Neler Yeni

ComNet 'in saçma politkası

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Özbaş
Merhaba 2 sene önce internet de arıza olmasına rağmen bir türlü çözülmediği için gibirnet e geçmiştim şimdi gelen zam nedeni ile comnet e geçecektim hali hazırda o zaman kullandığım hesap askıya alınmış gözükmekte firmayı aradığımda başka firmaya geçiş yaptığım için tekrardan hizmet alamayacağımı belirti

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Merhaba 2 sene önce internet de arıza olmasına rağmen bir türlü çözülmediği için gibirnet e geçmiştim şimdi gelen zam nedeni ile comnet e geçecektim hali hazırda o zaman kullandığım hesap askıya alınmış gözükmekte firmayı aradığımda başka firmaya geçiş yaptığım için tekrardan hizmet alamayacağımı belirti
Kullanmayın zaten hocam şu firmayı, comnet ve bir firma daha vardı adını hatırlamıyorum, hoşlanmıyorum bu firmalardan.
Fiber altyapınız varsa TT taahüt basıp geçin fiyyatlar artmadıysa

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
İsabet olmuş

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
OIKASDJGOIASDJGOIASFDJGHAS
çiçeksepetinden iki demet çiçek yollada gönüllerini al bari :D

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Nasıl yani kendi çözmedikleri rezilliği müşterilere hizmet vermeyi reddederek mi çözüyorlar
Rezil bir firma yani isabet olmuş diyorum başvuramadığınız için. 50 tane benzer konu var comnet rezillikleri ile ilgil 3 kuruş az vereyim mantığıyla internet bağlatırsanız yarın yine benzer konu açarsınız :d

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
Kullanmayın zaten hocam şu firmayı, comnet ve bir firma daha vardı adını hatırlamıyorum, hoşlanmıyorum bu firmalardan.
Fiber altyapınız varsa TT taahüt basıp geçin fiyyatlar artmadıysa
Valla tt de 24 ay taahhütlü 394 12 taahhütlü 429₺ 100 mbps paketleri. Şubatta 1300tl'ye 13 aylık peşin comnet internet aldım. Aylık 100₺'ye geliyor. 7 ayda 2 defa internet gitti o kadar. Resmen bedavaya kullanıyorum. Neden tt'ye 429₺ vereyim ki? Hızım de gayet iyi 110/15.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Valla tt de 24 ay taahhütlü 394 12 taahhütlü 429₺ 100 mbps paketleri. Şubatta 1300tl'ye 13 aylık peşin comnet internet aldım. Aylık 100₺'ye geliyor. 7 ayda 2 defa internet gitti o kadar. Resmen bedavaya kullanıyorum. Neden tt'ye 429₺ vereyim ki? Hızım de gayet iyi 110/15.
Sizin oturduğunuz bölgede altyapı iyi olduğu için öyledir. Eğer bir problem yaşarsanız o zaman görürsünüz deneyimi :d

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Evet tt nin fiyatı çok artmış, ben de bağlatalı çok olmadı 280 e 200mbps bağlattım 2 yıl taahütlü.
Konu sahibi kafe için alacağından kısa sürede müşteri hizmetlerine ulaşması önemli, onun yerinde olsaydım düşük mbps li bir paket kullanırdım müşteri hizmetlerine ulaşmada sıkıntım olmasın diye.
Yoksa kendi evine tt alınmaz yeni fiyatlarından dolayı.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
Sizin oturduğunuz bölgede altyapı iyi olduğu için öyledir. Eğer bir problem yaşarsanız o zaman görürsünüz deneyimi :d
Valla fiberde genelde sorun olmuyor. Geçerken de hep böyle dediler hiç sorun olmadı. Risk almak bazen gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet tt nin fiyatı çok artmış, ben de bağlatalı çok olmadı 280 e 200mbps bağlattım 2 yıl taahütlü.
Konu sahibi kafe için alacağından kısa sürede müşteri hizmetlerine ulaşması önemli, onun yerinde olsaydım düşük mbps li bir paket kullanırdım müşteri hizmetlerine ulaşmada sıkıntım olmasın diye.
Yoksa kendi evine tt alınmaz yeni fiyatlarından dolayı.
Comnetin o politikasını bende yanlış buluyorum.

Top Bottom