www.fixnet.com.tr/evinterneti bakabilrisin. Sıfır kurulum olcak sanırım 1 ay kullanıp iptal edebilirsin.Tatilde 1 aylık taahütsüz internet alabilir miyim sonra iptal ettircem sıkıntı çıkar mı
millenicom ya da türknet olabilir millenicom daha ucuz 70 mbps alabiliyom
Tek sıkıntı kurulum ücreti olur.Tatilde 1 aylık taahütsüz internet alabilir miyim sonra iptal ettircem sıkıntı çıkar mı
Fiber ise olmaz bence.Tek sıkıntı kurulum ücreti olur.
Türknet al, birinin kodunu gir o ayı bedava kullan iptal et. Ama kurulum, aktivasyon ücretleri falan derken büyük ihtimalle yine 200-300TL ödersin.Tatilde 1 aylık taahütsüz internet alabilir miyim sonra iptal ettircem sıkıntı çıkar mı
2. Ay bedava oluyor hocamTürknet al, birinin kodunu gir o ayı bedava kullan iptal et. Ama kurulum, aktivasyon ücretleri falan derken büyük ihtimalle yine 200-300TL ödersin.
O kötüymüş… Bir ara memnun kalmazsan paran iade diyorlardı hala varsa belki 1 ay tam dolmadan iptal edip öyle birşeyler yapar.2. Ay bedava oluyor hocam
2.ayda bedava olmuyor 1 aylık ücreti 6a bölüyorlar yani 6 ay boyunca indirimli ödüyorsun. 250tlyi 6a bölüp çıkan tutarı 6 ay boyunca her ay faturandan düş. Ben 6-7 ay önce turknet kullandıgımda böyleydi.2. Ay bedava oluyor hocam
Doğru yeni olayları da bu unutmuşum, ben geçtiğimde 2. ay bedava oluyordu sonradan o indirimi 6 ya böldüklerini duymuştum.2.ayda bedava olmuyor 1 aylık ücreti 6a bölüyorlar yani 6 ay boyunca indirimli ödüyorsun. 250tlyi 6a bölüp çıkan tutarı 6 ay boyunca her ay faturandan düş. Ben 6-7 ay önce turknet kullandıgımda böyleydi.
evet o zam yüzünden bende comnete geçtim 2 yıllık ön ödemeli satın aldım. 2500tlye 26 ay 100mbps kullanıyorumDoğru yeni olayları da bu unutmuşum, ben geçtiğimde 2. ay bedava oluyordu sonradan o indirimi 6 ya böldüklerini duymuştum.
Sözde bir de 2023 hazirana kadar zam yok diyorlardı, her şeyi üç kağıtçılık turknetin.
Cayma parasını da ödüyoruz demişlerdi onu da 6 ya bölmüşlerdi onlar yüzünden cebimden fazla para çıkmıştı o ay, kurulumu yaptıktan sonra anlatıyorlar bir de 6 ya böleceklerini.
Ufak bi sinirlendim tekrardan![]()
Ben de turknet parasına 2 yıllık 200mbps turktelekom a geçtim, en azından hem müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorum hem de hızım 2 kat daha fazlaevet o zam yüzünden bende comnete geçtim 2 yıllık ön ödemeli satın aldım. 2500tlye 26 ay 100mbps kullanıyorumtürknete 10 ayda vereceğim parayı böyle değerlendirdim.