Neler Yeni

Türknet 64mbps vdsl altyapıya 16mbps adsl hizmet verme

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
Arkadaşlar altyapım vdsl2, türknet başvurusu yaptım ve görseldeki göründüğü üzere böyle diyor sebebi ne olabilir 16mbps mi kullanacağım şimdi? Geçiş yapan arkadaşlar cevaplayabilir mi?

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Adil Canbulat
Arkadaşlar altyapım vdsl2, türknet başvurusu yaptım ve görseldeki göründüğü üzere böyle diyor sebebi ne olabilir 16mbps mi kullanacağım şimdi? Geçiş yapan arkadaşlar cevaplayabilir mi?
foto yok

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Apartman içi tesisatta sorun olabilir mi

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görseli yükleyemedim yazan şey 16mbps / ADSL hızında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apartman içi tesisatta sorun olabilir mi
sanmıyorum biraz önce türktelekomu aradığımda 150tl'ye 24 ay sözünde 50mbps verebileceklerini söylediler hatta

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,401
İsim
.
Kral vdsl ye geçsen bile 64 alırmısın belli değil.
80 mbs vds türknet kullanıyorum 30-40 arası alıyorum.
Türkneti bilgilendir vdsl ye geçmek istediğini belirt.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,542
İsim
Olcay akbulut
Görseli yükleyemedim yazan şey 16mbps / ADSL hızında

sanmıyorum biraz önce türktelekomu aradığımda 150tl'ye 24 ay sözünde 50mbps verebileceklerini söylediler hatta
müşteri hizmetlerini arayın ve vdsl e geçmek istediğinizi belirtin hocam

Pietre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Pietre Carvel
24 ay ttkomda kalacağıma mobil int ile yaşarım net

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Kardeş benim altyapımda 67 mbps hız destekliyor. vdsl2 olarak

Önceden 16 mbps hızım vardı taşındık başka yere sonra 32 ye cıktı adsl modemde 24 mbps fgalan alıyordum galiba hatırladıgım sonrada 67ye çıktı modem değişince. en fazla desteklediği o zaten 67 mbps

Modem adsl idi değiştirdim hızımda ona göre arttı şuan 64 mbps gibi hız alıyorum.

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeş benim altyapımda 67 mbps hız destekliyor. vdsl2 olarak

Modem adsl idi değiştirdim hızımda ona göre arttı şuan 64 mbps gibi hız alıyorum.
teşekkürler

24 ay ttkomda kalacağıma mobil int ile yaşarım net
son günlerde ttnet iyiydi bende ms olarak 17-18 alıyordum valoda ama geceleri internet bazen gidiyordu cok sinir bozucuydu

Dediğiniz üzere yardım yerine yazdım dönüş bekliyorum ilerlemeleri merak eden kişiler için buraya yazarım

Son düzenleme:

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
Dönüş aldım ve yazdıkları şey şu: Kontrol ettiğimde altyapınız 16 megabit desteklemektedir. İşlemleriniz tamamlandıktan sonra altyapınız yeterliyse hızınızı arttırabilirsiniz. hahaha cidden tuhaf vdsl olmasına karşılık hala adsl vericez diyorlar zaten ben halihazırda 16mbps kullanıyorum daha uygun fiyata cidden tuhaf galiba ttnet devam (riske atmak istemiyorum)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dönüş aldım ve yazdıkları şey şu: Kontrol ettiğimde altyapınız 16 megabit desteklemektedir. İşlemleriniz tamamlandıktan sonra altyapınız yeterliyse hızınızı arttırabilirsiniz. hahaha cidden tuhaf vdsl olmasına karşılık hala adsl vericez diyorlar zaten ben halihazırda 16mbps kullanıyorum daha uygun fiyata cidden tuhaf galiba ttnet devam (riske atmak istemiyorum)
Altyapı sorgula bi şuan ne çıkıyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Top Bottom