Arama sonuçları: *

1. SAKAL

TurkNet 300 Lira Olmuş?

Aynen öyle iyice cıvıdı bu iş taahhüt yok diye keyiflerine göre zam yapıyorlar herhalde ne güzel memleket. Uygun fiyatlı ISS biliyorsanız ona geçelim bizde
  2. SAKAL

Millenicom 35 MBPS pakete 270 TL fiyat çıkartıyor 270 TL!!!

Nasıl çıkarıyor o fiyatı ? Kendi sitesinde 35 mbps 160 TL den sunuluyor
  3. SAKAL

Yardım Türknet ZAMMI sonrası ne yapılmalı ?

İstanbul / Pendik
  4. SAKAL

Yardım Türknet ZAMMI sonrası ne yapılmalı ?

Selamun aleykum; Kullandığım paket 75 Mbps'e kadar ve şuan 60-70 Mbps arası hız alabiliyorum. Türknet 1 ağustostan itibaren faturalara zam yapıp 170 tl fiyat sunuyor. Şuanda Millenicom 125 Tl (100Mbps) Comnet 109 tl (100Mbps) Netspeed 134 Tl (100Mbps) Ne yapmak daha mantıklı olur...
  5. SAKAL

Türknet 64mbps vdsl altyapıya 16mbps adsl hizmet verme

Kardeş benim altyapımda 67 mbps hız destekliyor. vdsl2 olarak Önceden 16 mbps hızım vardı taşındık başka yere sonra 32 ye cıktı adsl modemde 24 mbps fgalan alıyordum galiba hatırladıgım sonrada 67ye çıktı modem değişince. en fazla desteklediği o zaten 67 mbps Modem adsl idi değiştirdim hızımda...
  6. SAKAL

İnternet nakil işlemi

Selamun aleykum; Arkadaşlar turknet altyapısını kullanıyorum ve nakil işlemi gerçekleştiricem. Turknet 1 hafta içerisinde internetin nakil olacağını söylüyor ama benim sorum şuan nakil işlemini başlattığımda şuan evimde olan internet direk kesilir mi ?
Top Bottom