foto yokArkadaşlar altyapım vdsl2, türknet başvurusu yaptım ve görseldeki göründüğü üzere böyle diyor sebebi ne olabilir 16mbps mi kullanacağım şimdi? Geçiş yapan arkadaşlar cevaplayabilir mi?
Apartman içi tesisatta sorun olabilir miArkadaşlar altyapım vdsl2, türknet başvurusu yaptım ve görseldeki göründüğü üzere böyle diyor sebebi ne olabilir 16mbps mi kullanacağım şimdi? Geçiş yapan arkadaşlar cevaplayabilir mi?
sanmıyorum biraz önce türktelekomu aradığımda 150tl'ye 24 ay sözünde 50mbps verebileceklerini söylediler hattaApartman içi tesisatta sorun olabilir mi
Kral vdsl ye geçsen bile 64 alırmısın belli değil.Arkadaşlar altyapım vdsl2, türknet başvurusu yaptım ve görseldeki göründüğü üzere böyle diyor sebebi ne olabilir 16mbps mi kullanacağım şimdi? Geçiş yapan arkadaşlar cevaplayabilir mi?
müşteri hizmetlerini arayın ve vdsl e geçmek istediğinizi belirtin hocamGörseli yükleyemedim yazan şey 16mbps / ADSL hızında
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanmıyorum biraz önce türktelekomu aradığımda 150tl'ye 24 ay sözünde 50mbps verebileceklerini söylediler hatta
Kardeş benim altyapımda 67 mbps hız destekliyor. vdsl2 olarakArkadaşlar altyapım vdsl2, türknet başvurusu yaptım ve görseldeki göründüğü üzere böyle diyor sebebi ne olabilir 16mbps mi kullanacağım şimdi? Geçiş yapan arkadaşlar cevaplayabilir mi?
teşekkürlerKardeş benim altyapımda 67 mbps hız destekliyor. vdsl2 olarak
Modem adsl idi değiştirdim hızımda ona göre arttı şuan 64 mbps gibi hız alıyorum.
son günlerde ttnet iyiydi bende ms olarak 17-18 alıyordum valoda ama geceleri internet bazen gidiyordu cok sinir bozucuydu24 ay ttkomda kalacağıma mobil int ile yaşarım net
Altyapı sorgula bi şuan ne çıkıyorDönüş aldım ve yazdıkları şey şu: Kontrol ettiğimde altyapınız 16 megabit desteklemektedir. İşlemleriniz tamamlandıktan sonra altyapınız yeterliyse hızınızı arttırabilirsiniz. hahaha cidden tuhaf vdsl olmasına karşılık hala adsl vericez diyorlar zaten ben halihazırda 16mbps kullanıyorum daha uygun fiyata cidden tuhaf galiba ttnet devam (riske atmak istemiyorum)
port yok ama şuanda ttnet kullanıyorum halihazırdaAltyapı sorgula bi şuan ne çıkıyor
Port yoksa hizmet veremezler zaten VDSL olarakport yok ama şuanda ttnet kullanıyorum halihazırda