Arama sonuçları: *

1. Rezanix

İnternet hız değerleri sonradan kalıcı olarak değişti

Güncelleme: Netspeed ile iletişime tekrar destek talebi oluşturduğumda, bu sefer İbrahim Bey adlı bir temsilci tarafından arandım. İbrahim Bey, hattımın ve portumun hiçbir şekilde değişmediğini, önceki bilginin yanlış olduğunu belirtti. Düşük hız sorununun aslında modem kaynaklı olduğunu ifade...
  2. Rezanix

Ben en iyisi Netspeed ile tekrardan iletişime geçeyim, gelişmeleri buraya yazarım.
  3. Rezanix

Netspeed kullanıyorum ama bu yaşanan sorun Netspeed ile alakalı değil o halde. Gerçekten Türk Telekom mu düşürmüş oluyor hızımı? Ama böyle bir şey olsa bile Netspeedin karşı çıkması, tepki göstermesi falan gerekmiyor mu?
  4. Rezanix

Hocam, Netspeed yetkilisi "Elimizden bir şey gelmiyor" tarzında konuşuyor. Ben zaten interneti 2 hafta önce aldım, ilk hafta evde değildim. Ben "İlk günlerde 45-50 Mbps hız alıyorken, sonra neden hızım yarı yarıya 25 Mbps'ye düşüyorum?" şeklinde soru soruyorum. Hattınız Türk Telekom tarafından...
  5. Rezanix

Yaklaşık 2 hafta önce Netspeed'den internet bağlatmıştım. Bana en fazla 60Mbps hız sağlanabileceğini söyledikleri için 100Mbps indirme hızına sahip bir paket almıştım. İnternet ilk geldiğinde ve modemi kurduğumda, başlangıçta Wi-Fi üzerinden gerçekleştirdiğim hız testlerinde 45Mbps'ye kadar...
  6. Rezanix

En İyi İnternet Sağlayıcısı ve Paket Önerisi (Max 180 TL)

Maksimum 58 olarak gösteriyor ben 100 mbps üstü arıyorum
  7. Rezanix

Kablonette sadece bu çıkıyor kaç max kaç mbps olduğu gözükmüyor
  8. Rezanix

Türknet altyapı test sonucu: 100 Mbps alacağım bir sağlayıcı arıyorum
  9. Rezanix

Türknet altyapı test sonucu:
  10. Rezanix

Bu bana uygun değil sanırım
  11. Rezanix

Millenicom altyapı testi sonucu:
  12. Rezanix

Arkadaşlar özellikle akşamları oyunlarda çok fazla pingim oluyor. Bu yüzden interneti değiştirmeye karar verdim. Ping seviyesini minimuma indirecek aynı zamanda indirme ve yükleme hızının yüksek olduğu bir paket arıyorum. Maksimum 180 TL olacak şekilde önerdiğiniz internet sağlayıcısı ve paket...
Top Bottom