Arama sonuçları: *

1. Reload

Yardım Bilgisayar açıkken internet çok kötü hale geliyor

Kullanmıyor ama yine de çok kastırıyor 1737040797 Baktım görev yöneticisine kullanan bir şey yok
  2. Reload

Ya bilgisayar yeni zaten virüs olduğunu zannetmiyorum ayriyeten norton kurulu virüs olsa bildirim atar ama arka planda internet kullanan uygulamalar olabilir dediğiniz gibi kardeşim ders çalışıyor sadece görüntü açık Chrome üzerinde de değil normal fotoğraf yine de internet garip bir şekilde...
  3. Reload

Sanırım dediğiniz gibi kablolu İnternete öncelik veriyor çünkü bilgisayar üzerinde hiçbir problem yaşamıyorum bi router alsam yine kablo ile bağlantı kursam routere bağlansam sorun çözülür mü ? 1737011538 Router de pc de kabloya bağlı olacak ikisi de modemden gelecek Routerden pc bağlantı...
  4. Reload

Tamamdır eve gidince bi kontrol edeceğim ardından buradan yine dönüş yapacağım
  5. Reload

Arkadaşlar Türk Telekom wifi kullanıyorum modemden kablolu bağlantı yapıyorum bilgisayarı ne zaman açsam internet diğer odaya bile çekmiyor kullanamıyoruz İnterneti bunun çözümü var mı yardımcı olun bilgisayar üzerinden falan bi ayarı var mı internet yüzünden başım ağrıyor bilgisayar kullanmasam...
Top Bottom