Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

1000mbps fiber geldi mi ?

Herkesin altyapısında aldığı hizmet ve yakınındaki operatörün çalışanlarından aldığı hizmet farklı olduğu için net bir şey diyemeyeceğim fakat ben şu ana kadar en çok Turk Telekomdan memnun kaldım.
  2. RevenKalr

Sağlıyor
  3. RevenKalr

Turknetin kendi altyapısı yoksa 1000 vermez, turktelekom altyapısıyla 100 veriyor.
  4. RevenKalr

Turk Telekom fiber kutusunu nasıl aktif ettiririm?

Genel mudurluge gitmesi gerekiyor.
  5. RevenKalr

Bir yere basvurmadim. Ne kadar surede aktif oldu hatirlamiyorum ama kutu geldikten sonra da 1-3 ay arasi bekledim sanirim
  6. RevenKalr

Mecbur bekledim, aktif olduğunda geçtim. 270TL ye 200mbps download 20-30 arası upload kullanıyorum.
  7. RevenKalr

Bu internet hızıyla ne yapılır?

Hemşerimin 2mbps bile alamaması üzücü:peeposad: Bina da altyapı yok mu? 250 ye bunu kullanacağıma hiç kullanmam daha iyi
  8. RevenKalr

ComNet 'in saçma politkası

Evet tt nin fiyatı çok artmış, ben de bağlatalı çok olmadı 280 e 200mbps bağlattım 2 yıl taahütlü. Konu sahibi kafe için alacağından kısa sürede müşteri hizmetlerine ulaşması önemli, onun yerinde olsaydım düşük mbps li bir paket kullanırdım müşteri hizmetlerine ulaşmada sıkıntım olmasın diye...
  9. RevenKalr

Yardım Kafemize internet baglatacagız turknet'e guvenebilir miyiz?

Hocam illa tt olmak zorunda değil tabii ki, müşteri hizmetlerine hemen ulaşılabilen bir firma olur. ama genelinde taahüt var sanırım
  10. RevenKalr

Fakat altyapıya göre değişiklik gösterebiliyor, altyapınız fiber olmadığından bazen aynı altyapı da tt kötü iken milleni iyi olabiliyor millenicom kötü iken turknet iyi olabiliyor vb. Değişiklik gösteriyor. Ama kafeniz için müşteri hizmetlerine hemen ulaşabileceğiniz bir firmaya geçmeniz...
  11. RevenKalr

Hocam turknet kullandım kopmalar yaşadım ve müşteri hizmetlerinden memnun kalmadım. diğer markaların çoğu benzerdir zaten fakat bazılarının müşteri hizmetleri gerçekten berbat olabiliyor, gereksiz yere ban atıyorlar falan. TT yi övmemelerinin sebebi fiyatlar veya denk gelen cahil müşteri...
  12. RevenKalr

ComNet 'in saçma politkası

Kullanmayın zaten hocam şu firmayı, comnet ve bir firma daha vardı adını hatırlamıyorum, hoşlanmıyorum bu firmalardan. Fiber altyapınız varsa TT taahüt basıp geçin fiyyatlar artmadıysa
  13. RevenKalr

turknet neden bu kadar kusursuz

Ben de Turknet te kesintiler yaşıyordum ttnet e geçtim mis gibi kullanıyorum şuan. hem de 30 lira farkla 200mbps alıyorum
  14. RevenKalr

Yardım Tatilde 1 aylık taahütsüz internet alma

Ben de turknet parasına 2 yıllık 200mbps turktelekom a geçtim, en azından hem müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorum hem de hızım 2 kat daha fazla :) turkneti kimseye önermiyorum artı
  15. RevenKalr

Doğru yeni olayları da bu unutmuşum, ben geçtiğimde 2. ay bedava oluyordu sonradan o indirimi 6 ya böldüklerini duymuştum. Sözde bir de 2023 hazirana kadar zam yok diyorlardı, her şeyi üç kağıtçılık turknetin. Cayma parasını da ödüyoruz demişlerdi onu da 6 ya bölmüşlerdi onlar yüzünden cebimden...
  16. RevenKalr

2. Ay bedava oluyor hocam
  17. RevenKalr

Köye internet altyapısı getirilebilir mi

15 megabit mi 15mb s
  18. RevenKalr

Köye internet altyapısı getirilebilir mi

Oldu mu o kadar yav
  19. RevenKalr

Abdullah Abi̇ Comneti̇ Önerecek Mi̇ ?

Nasıl gelmedin, Caner'in açtığı milyonlarca konuyu görmedin mi? :D