem alacağını düşünmüyorum çünkü taksitli alacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
not : verdiği modemi bilmiyoruz.Selamlar, biraz tartışma konusu olacak. Evime VDSL altyapı geldi. Babam ancak türk telekom olur dedi bende ısrar etmedim. Bugün gittik sorduk 70mbps e kadar verebilir dedi (ana bayi'ye gittik bu arada). Kendileri de dedi ki 24mbps paket verelim bina kabloları vs. doğru hız verebiliyorsa 50mbps yükseltirsiniz dediler. Bende hem saçma hem de mantıklı buldum. Bazı yerlerde altyapı olsada hız alınamıyor fakat bina hem eski değil hem de altyapı yeni geldi. Değişik düğüşük işler. Aboneliğimiz bitmediği için de ceza ödememiz gerek (bekleyemiyoruz babam home office yapmakta). Türk telekom 200tl ödüyoruz dediler fakat ancak telefondan yapılması saçma. Bugün aradık kadındı kendisi altyapı sorgulama falan da yapmadı yanlış bilgiler verdi allah'tan bilgim var da babam tuzağa düşmedi. Neyse hizmet numarası ne diye dışardayız madem turkcell bayisine soralım dedik bilmiyoruz dediler müşteri numarasıdır dediler. İyi dedik tekrar aradık ttnet'i dediler hizmet numarası lazım işte yalın adsl mi kullanıyorsunuz vs. gibi bilgiler lazımmış. Biz dedik ne olduğu bile bilmiyorlar söylemediler dedik sonra dediler ki turkcelli arayın aradık ve hizmet numarası verdi. Aşırı saçma geldi. Yani bayi de yapamadığımız şeyleri illa telefonda yaptırmak saçma bazıları afedersiniz ama MAL, bazıları sağır anlaşılmıyor. Bir de modem işi de çıktı başımıza turkcell modemini babam ödememiş. Sizce huawei hg258 v2 kullanmaya devam mı etsek yoksa ttnet in verdiği modemi mi alsak ? Babamın internetten modem alacağını düşünmüyorum çünkü taksitli alacağını düşünüyorum.